Navštíveno 553x

07.10.2009, 04:11 |
MaxxT Prihlaseni auta na americkych znackach u ceske pojistovny? Je to mozny? Tim myslim auto z USA s USA SPZtkou, ale jezdeny v CR na ceskou pojistku? Je tu nekdo z pojistovaku, jestli to nekdo dokaze rozlustit? Diky.
chtěl jsem toto řešit před cca 2 lety, ale nikdo to nechtěl udělat. Šlo pouze "hraniční pojištění", které je vždy jen na měsíc a bylo to drahý jako prase.... :-(
Co to pojistit jen na VIN, což by mělo jít, a pak už holt tu pojistku neměnit.
pojistit pouze na VIN jde urcite - delal jsem to cca pred 2 roky u Kooperativy, akorat nevim, zda to nejak neni casove omezene

07.10.2009, 11:09 |
Rudi pojistíš sice na VIN, ale otázkou je, aby to pak pojišťovna při případný nehodě zaplatila.
Zkus se spíš optat na tuningforum.cz člena Eiffel, von je v tomdle šikovnej, takže ti určitě poradí, případně vyřídí.

07.10.2009, 11:53 |
MaxxT rudi, na tuningforu nejsem, nebyla by moznost mi na nej sehnat ICQ ci email? Dik.
vsechny auta mam pojistene na VIN, RZ doplnuju az dodatecne, po prideleni (pokud vubec...)

07.10.2009, 12:19 |
MaxxT co te stoji ta pojistka na VIN?

07.10.2009, 12:43 |
Bart 007 | Upraveno: 2009-10-07 12:44:01
podle me je to stejna cena...
kdyz jsme koupili v bazaru auto tak jsem udelal pojistku na vin a po prihlaseni a prideleni znacek jsem jim nahlasil RZ

07.10.2009, 12:46 |
Rudi tady máš na něj mail
jan.vesely@ovbmail.cz
kdyz jsem prihlasoval BMW muselo byt pojistene, bez toho to neudelaji, a jelikoz to byl dovoz tak pojisteno na VIN a nasledne se casem dopsala RZ
pojistka na VIN stoji a je stejna jako normalne
pojištění na VIN samozřejmě funguje, je to právě nutný právě při dovozu, kdy vozidlo nemá RZ, ale je potřeba pojištění při přihlášení. Nicméně pak se musí dodat rz a číslo tp. jak se to bere, pokud to nikdy nebude mít českou rz a tp, to nevím. chtělo by to asi kouknout do pojišťovacích podmínek

08.10.2009, 10:49 |
fredy není lepší mít USA povinné ručení a jezdit tady?