Navštíveno 572x

Před nedávnem jsem tady řešil tarify pro firmu, to jsem vyřešil. (Díky Pauli) A teď mi jde o soukromé čísla.. Mohu převést své čísla jak od T-Mobile tak i O2 k jinému operátorovi.. Jde mi hlavně o co nejlevnější nabídku mobilního internetu a a samozřejmě co nejvýhodnější tarif na volání.. Od obou operátorů jsem dostal nyní pro mě neuspokojící nabídku, oproti známým, co provolají měsíčně daleko méně a dostali skvělé podmínky téměř zadarmo..
Jo zapomněl jsem mám paušál i u Vodafone, takže mohu odejít od kohokoliv kamkoliv..

08.10.2009, 12:34 |
PAULI Bolthorn
Takže to dopadlo, jo?To jsem rád. No umím i O2 pro soukromé osoby... :-)
Resim stejny problem ale jwem u t-m a smlouvu mam do dubna... Ach jo. S tim se prej nic neda delat.
PAULI: No jsou podepsané smlouvy a bude se převádět, už máme i přidělené kódy ke každému číslu.. Já Ti teda odpoledne zavolám a vyslechnu si nabídku..

08.10.2009, 12:44 |
PAULI Bolthorn
nebo pokud chceš můžu ti zaslat nabídku do emailu. Rozepíšu ti tam vše, aby jsi věděl, co a jak...
PAULI o.k. Tak pošli mail..
mohl bych taky poprosit o nabídku? jedná se mi o cca 300 minut mesicne, vsechny smery, pak mobilni internet do cca 100 MB mesicne. preferuju Vodafone, ale pokud bude zajimava nabidka od jineho operatora, neni Voda nutna. klidne smouvu na na ICO
Mne prosim taky tu nabidku :)
Mam iPhona, takze mobilni datovy tarif nutny :)
PAULI: takže nějakou optimalizaci nákladů pro firmu o cca 12 lidech, všichni jsme u O2, tarif každej jinej, takže slušnej bordel v tom, bys uměl?
Pauli:
Taky bych potrebovalneco vyhidnejsiho nez mam ted. Jsem u Vodafonu a mam 700Naplno. Vyuzivam volani, SMS a semtam MMS...
Tak mi do mejlu pls taky neco hod, jestli o necem vis... DIky!

09.10.2009, 00:27 |
MaxxT jak jsem tu uz jednou psal, za 350 kc mesicne, 300 minut do vsech siti, navic lidi ve VPN si volaji za 0,02kc (toto volani jde mimo volne minuty). :-)
hele MAxxT, to mě zajímá, dá se to udělat ještě, to bych věděl pár lidech co by to bralo taky
Jinak na konci roku končí mladé taky smlouva, tak by se mi hodila taky nějaká nabídka.
Díky
Dobře, takže jinak.. Jde mi hlavně o nabídku mobilního připojení k netu..
to MaxxT: který operátor? šla by smlouva s vyúčtováním na moje jméno?