Navštíveno 797x

06.10.2009, 21:09 |
Kesam Mám plno starejch hadru které nenosím tak je chci dát na charitu to asi jde ne? A pak tu mám mnějaká autíčka a třeba věci na sport co jsou mi malé to mi tam vemou taky a spacák a takové věci co vemou to nechci to vyhodit do komunálu když třeba ten spacák někomu pomuže.
Handry a obuv vozím normálne k hypáčom do tých zberných kontejnerov...
akorad to daji romum neblbni woe:D

06.10.2009, 21:14 |
Kesam Hovno nedělej si prdel dají to dětem do dětského domova ne? a je mi jedno jestli to bude nosit cikorka nebo ne.
Slim Hypáč je co Hypisák??

06.10.2009, 21:22 |
Kesam Aha :D

06.10.2009, 21:24 |
JP Tady to sbíraj v církevnim domku vždycky jednou za pár měsíců. Pokud vim, tak se to vozí do Afriky, kde na tom bohatne taková malá místní textilní mafie:-). Viděl jsem to teda kdysi v televizi, takže je to dost možná úplně jinak...:-)

06.10.2009, 23:22 |
Kesam Mám i hračky a tak hodím jim to tam a at se tam stím poserou.
hračky a sportovní věci hoď do nějaké neziskovky - dětského domova, hadry na Charitu nebo třeba Armádu spásy

07.10.2009, 00:12 |
Kesam ok

07.10.2009, 00:14 |
vypuk Děda chtěl dát nějaké hadry na charitu nebo na něco takového a tam mu sdělili, že všecky hadry co tam chce dát musí dát do čistírny a pak přijít s nějakým potvrzením nebo co o tom, že je to vyčištěný a kde.
Člověk jim cpe dobrovolně věci a oni ještě vymyšleji.
Kesam: Potřebuju boty na zimu a bundu, jestli máš teplé ponožky tak beru taky.. Jaké máš hračky? Budou Vánoce, tak ať mám něco pro malého..
podle mě je lepší najít nějakou diakonii, to je přidružený vždycky k církvi, tak dávám starý hadry já, protože kámoš co dával věci na charitu říkal, že ho s tim poslali do prdele, protože to neměl vyžehlený.
na diakonii to je v pohodě..stačí to přeprat, naházet do pytle a vemou si to..po dědoj a babce nám zbylo dost oblečení, který ani nenosily.. tak občas když je sbírka, tak to tam odvezu..

07.10.2009, 08:39 |
Kesam To tam vemu když to nebudou chtít tak to dám před tesco :-)

07.10.2009, 08:40 |
Kesam Komisky vaták ti stačí :-)??
Beru všechno.. U nás v červeném kříži to už rozebrali bezdomovci a slušný člověk aby pak mrznul v zimě..
To All: VYPUK 07.10.2009, 00:14 má pravdu ! Chtějí to mít čisté...na jednu stranu je to logické,na druhou mohou být radi,že jim někdo něco dá. Já takhle vyvezl do takového spolku pytle oblečení se kříní po dědovi a babičce,které nebylo z čistírny,ale bylo vyprané a vyžehlené a byli hodně rádi,že něco dostali. Hračky atp. fakt když už chceš pomoct,tak hoď přímo do nějakého děcáku přímo.
tak jasný, že nebudou brát hadry, který by si museli ještě vyprat...
To Luke_288 : je vidět že jsi to nepochopil, oni vyžadují doložení,že ty hadry byly v čistírně!!! Neříkám,že jim tam někdo poveze posrané trenky...
ale neboj, pochopil, šlo mi o to, že v tý diakonii to berou i bez nějakých dokladů, ale musí to bejt prostě čistý

07.10.2009, 20:03 |
Kesam No mám to ve skříni takže to nebudu tahat nškde ze sklepa stodoly atd :D
Harryp: stěma trenkama si mě rosekl :D