Navštíveno 1865x

06.10.2009, 13:38 |
Rudi To, že mi volá na mobil dost nabízejících se firem, sem si už zvykl a pokud mám dobrou náladu, rád si je aspoň ze začátku vyslechnu.
Ale dneska mi volala pí Sukačová z firmy Šerman( nevim, jestli se to píše česky nebo anglicky), která zastupuje T-Mobile a chtěla mi asi nabídnout různý produkty. Jenže než jsme se k tomu dostali, optala se, zda jsem s nima spokojenej a jestli jsem to opravdu já, na koho je psanej paušál a ať jí sdělim svoje heslo pro ověření, což mě dost zarazilo.
Začala mi vysvětlovat, že to často bejvá rodný číslo nebo datum narození. Mě je to jedno, ale proč bych někomu z čísla 731 300 730 sděloval do telefonu svoje heslo k přihlášení, aby ho potom mohla k čemukoliv zneužít a upsat mě k jakýkoliv smlouvě, kor když je z nějaký pofidérní firmy? Zas tak blbej přece nejsem. Na infolince T-mobile bych to ještě pochopil nebo někde na jejich stánku, ale na cizí číslo, jenom proto, aby si mě mohla ověři?

06.10.2009, 13:41 |
Rudi koukám semdle
[ Link ] a čeho si nevšimnu
731300898
"předstírají operátora T-mobile, poznamenají že hovor může být monitorován a zeptají se jak jste spokojený se svým tarifem, ale k tomu potřebují z vás dostat heslo pro komunikaci tak ..."
mě dneska zase otravovali e Citybank, prej nějakou kreditku, která mi vydělá víc než mám měsíční výdělek v práci :-D Nechal jsem jí vykecat a pak řekl, že nemám zájem. Pěkně se zakoktávala, asi začátečnice, neměla to ještě naučený :-D
Rudi:mě se stalo to samý co Tobě,akorát se ta firma jmenovala myslím T-Star nebo tak nějak,řikala to samý,hovor monitorován atd.chtěla po mě taky heslo,já jí řek že si ho nepamatuju:-)Pak mi domů přišel ňákej canc(nevim jak zjistili adresu)já už nevim na co to konkrétně bylo,je to asi 2 roky zpět,a ať vyplním formulář,pošlu na níže uvedenou adresu,samo že podepíšu,a že dostanu snad nějakej dárek když to pošlu rychle atd.Nutno podotknout,že vše bylo na papírech od T-Mobile,jenže černobíle vytisknuto,připadalo mi to jak ňáký kopie.Tak sem nic nepodepisoval,nevyplňoval,šlo to rovnou do koše.A chvilku po tom jsem volal na operátora,nevím už kvůli čemu,tak jsem se tý ženský ptal že mi volali od nějaký T-Star,a chtěli něco podepsat a tak,že jsou prý součást T-Mobilu.No a ta operátorka mi řiká:to slyším prvně,žádnou takovou společnost neznám...
No a nedávno,cca 2-3 měsíce mi volá neznámý číslo:Dobrý den,tady bla bla bla,společnost T-Mobile,no a jestli se nechci vrátit k paušálu(ten jsem po vypršení těch 2 let zrušil),já říkám že ne,ona proč,že maj výhodný tarify atd.No tak sem ji slušně vysvětlil že mě prostě nepřemluví,že to nemá cenu.No a za cca 2 hodiny další neznámý číslo.To samý,hovor monitorován atd.,akorát že společnost O2.Já jí řikám:heleďte,já si neudělám paušál ani u T-Mobilu,u kterýho jsem odjakživa,tak nevím proč bych si měl dělat paušál u vás.Ona:tak se nezlobte,přeju hezký den nashle.
O co mi jde?U T-Mobile to chápu-měl jsem u nich 2 roky paušál,je teď sere že jsem si ho neprodloužil,tak mi volaj.Ale kde na mě vzali číslo(a adresu a jméno) ňáký otrapove od nějakýho Star,kde na mě vzali číslo otrapove od O2?Někdy mě ten mobil vážně se*e a připadá mi že drzost takovýchto společností nezná meze...
HIGHTOWER:no me dnes taky,tak jsem ji slusne poslal do prdele a ze mam penez dost..DD,ze zadnou kartu nechci,a v tu chvili na me vyrukovala,zda je tedy nechci nejak vyhodne zurocit,tak uz jsme ji poslal doopravdy do hajzlu,proste hnuza jak jsou vlezly...

06.10.2009, 15:21 |
fredh tyvoe, mě ještě nikdo nikdy takhle neotravoval. Mám O2, ale momentálně jdu k t-mobilu
Oni si ty databáze lidí mezi sebou i předávají, jsou neskutečně vlezlí.
Mně tedy přímo z O2 nikdo neotravuje, ale musel jsem zveřejnit svoje číslo na webu, aby mi zákazníci mohli zavolat, a od té doby je to v háji. Furt mi někdo volá a cpe nějaký posraný pojištění nebo finanční poradenství. Došlo to tak daleko, že prostě neberu skrytá čísla (nikdy) a většinou ani neznámá.

06.10.2009, 16:57 |
Rudi Mě to nedalo a volal jsem infolinku, tam mi teda řekla, že to možná bude někdo od nich, že naháněj nový paušály, ale občas že nabízej takový, který nejdou za žádnou cenu před vypršením 2letý lhůty zrušit :-))

06.10.2009, 17:05 |
mourl Taky mi volali rádoby že zastupují T-mobile..jestli nechci paušál. Přitom ho mám už asi 4roky :-)) tak to mi bylo už dost podezřelý, pak začala koktat.
Jinak také telefonáty, pojištění, změny v daních na příští rok atp. No nechám je vždy slušně domluvit a odřeknu.
Cizí čísla také už málokdy zvedám ale co kdyby to byl někdo známý zase no :(
Mě taky volala nějaká firma XY, že zastupuje T-Mobile a že mi nabízí zdarma volání na 5 čísel. Asi 5 minut nedokázala pochopit, že nemám zájem, protože je to služební telefon, který platí firma a mě osobně to tedy nestojí ani korunu a navíc nejsem ten, kdo rozhoduje o nastavení služeb. Pak to ukončila a naschle.

06.10.2009, 19:41 |
gizmi Vidite a ja to ted vidim z druhe strany..vcera jsem volal panovi ohledne jeho jedne smlouvy ze uz je stara a ze bych se potreboval stavet a on na me spustil ze mu vola denne x lidi a ze toho ma plne zuby, atd atd..tak jsem ho nechal vyrvat a pak mu jen rikam: vporadku, nechame tu smlouvu byt, budete nadale platit 2x tolik za tento majetek a vyjmenoval jsem..chvilku ticho, posleze omluva a pak domluva.. :D Ale tohle je desny, jak ma clovek pomahat lidem kdyz je denne otravuji negramotne deti po vymazu mozku xhodinovym skolenim? :(
Tak ja mel nedavno podobny telefon a pro kontrolu ze heslo..taky sem neveril a pak si neco overoval a ona mi to povedela...ak sem ji sdelil heslo pro komunikaci..a v poslednim vuctovan si vsiml,ze ubylo 356 bodu z T-mobile bonus clubu..to sem si asi pekne nabehl,coz? Ale vedela presne,kdy konci smlouva..tak sem ji veril :-(
no, mě za celou dobu vždy volal někdo, u koho jsem nic neměl, od vodafonu mi nevolali nikdy, od kyslíka, když mám pevnou linku s netem občas jo, ale stylem, že tu bude chodit obchoďák a zda chci ušetřit že mi poradí a když jsem řekl, že nemám zájem, že mám pevnou jen na net, tak na mě v tel. začala řvát, ať si tedy trhnu a ať si tedy volám za draho od Vodafonu. Tak od té doby ať cokoli od kyslíka pokládám bez slušné odpovědi nemám zájem....
to supra.165 : nebudou ty body jen nahodou propadly, do 31.08 se mely vybrat, bylo to napsany na vyuctovani.
obcas volaji i naslepo - napriklad me a kolegum na zamestnanecky cisla T :))
pokud je to ferovej dealer od T, tak o tobe vi hodne veci(kdy ti konci smlouv a pod.) ale musi si overit ze jsi to ty - proto to heslo.
Aha,diky za vysvetleni,trochu se mi ulevilo,ale ty propadle body mi nastvaly :-D