Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hajzli z T-mobile!!!

o Navštíveno 1471x o
o 10.10.2009, 09:35 | Zdeny60
Tak zase jsem jednou naletěl. Jinak to snad ani nemůžu nazvat, protože se mi nezdá, že by hajzli z T-mobiole mohli být takhle neskutečně vychcaní!!!

Někdy v srpnu jsem si řekl, že mi uplyne lhůta smlouvy a je čas zvážit, zdali ji prodloužím, či ne. Říkám si, proč ne, spojení mamí dobrý, signálové pokrytí taky, cenu neřeším (řeší někdo jiný), tak tedy ano na další období. Jenže, říkám si dál, po 15 letech věrnosti jednomu poskytovateli bych třebas mohl mít morální nárok na nějaký jakoby třebas bonus? Tak zavolám 4603, milá slečna medovka mi nabídla, že můlžu dostat za 1 korunu pouhou českou nový telefon. A jako co za to?? Nic, jen mprodloužit smlouvu. Opravdu nic? Žádné další platby a podobně? Ne! Tak tedy Vás mám rád a jdu do toho. telefon,navíc za kačku a navíc ten, který jsem chtěl (E66) se hodí vždy. Do 3 dnů byl doma. Pěkný to kousek, dím, hledíc na nerezové pouzdro, funkcemi nabitý strojek zdaleka převyšuje mé nároky na to, abyc se dovolal já tam a někdo mně.

Dobrý kauf, za kačku, ne?

Nic netuše, po 14 dnech mi došelněkdy koncem srpna výpis. A hle! Všechny bonus body v háji. Takže první podraz_slečna mi jaski oomněla sdělit, že ta koruna je za asi 13.000 bonus bodů!!! Bohužel, celou diskuzi jsem vedl z auta, neb jsem jaksi pobýval v té době na cestách a neměl jsem přístup k PC, abych to napřed prostudoval. Moje chyba první.

No nic, to jsem tedy vydejchal. Avšak včera jsem málem dostal infarkt po druhé!!
! Smsm mi bylo oznámeno, že se mi ruší výhody tarifu T300HIT a přechází se na tarif T300. Znovu 4603 a co to jako že má být? No pane, vy jste si přeci koupil za 1 korunu dotovaný telefon a podle smlouvy bla blabla nemáte nárok na tarif T300HIT, čímž se Vám ruší sleva 20% na volání!! Takže kurvy T-mobilovský, měl jsem vás celekm rád, ale tohle už přesahuje všechny meze. je čas, porozhlídnout se u konkurence a k 31.10. s vámi končím. Mrzí mě vaše jednání a klamavý přístup při jednání se zákazníkem. Jetsli vaše nenažrané huby chtějí mít paár věrných klientů, doporučuji rapidně změnit vaši politiku a zamyslet se nad svým chování a jednáním.

Pro mě jde jen o další projev nenažranosti, chamtivosti a podvodného jednání s klientem.

Zdráv buď T mobile!

o 10.10.2009, 09:55 | HIGHTOWER
Doporučuji Vodafone.
A známej měl taky smlouvu na 2 roky, po roce jí chtěl vyplatit a přejít k Vodafone, a T mu to nedovolili, i když ta možnost v podmínkách smlouvy, ovšem je tam, že T může, ikoli že musí při vyplacení, takže taky pěkný, teď je u Vodafone půl roku a je vysmátej :-)
o 10.10.2009, 10:00 | Creams
JJ zatajení informací. SI normálně podej stížnost. Všechny hovory jsou zaznamenany takže si ho poslechnou znovu a zjistí co ti řekla a co né !
o 10.10.2009, 10:04 | cupra.165
To jak si dopadl je pekne na draka,kazdopadne to s tim HIT je normalka,proste bud si vyberes telefon nebo si zlevnis volani a sms. Mne nastvali tim,ze mi zniceho nic strhli 365 bodu. Pry nekde bylo psano,ze do urciteho datumu se maji body vybrat...ja to na fakture nevidel :-( za celou dobu co je tu t-mobile nic podobneho nebylo a najednou si vymsli takove chujoviny
o 10.10.2009, 10:15 | Luke_288
nj, oni dneska na těch infolinkách sedí tataři, kteří budď nemaj všechny informace nebo jim je to prostě jedno. hovory se sice nahrávaj, ale pochybuju, že by s tím uspěl, našli by se něco jinýho...
o 10.10.2009, 10:22 | Kesam
Kde žiješ zmrdi jsou každej operátor zlatej telekom.
o 10.10.2009, 10:29 | Luke_288
no a to je druhá věc, určitě se tu najde někdo, kdo bude nadávat na vodafon, určitě někdo kdo na O2 a určitě někdo kdo na Tmobile. takže zbejvá posílat dopisy poštou
o 10.10.2009, 10:29 | TROY
Creams - všechny hovory? ;o) No nahrávat denně cca 20 - 30 tisích hovorů.
Kesame - telecom? :))))))))) Ale no tak
o 10.10.2009, 13:47 | BATMAN
Jak pise creams opravdu ty hovory nejakou dobu archivujou a pokud ti to ta pipka nerekla da se to reklamovat.

Ja takhle uspesne po mesici a pul vyreklamoval ze jsem volal na infolinku a pipka mi "nezapla" tarif kterej jsem chtel a 24 hodin po nahlaseni reklamace (4603) mi volala pani z reklamacniho ze mi to uznavaji a posila mi dobropis na penezni rozdil co jsem provolal navic.
Urcite to hned zkus a dej pak vedet!
o 10.10.2009, 15:52 | TROY
batman - jenže to nemusí bejt taky dle nahranýho hovoru že áno
o 10.10.2009, 16:49 | BATMAN
2troy-jelikoz mi to ta pani na reklamaci potvrdila ze si ten rozhovor nasli a poslechli tak ano.

V ten moment jsem pochopil tu vetu co vsude slysis na takovych linkach "Dovolujeme si vas upozornit ze v ramci zkvalitneni poskytovanych sluzeb je hovor nahravan" a je to fakt.
o 10.10.2009, 16:55 | Creams
Víš odkud to vím, protože jsem na telefonu dělal 2roky u GE na pohledávkach. A věř, že stačí zavolat na zákaznicky servis a že chceš podat na jednoho operátora stížnost. Samo, že jeji jméno asi nevíš tak řekneš kdy jsi tam cca volal a dle tvého RČ hovor dohledají to mi věř. Když ji podáš budou muset 100% hovor poslechnout. U nás když se něco stalo tak sankce apod věci jsou klientovi uznány když to chybou operátora. Zvláště v tvém případě když ti nesdělila náležitosti nové sml a změnu tarifu. Hlavně lidi nesmí být hloupí a nenechat si vše líbit. Operátoři nejsou tataři, ale tahle práce je málo fin.ceněna a tudíž nikdo u téhle práce nevydrží déle. Takže tam jsou většinou lidi co volají půl roku ... rok... a z vlástní zkušenosti až po roce jsem byl schopen poskytnout komplet info a řešit nestandartní situace...
o 10.10.2009, 16:57 | Creams
Hlavně ze sebe nedělej blbce a neřvi :)
o 10.10.2009, 19:05 | Midnite
troy je opik u Vodafonu :)
o 10.10.2009, 19:07 | sir_richard
Zdeny60 : asi se jednalo o nejakou knedlu, ale kazdopadne ty body, koukni se na predchozi vypis, jestli tam neni uvedeno ze k 31.08 dojde k vycerpani tech bodu, byly zmeneny podminky a ve vypise se toto uvadelo vsem zakaznikum!
S tim ze ti nerekla ze prijdes o HIT je chyba vzdy operatorky, musis prece vedet, ze budes mit jinou cenu po vycerpani vol.minut.- kazdopadne doporuciji zmenit tarif na jiny, jelikoz minutove uz nevychazi tak vyhodne - kdyztak ICQ...
o 10.10.2009, 19:08 | Midnite
kazdopadne doporucuji prejit k Vodafone...
o 10.10.2009, 20:02 | Arnie_one
No ja z T-mobile taky koncim, jak me uplyne smlouva jdu jinam. Mel sem podobnou prihodu.

Jsem u T asi 10 let a ucet mesicne prumerne 1000kč coz myslim neni spatny.

Pri prodlouzeni me pani rekla, ze me "nasere" ne ze me muze dat nejky vyhody.

Proc sem se na to ptal ?

Mlady je do 26let a za 226kč mesicne ma nasledujici
vyhody.
- kazdy mesic 100sms zdarma
- kazdy mesic 10 MMS zdaram
- 50 min volani

muj tarif :
- nema ani jednu z techto vyhod a platim 1000kč
- 80 min mesicne

To je dobry ne, kdo se t-mobile vpylati, jako dobrej zakaznik ?

Ja to nebudu, proto KONEC !!!!

o 10.10.2009, 20:02 | Petura
tak buď jedno a nebo druhé ...
tím mylsím buď telefon za body a symbolickou korunu kvůli účtování a nebo dotovaný telefon a přijít u tarifu o zvýhodnění HIT ...
o 10.10.2009, 22:06 | Martinec7
Ahoj dopadl jsem naprosto stejné, koncila smlouva a to jsou rychlí hned nabídka new tel, rikam si proc ne. Jelikož pouzivam i služební telefon, rikam si co si nechat snížit tarif, volám na info a tarif ponizim s dotazem, jestli to nevadi kdyz mam ten dotovany tel. Ne vubec se nicnedeje to je v poradku. Za dva mesice my prijde faktura, kde musim uhradit pokutu xxxx za to, ze jsem neprovolal dostatecne finance a to me dostalo. Volam na operatora a najednou my bylo zdeleno, ze jsem povivevn provolat xxxx penez za mesic a pokud ta nebude tak se ten rozdil uctuje formou pokury tad. zaverem jsem si ten telefon mohl koupit v prodejne a kurwa bych usetril. Jsem u T-mobile od zalozeni jeste vlastne Paegas a nikdy jsem nemel zadnou vyhodu!
Jedine co nechapu je jedine, proc nas tady v CR tak okradaji, kdyz v SK maji volani skoro zadara a vyhod az pokok..t. Tak to je muj pribeh Martin
o 10.10.2009, 23:10 | Dr.T
stejny pribeh - smlouvy prodluzovany od zalozeni pegasu, v lepsich casech jsem mel az 3 SIM aktivni, mesicne provolal jenom na sebe pres 2 litry, tak jsem neco chtel navic - telefon za minimum a nechat slevu na tarif, nene, to nelze,hlavne ze na fakture a vsude napis platinovy zakaznik nebo co to tam meli? na muj dotaz sdeleno, pro nas jste slaby klient, firmy provolaji daleko vic, ale ta krava si neuvedomuje, ze na soukromou osobu je to celkem dost nakladu??? tak ze to chci zrusit, uplne, at karty deaktivuji a hotovo, a teed to zaclo:
slevicky nejake, atd atd, nic jsem uz nechtel, jen zrusit vse co mne s nima spojuje - zrusit NELZE, JEN PREVEST na TWIST, i kdyz nechci, nelze. a na ten prevod chce muj pas, na ktery jsem pred temy lety zakladal smlouvu - davam ji prukaz povoleni pobytu cizince - moje jedina obcanka - ne ne, to nebere, ona chce ten pas, co ma uvedeny pri zakladani smlouvy. Pani, ten pas uz neexistuje, kazdy pas ma platnost jen 15 let, tudiz i kdyz donesu novy, bude to jiny nez puvodni, pani chytra mi tvrdila, ze v novem pasu bude zapsano cislo stareho pasu a podobne veci. Ku.vy a podobne veci zacali litat pobockou, zrusil jsem vsechny schuzky co jsem mel a jel domu pro pas, za pul hodiny jsem nechal vyvolat sefa pobocky. ktery cosi na omluvu mrmlal pod nosem a prevedl vse na twisty - az za cca 5 tydnu.
Za dalsi 2 mesice mi kolega prinesl slozenku na jistinu, kterou poslali na svobodarku, kde jiz 12 let nebydlim, od te doby 4x zmena trvaleho pobytu a i korespondencni adresy, ti volove to schvalne poslou tam.
nemam slov, v zivote k tem zmrdum nejdu. Navic u cervenych ted platim cca litr mesicne za 2 karty a s manzelkou si volame zadara bez omezeni. :-) pristi mesic beru 3 nove sim na firmu - samo ze cervene
o 11.10.2009, 00:23 | Nismo.Power | Upraveno: 2009-10-11 00:24:45
měl jsem firemní číslo který putovalo z eurotelu přes vodafone a následně jeden vysoko postavenej kokot dotlačil do firmy zpět T-Debile .... dostal za to očividně nějaký kačírky nebo dovolenou to nevim ale měl tam známý proto je prosadil zase k nám......

firemní podmínky byly cca takovéto

Eurotel dříve
podle kategorie zaměstnance byl nárok na provolání
pro mě 1200,- kč
měl jsem v tom plnohodnotnej datovej tarif bez omezení
volal jsem jak divej .... nikdy jsem nedosáhnul k 1200 protože jsme měly tak výhodný podmínky že to bylo tak levný že to nešlo......

přechod na T-Debile
firma se nechala slyšet že každej zaměstnanec má limit 500,- že ty podmínky jsou výhodný že víc netřeba, samozřejmě realita byla taková že 500 vzestalo z nevýhodnejch podmínek a 500 neměl každej
ok měl jsem 500....
cca 140kč mě stálo vedení tarifu
a 370 mě stál super mega výhodnej (dle tmobile) datovej tarif , firemní ale lehce omezenej tim že nikde nešel extra rychle takže 8G připojení zvané EDGE chodilo proste normálně jako každýmu jinýmu ala GPRS hadr....
tzn už jsem o nějakejch asi 14kč překračoval firemní limit kterej mi firma "odpustila"
zbejvalo mi tudíž propsat volný sms a provolat volný minuty a hurá zbytek jsem si musel doplácet takže ať žije levnej tmobile......

před měsícem jsem z firmy odcházel tzn. chtěl jsem si číslo nechat tudíž jsem si to byl před odchodem domluvit ale
-smlouvu lze přepsat na mě ale musí se dodržet její platnost tzn. že musim mít tarif a musim to mít nejmín do února 2010 .... tak sem si řek super prostě to vydržim
šel jsem se smlouvou na pobočku že to chci převést na moje jméno, vybral jsem si tarif nějakej ten nomál asi za 300 neb je nesnášim ale co datovej tarif ??

- za super 140kč mi T-Debile dovolí neomezeně používat nadčasovou službu WAP.... znáte to někdo ?? já o tom slyšel asi tak před 10ti lety jako o novince a už v tu dobu to vymřelo ne ???

-za 250 asi si můžu zaplatit to že mi bude fungovat neomezeně POPka a SMTP tudíž stahovat si emaily.... paráda ......

-za nekřestěnskejch 850kč už můžu dokonce používat port 80 a HTTP, nádhera to je široko daleko snad nejlevnější....ano samo tam je napsanej FUP ještě....

mno když to porovnám s vodafone třeba kde internet stojí 170kč tj cca stejně jako jinde tak to se opravdu vyplatí že za tu cenu mi tmobile dá dokonce i WAP..... prostě zmrdi naprosto nehorázný

a ještě když jsem tam byl přepisovat smlouvu tak tam byl na vedlejší přepážce chlapík co přišel reklamovat nefunkční 4G (vlastně minimálně 15G dle tmobile mluvy, realita je asi tak 2G) modem a ona mu řiká že mu pučí jinej mezi tim a že musí dát zálohu tj. plnou jeho cenu tak on na to že to v životě neviděl nikde že u nich má smlouvu, tohle koupený a oni že po něm chtěj po dobu opravy peníze za náhradní tak se s ní hádal asi 10minut nakonec samo řek že u nich skončil , já jsem se k němu přidal a taky jsem hodil pár slov o tom že tmobile je nejhorší široko daleko a že to nemá obdoby tak jsme se shodli, slečnám za pultem jsem samozřejmě řek že ony za to nemůžou že oni tam jen pracujou a dělaj svojí práci a ty se na tom taky shodli, samo u tmobile tarif taky nemaj.....

no prostě jak bude únor tak s tmobile končim a jdu k normálnímu operátorovi....kolega k nim šel taky ač se nejdřív z tý smlouvy chtěl vyplatit neb doma nemá signál , P8 - Karlín .... musí chodit chytat signál na balkón opravdu..... nakonec tam šel a zaplatil si plenej datovej neb ho nutně potřebuje a ten nejlevnější tarif....
o 11.10.2009, 09:03 | Rajdlos
mam taky Vadafone a spokojenost, s O2 kdysi jeste Eurotel jsem naletel jednou v zivote a nikdy vic, vetsi kurvy jsem nezazil
o 11.10.2009, 09:46 | sekáč
jo, pekáč jsem používal asi před 10 lety, ještě jako mladej študák, ale na kreditu jsem projel i talíř měsíčně. jednou jsem po nich něco chtěl a to bylo zrušení hlasovky, protože jsem jezdil na víkend do jizerek a tam byl blbej signál, takže vždycky po odjezdu plná hlasovka. operátorka se na mě obořila, jak se opovažuju chtít hlasovku zrušit - poslal jsem jí do prdele a kartu po vyjetí kreditu zahodil a šel k oskarovi a zařekl se, že pekáč už nikdy a daří se, teď sice platím vysoký výpalný kyslíkum, ale aspoň mám co si zaplatím, teď mi uznali reklamaci za data, když jsem si pořídil dat. tarif na blackberry a pohůnek na přepážce říkal, že je v tom i neomezenej mobilní internet - a ejhle, první vyúčtování 2000 za data a to se těším na tenhle měsíc, kdy jsem browsil mnohem víc na dovolený, ale snad to taky uznaj.
o 11.10.2009, 10:24 | nocarret
já mam vodní foun už asi 6 let platim tak 5k měsíčně mam na to celou rodinu, nějakej ten firemní tarif, celkem 6 telefonů, každý 2 roky podepisuju novou smlouvu a fasuju 3 nový telefony, jeden suprovej a 2 takový nějaký obyč, stačí si jim říct a nesrat se s tim oni to rádi daj
o 11.10.2009, 11:15 | HIGHTOWER
Vodní founem myslíš kyslíka nebo vodafone? A pokud vodafone, tak tam podepisuješ smlouvu? Spíš myslíš, že si každé 2 roky bereš za odměnu new telefony ne bez nutnosti smlouvy ne?
o 11.10.2009, 13:15 | Cenda
mě normálně při prodloužení smlouvy slečna sdělila, že dotovaný telefon a zvýhodnění HIT nelze kombinovat. Navíc dotované telefony nejsou za zajímavé sumy a ty telefony samy o sobě jsou o ničem, ať se na to vykašlu a dám si radši zvýhodnění. A stalo se ..

Nasrali mě jen jednou, když mi prodloužili smlouvu bez mého podpisu. Musel jsem kvůli tomu do Prahy.
o 12.10.2009, 07:21 | Bolthorn
Neví někdo, jestli vrací Vodafone jistinu automaticky, nebo si o ní musím požádat.. Jinak až mi zkončí smlouva u T-Mobile, tak jdu i s mým číslem k Vodafone.. Co jsem koukal, tak mají dobré ceny a výhodné podmínky.. A docela by mě zajímalo jak si polepšil se zákazníkama od minulého roku..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3083 sekund.