Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > na kolik vyjde oprava?

o Navštíveno 799x o
o 09.10.2009, 09:42 | ladisv6
ahoj může mi někdo přibližně vyčíslit kolik by stála oprava téhle audi? vím, dá se s tím jezdit, ale je to pro slečnu... :)

[ Link ]

o 09.10.2009, 10:15 | BATMAN
Nejak nevim co tam chces opravovat.....???
o 09.10.2009, 10:36 | addamec
Mně se nějak nezdá to levý zadní kolo. Kdyby to byly jen plechy, tak myslim, že pokud to nebude dělat autorizovaný servis, tak by se to za takových 20tis. opravit dalo.
o 09.10.2009, 10:38 | unregistered
Batman: Seš slepej?? Si musíš prohlídnout všechny obrázky...
o 09.10.2009, 10:58 | mrazik
Opravu ti nikdo nerekne, protoze podle popisu jsou poskozene i napravy, takze muze to byt oprava za 20 nebo i za 50, plus jeden airbag vystreleny - pokud jsem si to prelozil spravne. Takze dojet a skouknout.
o 09.10.2009, 11:06 | ladisv6
no já se bál že to bude přes 50. třeba zadní blatník v autokely vůbec nemají tak netuším cenu. poskozené nápravy...raději od toho ruce pryč? nevypadá to na nějakou velko ránu, ale když to píšou...
o 09.10.2009, 11:12 | soray
Me se to zda cely nejaky divny, kdyz mrknes na tu fotku interieru - pohled na stresni okno, tak u sloupku A i B je nejak divne slicovany vnitrni oblozeni, pokud se mi to nezda.
o 09.10.2009, 11:27 | addamec
Jestli je poškozená náprava, tak ruce pryč, pak je to spíš na náhradní díly.
Kamarádka takhle trefila tátovi A4 quattro a když se zjistilo, že je trefená náprava, tak byl odhad opravy přes 500tis. =totálka

Něco takovýho píšou i v tom popisu, jak teď koukám. "Nicht reparierter Schaden"
o 09.10.2009, 16:07 | PlusOne | Upraveno: 2009-10-09 16:13:11
Achsen vorn/hinten beschädigt, Seitenairbag rechts geöffnet - poškozené poloosy vpředu i vzadu, vystřelený pravý boční airbag. A jako addamec - Nicht reparierter schaden - to bude neopravená škoda, spíš než neopravitelná (reparierbar) Docela by mě zajímalo, jak to auto bouralo...je to Quattro, takže by teoreticky, v případě poškození obou náprav mohl být v hajzlu i Torsen?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3222 sekund.