Navštíveno 513x

asi ohrane tema, ale nemate nekdo tip na:¨
-min 3x opt zoom s good objektivem
-min 5 mpix (coz maji dens asi vsechny fotaky)
-kompaktni, idealne kov telo (rozhodne ne nic jako zrcadlovka nebo velke telo)
-velky displej, vydrz na baterie
-cena 4-6tis?
dik za tipy

08.10.2009, 13:57 |
FBS hele za sebe ti říkám Panasonic, už mám třetího té řady (DMC-FX), a nenašel jsem na něm jedinou vadu na kráse... neuvěřitelně krásný videa, vynikající fotky s nepřepálenýma objektama, a neskutečná výdrž baterie (celou dovolenou 14 dní nemusim šáhnout na baterku). V klidu říkám že budeš naprosto spokojenej...

08.10.2009, 13:59 |
FBS ještě dodám k výdrži baterie...
když fotim jen tak, a využiju foták občas k nafocení aut na salonu, tak nemusim baterku měnit třeba celý léto. Protože vim jak to bývalo u ostatních foťáků, tak sem si objednal k foťáku druhou baterku ale nevyužívám jí, není potřeba.
Mám Panasonic DMC-TZ3 a spokojenost :o)
Dneska ty displeje uz ma skoro kazdej fotak 3" a 230000 pixelu... mam tri roky stary kompakt od Canona s LCD 115000 pixelu a je to nekoukatelny.
Mám Ixus a s fotkama zrovna spokojenej nejsem. LCD je ale pekny.
Obecne mi prijde, ze Panasonic se vazne za posledni roky hodne zlepsil. Kdybych kupoval kompakt, lovil bych taky v techto radach. Drive se mi i hodne libily fotky ze Sonacu, ale uz jsem to chvilku nesledoval, tak nevim kam se do dnesni doby dopracovali :-)
Mrkni na megapixel - mas tam u kazdeho vyrobku diskusi, kde se daji casto najit cenne informace, a navic testovaci fotky, ktere take hodne napovi.

10.10.2009, 11:07 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2009-10-10 11:08:25
Mám Sony i Panasonic. Panasonic dost zklamal a Sony naopak mile překvapil. Ale Sony má jednou takový objektiv.
Za mně asi tento:
[ Link ]
Panasonic se opravdu vyrazne zlepsil, konkretne videl jsem pred casem fotky z TZ1 a normalne jsem se jim smal, pak jsem videl fotky asi z TZ5 a docela jsem koukal, jak takovej malej levnej srac udela pekny fotky :-)
Asi taky ten Canon SX-200 bych doporucil, ale to uz je za sedmicku, no.