Navštíveno 674x

08.10.2009, 09:13 |
KaZaN od brzkyho rana opet nejede adsl, kua, zrovna kdyz mam takovy prace a skluz. A jak jinak, opet sem narazil na helplajne na arogantniho kokota, abych byl kor nasranej. Normalne si ze mne delal prdel, ironicky poznamky typu:
Muzete mi rict o jakou jde zavadu a kdy bude odstranena?
No zavadu toho vaseho Adsl co vam nefunguje.
Tak toho jsem si vsiml, ale pricina?
Proste to nefunguje.
...
...
A kdy to bude opraveno?
Nekdy, nevim kdy, neni to planovany vypadek.
...
...
No skoro celou dobu se ten idiot do telefonu chechtal jak zhulenej, grrr...
jj, klasika, helplajn napřed sjíždí asi jinou lajnu brčkem :-D :-(((
mně dnes nejel taky, ale výpadek tam byl do 10 minut a od té doby to opět fachá ok

08.10.2009, 10:48 |
gizmi muhehehe..02..ja se vam divim :D Ikdyz co jsem ted zazival s Tmobilem, tak opravdu zlatej Oskar :D

09.10.2009, 22:08 |
KaZaN nevim gizmi co ma Tmobile a Vodafone spolecnyho s Adsl, ale i presto si musim zarvat do tmy: UZ TO ZASE KURVA NEJEDE!!! aspon, ze na lajne tentokrat klidna slecna, znela jeste vic sklicena nez ja, vi o tom, opravujou to... Seru na praci jdu se vozrat
...za mě O2 jedno z nej připojení s omezenýma možnostma, jaké je naše pidi město. Jsou tu pofiderní wifi provideři, ale ADSL od kyslíka mám asi 3-4 roky a za tu dobu byl jeden výpadek na pár minut někdy v létě 2007 a teď dneska večer. Servismani taky na pohodu, přijel druhý den, ostranil problém, který jsme si zavinili sami, a odjel, samo že se nic neplatilo. Takže za mě spokojenost, bohužel trochu vyšší cena
Mě to taky nefacha tak jak ma,pulka veci se nenacte!!!! Jinak spokojenost osmi mego za petikilo takze i cena.

09.10.2009, 23:03 |
KaZaN maji zase zvadly dnska bo co, dneska ani nenadavam, ja chapu, ze se veci obcas serou, ale ocekavam profesionalni pristup, ten se mi dnes dostal vcetne omluvy a nabidky na prepojeni na linku, kde se mohu zkusit dozadovat kompenzace opakovanych vypadku. Podekoval jsem a jsem v klubu a spokojene zuzlam drink. Zato to koste minule mi fakt zvedlo mandle... (o: