Navštíveno 647x

Chtěl jsem se zeptat, jezdíte někdo nakupovat do freeportu do hatí u znojma??? Soused se teď vrátil z Prahy a navštívil nějaký freeport na praze 10 a byl nadšený, dovezl si plné auto hader .-) (adidas, nike, pepe atd) když mi říkal ty ceny, tak se mi ani nechtělo věřit :-) Protože je Praha pro mě daleko a našel jsem ještě jeden freeport v hatích tak by mě zajímalo jaké máte zkušenosti s cenama??
Já tam byl Xkrát,ale přijde mě že je tam to samé co u nás a za stejný ceny. Já si od tam dovezl asi 2x nějakou mikinu
Taky se mi ty ceny moc nezdají... Já tam jezdím jenom pro boty, ty mají za good cenu a někdy i hodně dobrej výběr...

06.10.2009, 01:16 |
MaxxT byl sem tam jednou a nic moc.. neco dobry, ale neco ceny uplne stejny jako kdekoli jinde.. ja si tam nic nekoupil.. :-)
Řeknu ti to takhle : kolega tam jezdí docela často, ale musíš mít štěstí... oni cca 2-3x do roka naváží zboží a musíš to vychytat... jinak pak tam máš půl roku stejné hadry... a k tomu to jsou fakt hadry... byl jsem tam 2x a osobně jsem si nevybral nic a když už se ti něco líbí tak to je za normální cenu jen fakt ty old modely, které si na sebe snad už nikdo nenatáhne tam jsou za pár kč
no jestli to na Praze 10 myslíš Fashion Outlet Arena Štěrboholy nebo jak se to jmenuje, tak tam jsem byl 2x a je to tam zoufalý, ceny stejný jako všude jinde a hadry snad jen pro buzny..
Byl jsem asi pred dvouma tydnama a opet zklamani..bida a des..u nektereho zbozi dokonce ceny horsi..

06.10.2009, 09:45 |
J-T. Tak já mám zas jen supr zkušensoti jezdíme tam tak 2x do roka (zima, léto) a přivezu si vždycky mraky věcí a pak mě zbytek roku nikdo v krámu nevidí....
Naopak Fashion Outlet Arena Štěrboholy je dle mě zoufalství.
BTW: Jsem Pražák
Taky jezdím, před vánocema a někdy i po a vždycky si na sebe něco koupím. Jsou tam sice modely loňský kolekce, ale mě je to stejně šumák, protože nesleduju poslední výstřelky mody a buzna oblečení mě neláká...
Hatě=divný velikosti, staré modely, divoké barvy... byl jsem tam celkem 3x a nikdy si nic nekoupil :-)
souhlas s Cervinem, nestoji to za to tam jezdit ...
BYl jsem v těch štěrboholech se podivat o prázdninách poprvý a pár věcí jsme koupili(především přítelkyně), jinak sem měl taky problém si vybrat pro sebe něco pěknýho..