Navštíveno 1555x

Tak už to mají na webu, Praha, Brandýs, Poděbrady, Mělník, Příbram, Benešov, tak mrkněte :-)
[ Link ]
já jsem ho potkal v Ostravě
například tolikrát diskutovaný a obávaný radar v Mělníku u přejezdu :-D Již není funkční naštěstí

joo, tenhle hajzl mne blejsknul před dvěma roky, ale nic naštěstí nepřišlo :)))
já zas našel své autí ;)

schválně, kdo pozná, čí je tohle ulice, jakého člena? :-D

09.10.2009, 21:09 |
TROY to je kasíno Lukasíno :-))))))))
Jj, a jeho jagy a explorer :-D
moc pekne to maj udelane...

09.10.2009, 22:57 |
relax jj musi s tim bejt srani ale je to paradne udelany, hlavne to rozliseni kdyz clovek stoji v ulici

09.10.2009, 23:55 |
Rudi je to masakr, akorát sem koukal nismovi před barák na caddilaca a supru :-D

10.10.2009, 00:06 |
Pekys koukám že mladá je zrovna doma :o))
ale kde sem já? to google neví :o)
taky jsem si říkal, že to musí bejt makačka, ale dle mě už je to pohoda, makačka byla to vymyslet, udělat a teď už dle mě jen mají vymakaný ten "snímač" ulic a pak už to generují nějak automaticky, ručně zkontrolují, doladí a je to. Navíc jako bomba, že je to na netu zadarmo, to se fakt cení!
takže tohle je výsledek toho ježdění opla astry nebo co to bylo co měl na sobě takovej obrovskej talíř a nálepky google.com? jsem si furt říkal co to je
jj, to je ono, a v historickém centru Prahy jezdili tuším na kole a za tím měli vozík s tím zařízením, tam, kam nemohlo auto. Jsou fakt maséři :-)
zadarmo: verim, ze jen tak pro legraci to nedelaji.
beztak na ten google jednou vsichni dojedeme ;-)
ale tesim se na brno, zrovna jsem zevloval pred domem:-)
Jedno auto som chytil na benzínke, všimol som si totiž že jazdia ako hovadá a spýtal som sa či stíhajú fotiť, tak mi len s úsmevom rýchlo odvetili že tá kamera so zariadením na aute má cenu najmenej 5x ako to auto a že párkrát už sa stretli s tým, že sa niekto pokúšal poškodiť ju (vieme ako ľudia reagujú na bigbrother-stvo...) tak len preletia všade a rýchlo preč :o) zariadenie je to vraj tak megahusté, že fakt nemusia chodiť pomaličky aby to stihlo vyfotiť všetko v 360°
I ty hade takhle me naprasit :-D Ale musim rict ze vcera jsem na to omylem narazil a cucel jsem ze tam mam dve auta :-D :-D
btw. kdyz tak na to cucim, tak vymazat SPZ cely praze, to muselo dat celkem zabrat :-D :-D
nedalo, mají to automaticky, to samé u oblyčejů lidí, ale prej někde je vidět oblyčej, neb automat u chlapa, co stojí na ulici a vedle něj je plagát s člověkem, tak rozmazal ten oblyčej na plakátě :-D
jj, ty oblyčeje na plagátě :)))))))))
to mazání SPZ dělá automat ;-)))
[ Link ]
automat peckovni teda :-D :-D
chudák automat, že se na to nevys... :-DDD
bych zas tak nejasal nad tim mazanim nikdo neni neomylnej
Tak až bude další aktualizace, tak mě uvidíte v Praze na rohu Jugoslávských partyzánů x Lotyšská :o)

23.10.2009, 18:43 |
Daryl (A)
usmival ses ?
Bude tam vidět naštěstí jenom Transit :o))
Streetview od jiné společnosti...
[ Link ]

29.10.2009, 21:50 |
madaros | Upraveno: 2009-10-29 21:51:12
neomylny to neni,ted sem kouknul keme do ulice a hned sousedky auto SPZ vyretusovanou nema a je nadherne citelna..