Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vaio bluetooth

o Navštíveno 1491x o
o 06.10.2009, 14:36 | Pekys
Kdo ví, jak se to zapíná? Koupil jsem myš přímo k Vaiu, která funguje přes BT, ale nenajde jí to. Dle mě není v notebooku zaplej BT, ale nevím kde ho zapnout.
U ostatních notebooků je to sdružený pro wifi, ale na tu je tady extra šoupátko na přední hraně.

díky

o 06.10.2009, 14:47 | .mycTD
typ?
o 06.10.2009, 14:49 | Bolthorn
Podívej se někam do ovládacích panelů, zda není Bluetooth zakázán. Já se takhle včera trápil s wifi u toshiby..
o 06.10.2009, 14:57 | Pekys
takový ty barevný sragory :o) Myslím že CS21S

tak to asi ségře po telefonu nevysvětlim, kua :)
Doufal jsem že tam má něco jako u ostatních ntb klávesu Fn a znak BT.
o 06.10.2009, 15:11 | TheTimo
klávesová zkratka?
o 06.10.2009, 16:17 | Pekys
no nevim, u Asusu je jedna funkční klávesa na BT a Wifi. Tak něco takovýho tam asi není.
V nápovědě to nenašlo nic, když dám vyhledat zařízení BT tak to hodí chybu že Wokna nenašli adaptér, či tak něco. V práci mi to hlásilo, když jsem neměl zapíchlej BT stick v usb.

Uričtě je to nějaká kravina, kde to zapnout, jen to nemám před sebou a chtěl bych to vyřešit po telefonu, abych tam nemusel jezdit.
o 09.10.2009, 14:30 | Pekys
tak to tu mám před sebou

služby
BthServ - spuštěna (služba pro podporu technologie BT)
Btwdins - spuštěna (Bluetooth service)

Ve službách jsem zkusit BT service restartovat, ale nepomohlo.

V ovládacích panelech - zařízení BT není žádné zařízení. Když dám přidat bezdrátové zařízení (zaplej mobil a tu zkurvenou sony myš), objeví se tabulka s volbou zařízení, ale žádný tam není.

Když dám nastavení, vyhodí to na mě tabulku s tímhle textem:
při ukládání nastavení systémem Windows došlo k chybě. Zařízení BT pravděpodobně není připojeno.

nebyla uložena následující nastavení
nastavení možnosti rozpoznání
nastavení připojení

Evidentně má BT nějakej problém. Ve správci zařízení v sítových adaptérech je s vykřičníkem jen nějakej Microsoft ISATAP adapter. Aktualizovat ovladač nejde, je již aktuální, ale zařízení nepracuje správně.

Help me. Už nevim co zkusit.

díky všem
o 09.10.2009, 15:25 | muSlim | Upraveno: 2009-10-09 15:30:38
A mobil vidí notes? Driver inak bude asi zblblý z Winupdate, origo tam je Broadcom a musí to bežať na Broadcom drajvroch, podobný problém som mal na bývalom HP kde sa tiež cez Winupdate nainštaloval ten Microsoft IPHJSGHJKFGJKSKJBKSFKsráč a vtedy to nešlo. Musel som odinštalovať, remove hardware, reštart, s vypnutým BT nainštalovať Broadcom driver, reštart, zapnúť HW a už to fungovalo. Na Winupdate stránke som aj zakázal zobrazovanie toho updatu a bolo :o) Skús tento driver: [ Link ]
o 09.10.2009, 18:52 | Pekys
vyřešeno, 3x hurá, křáp jeden předraženej.

mobil notes neviděl. Ve správci zařízení jsem našel v sítovejch adaptérech jen wifi. Tady se to pořád tvářilo jako vypnutý adaptér, ale nikde ani zmínka jak ho zapnout. Nakonec selhal nějakej Vaio smart network, kterej byl nastavenej na automatically. BT je sdružený pod zapínání na wifi, ale pak se právě mělo objevit okno, kde je volba wifi/BT/LAN a ještě něco. To se neobjevilo a bylo potřeba ho spustit ručně přes Vaio control center/network conection/advance...

už to šlape, uf. Ale byly to horký 3 hodinky, kvůli takový chujovině. 3 prdele softwaru Vaio na každý prd, a stejně je to k ničemu, když to pořádně nefunguje.

díky, všem.

P.S. Ten ISATAP adapter jsem prostě odinstaloval, nevim co to bylo, ale jede to i bez toho a novej HW si to nenašlo :o)) Je to asi něco k IPv6, ale net jede stejně rychle, takže to zatim neřešim.
o 09.10.2009, 21:12 | muSlim
Mne hovor, manželkino Vaio P bolo z výroby zasrané toľkým softwarom, že to bolo ako diapozitívy keď si zahýbal myšou :o))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3095 sekund.