Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký Boiler ?

o Navštíveno 473x o
o 07.10.2009, 19:23 | Pepe1
Jelikož mám koupelnu v rekonstrukci,budu také kupovat nový boiler.podle čeho mám vybírat?

Našel jsem si tento [ Link ] ,tak jestli sním máte někdo zkušenost,je to dobrá volba?co se týče objemu,tak ten je dostačující.

o 07.10.2009, 19:40 | Šestikule
na koupelnu mame Drazice a absolutni pohoda, v kuchyni pod drezem maly 15l Tatramat a taky OK. Kdyz jsem tehdy zjistoval ja, tak Drazice byly asi nejlepsi
o 07.10.2009, 19:42 | PAVELK
podle osobní zkušenosti ti doporučím od firmy DZD dražice, tradičního výrobce se skvělou kvalitou, do technologie výroby a vívoje investovali obrovské peníze, nyní je již firma prodána švédům ale vše zůstalo tak jak má.
o 07.10.2009, 20:09 | DaveF
kup Dražice
o 07.10.2009, 21:26 | HIGHTOWER
Bral bych bojler od DZD Dražice, a pak vybrat správnou velikost - objem. Jinak asi není nic složitého to vybrat :-) Jinak jako PAVELK a DaveF
Mám Dražice 2 km a dělá tam kámoš logistika a DZD je fakt kvalita a tradice. Máme taky, přes 20 let a snad jen 1 se tam měnily vypálené patrony, jinak ohne problém :-)
o 07.10.2009, 22:29 | Freerider
Jako kluci
o 08.10.2009, 06:39 | Zdeny60
Dovolil bych si upozornit na firmu Clage- Kotle měděné, výborné provedení. Mám a jsem spokojen. JIž 10 let.
o 08.10.2009, 07:47 | Pepe1
Všem díky za rady,rozhodl jsem se tedy pro dražice [ Link ] :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3281 sekund.