Navštíveno 386x

08.10.2009, 11:44 |
Vonox Zdravim mam telku thomson intuiva je starsi ale staci vpohode je hd ready ma hdmi i vga vstup .. chtel bych notas pripojit pres hdmi v notasi mam redkuci dvi na hdmi propojim to kabelem a nic se nestane ... v notasi je grafika nVIDIA GeForce Go 6600 nvi nekdo pro to nejde ? grafika to nepodporuje ? nebo jinej duvod naky ovladace ? budu rad za kazd radu :) .. docela bych si treba pustil dvd z notase na telku youtube a tak
musíš v grafice nastavit buď rozšíření monitoru nebo duplikaci monitoru, záleží co bude pro tebe vhodnější
mozna mas neco pod tlacitky FN+xx treba ja to tam tak mam a ono si to naduplikuje obraz pak uz samo a nemusim lezt do nastaveni grafiky. Mozna bude na klavessach videt dva monitory ci tak neco

08.10.2009, 12:10 |
Vonox boze ja sem lama ajo jak sestikule tak axetom :)rozliseni normalne na tv je docela hruza to jde vylepsit ?:) jinak ale kdyz dam youtube videjko na celou plochu tak je to vcajku
v nastavení grafiky můžeš každýmu monitoru nastavit vlastní rozlišení, tak zkus, záleží kolik TV zvládne
No pokud je HD ready, pak musi umet 1024x720
dá se propojit notas, kde je klasický výstup VGA s televizí, kde je jenom scart a signálovky?
Přes scart to asi ne.. Někde jsem koukal na nějaký kabel, který tohle řešil, ale lidem s notebookem nefungoval.. Přes signály snad ano.. To by mělo jít..

09.10.2009, 07:53 |
Veva jako axetom, musíš to po připojení ještě na NTB přepnout, já mám HPéčko a musím zmáčknout FN+F4

09.10.2009, 09:04 |
KaZaN VGAtoTV na to sou kabely co nefungujou a nebo konvertor co funguje, tuším od Avermedia se dá koupit takovej co fachá, někde ho tu mám.