Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ...v cem vypalit audio CD?

o Navštíveno 689x o
o 06.10.2009, 23:19 | .mycTD
build-in car audio me donutilo k navratu k audio CD, ale bohuzel mi ta svine necte CD palena na mem high-tech notebooku (stara CD ze stolniho PC hraji v pohode).
predpokladam, ze je na vine 'minimalni rychlost' paleni v neru, ktera je beztak stale moc vysoka. existuje nejaka SW alternativa, nebo budu muset rozchodit stary desktop s 2x RW mechanikou?

o 06.10.2009, 23:28 | koren
vseobecne je kvalita ntb paliren horsi nez klasickejch.
clovek musi najit spravnou kombinaci medium-rychlost-smazka. soft je de facto burt...
o 06.10.2009, 23:46 | Retro
tipuju že radio je novějšího typu, takže snad by mohlo číst dost, není na vině nějaké přenastavení nera? zkusil bych zakázat multisession pokud to tak nemáš... to je asi první co by mě napadlo, osobně si ale myslím že by to vypalovačkou být nemělo, teda je fakt že já nepálil do svýho renaulťáckýho rádia audio ale datové cd s mp3... audio disky byly vždy složité :D
o 07.10.2009, 06:09 | tappaja
Hlavne palit DAO-DAO/96
o 07.10.2009, 07:11 | Petura
spíš bych to viděl na jiný typ média ....
o 07.10.2009, 07:50 | M@rtin
No já audioCD pálím na starý palírně HP a nikde nebyl zatím problém se čtením
o 07.10.2009, 11:13 | RadekFM
Zkus jiny typ media a taky to nepal na nejmensi rychlost. Mensi rychlost neznamena vyssi kvalitu, spis naopak.
o 07.10.2009, 11:51 | .mycTD | Upraveno: 2009-10-07 11:52:55
na stary palirne HP taky nemam problem, ale radeji bych palil z NTB, kde mam data.
media jsem zkousel ruzna uz u predchoziho radia, bez uspechu. pak jsem presel na mpeg.

co vubec znamena:
track-at-once
disk-at-once
disk-at-once/96

bo pochopitelne palim na TAO
o 07.10.2009, 12:00 | Honcke | Upraveno: 2009-10-07 12:02:48
mycTD:já ti s tím track-at-once atd.asi neporadím,ale myslím že to bude mít nějakou souvislost s tím co psal tappaja 07.10.2009,06:09,DAO 96-disk-at-once96,jinak já jsem v tomhle taky laik:-)
o 07.10.2009, 13:14 | tappaja
stavalo se mi, ze proste nektery CD mi radio nevzalo, nebo vzalo az na druhej, treti pokud, nacitani trvalo treba minutu... Pak sem zkusil DAO/96 a nacitani je asi 5 vterin a pohoda.
o 07.10.2009, 13:33 | .mycTD
Track at once:
Způsob zápisu dat na disk. Při každém dokončení stopy (tracku) je zapisovací laser vypnut (i když se bude okamžitě zapisovat další stopa). Bloky link a run jsou zapisovány, když se laser zapíná a vypíná. Nejmenší délka stopy je 300 bloků (4 sekundy - 700 kB). Maximální počet stop je 99.

Disc at Once:
Způsob záznamu, kdy je celý CD nahrán najednou bez vypnutí laseru. Tento způsob se velmi hodí pro tvorbu master disků pro následnou hromadnou výrobu, protože odstraňuje spojování a run-in a run-out bloky jenž neodmyslitelně patří k multisession nebo packetovému záznamu, které ale mohou být v procesu masteingu interpretovány jako neopravitelné chyby. Vhodný je také pro vytváření CD-DA bez mezer mezi skladbami (živé koncerty, ...).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3377 sekund.