Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Opět dvojí metr

o Navštíveno 701x o
o 09.10.2009, 12:39 | sanjasin

o 09.10.2009, 13:31 | HIGHTOWER
k blití..... Tady asi neplatí, že boží mlýny melou a ani že na každou svini se vaří voda.... I ten nahoře je netrestá.....

Před lety Lakatoš pobodal učitele v Mladé Boleslavi tak, že skončil na jednotce intenzivní péče. Dostal trest 5,5 roku vězení. Podle spisu s sebou vždy nosil jeden či více nožů. - bylo to v Benátkách nad Jizerou v 1.ZŠ, je to můj známej, hrál jsem s ním hokej a trénoval mě, teď tam na škole dělá ředitele.
o 09.10.2009, 13:40 | GooGoo
Je to opravdu hnus, ale v naší republice se není čemu až tak divit, přeci jenom ty naše zákony a justice fungují poněkud naopak....
o 09.10.2009, 13:47 | sanjasin
Neuvěřitelný, Nejvyšší soud se asi cítil dočten, že instance pod ním nesouhlasila s jeho rozhodnutím.

Řek bych, že Lakatoš nebude typickej čech.
o 09.10.2009, 13:53 | luda551
Asi pujdu pobodat dva sousedy dostanu dva roky a za rok sem doma:-) to zato stojí ne?Podle jmena usizuji ze je to rom,takze by to byl rasismus dát mu 8let:-D
Z českých zakonu je mi fakt na bliti,nekde ukradnu čokoladu a pudu sedet na pět let,zabiju pritom prodavace a budou to jen 2roky odsedim rok a pujdu na podminku:D
o 09.10.2009, 14:05 | Vencaf
bodnout někoho nožem = automaticky pokus o vraždu, normální člověk má šanci ubránit se útoku nožem tak max.1% ksindl špinavej měl by dostat 20let v případě, že už je to opakovaný..
o 09.10.2009, 14:07 | kozlustechnykus
Tohle neni o zakonech - kdyz uz dostal 10 let, ale o soudcich. Na co je, ze zakon potrestani umozni, policajti ho chytnou, dukazy k odsouzeni maji, kdyz pak nejaka kurva v talaru provede tohle?
o 09.10.2009, 14:18 | sanjasin
Soudce rozhod tak, aby to bylo genderově a multikulturně správně, hlavní poznání z toho je, že když tě někdo bodá šroubovákem, tak ti vlastně nic nechce udělat, asi se chce jenom seznámit.
o 09.10.2009, 14:24 | schwaboid
Všechno to nahrává náckům z DS, to už je snad cílený. Já se snad za chvíli půjdu volit taky :-(((
o 09.10.2009, 19:48 | Olda
střílet..
o 10.10.2009, 09:47 | Zdeny60
Článek jsem nečetl celý, protože tento děj celkem odhandu. Nic jiného bych pánům, kteří rozhodli o zkrácení trestu páně Lakatoše nepřál než to, aby hned při prvním kroku přes bránu vězení pan Lakatoš sednul na njerychlejší spoj MHD a hned ještě za teplat téhož dne pobodla ty zjebence, kteří o zkrácení testu rozhodli. A nejen jich samých, ale všech členů jejeich rodin a příbuzenstav do 5. kolena. Prostě jinak, než radikálně už tohle řešit nejde. kde je právní a trestní systém? Kontrolní otákza? No přece v prdeli, velectěné publikum. A podle toho to taky tak vypadá.

Až (jestli) někdy začne fungovat soud, trestní právo, policie, tak bude dobře. Až nás přestanou ohrožovat takovíhle xindli, čokolády a jiná zvěř!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3347 sekund.