Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Freeport Hatě - jezdíte někdo??

o Navštíveno 645x o
o 05.10.2009, 22:02 | TomasW
Chtěl jsem se zeptat, jezdíte někdo nakupovat do freeportu do hatí u znojma??? Soused se teď vrátil z Prahy a navštívil nějaký freeport na praze 10 a byl nadšený, dovezl si plné auto hader .-) (adidas, nike, pepe atd) když mi říkal ty ceny, tak se mi ani nechtělo věřit :-) Protože je Praha pro mě daleko a našel jsem ještě jeden freeport v hatích tak by mě zajímalo jaké máte zkušenosti s cenama??

o 05.10.2009, 23:14 | AllInOne
Já tam byl Xkrát,ale přijde mě že je tam to samé co u nás a za stejný ceny. Já si od tam dovezl asi 2x nějakou mikinu
o 06.10.2009, 00:43 | Radeggast
Taky se mi ty ceny moc nezdají... Já tam jezdím jenom pro boty, ty mají za good cenu a někdy i hodně dobrej výběr...
o 06.10.2009, 01:16 | MaxxT
byl sem tam jednou a nic moc.. neco dobry, ale neco ceny uplne stejny jako kdekoli jinde.. ja si tam nic nekoupil.. :-)
o 06.10.2009, 08:28 | Creams
Řeknu ti to takhle : kolega tam jezdí docela často, ale musíš mít štěstí... oni cca 2-3x do roka naváží zboží a musíš to vychytat... jinak pak tam máš půl roku stejné hadry... a k tomu to jsou fakt hadry... byl jsem tam 2x a osobně jsem si nevybral nic a když už se ti něco líbí tak to je za normální cenu jen fakt ty old modely, které si na sebe snad už nikdo nenatáhne tam jsou za pár kč
o 06.10.2009, 09:02 | Vencaf
no jestli to na Praze 10 myslíš Fashion Outlet Arena Štěrboholy nebo jak se to jmenuje, tak tam jsem byl 2x a je to tam zoufalý, ceny stejný jako všude jinde a hadry snad jen pro buzny..
o 06.10.2009, 09:07 | Briann
Byl jsem asi pred dvouma tydnama a opet zklamani..bida a des..u nektereho zbozi dokonce ceny horsi..
o 06.10.2009, 09:45 | J-T.
Tak já mám zas jen supr zkušensoti jezdíme tam tak 2x do roka (zima, léto) a přivezu si vždycky mraky věcí a pak mě zbytek roku nikdo v krámu nevidí....

Naopak Fashion Outlet Arena Štěrboholy je dle mě zoufalství.

BTW: Jsem Pražák
o 06.10.2009, 13:31 | C...arlos
Taky jezdím, před vánocema a někdy i po a vždycky si na sebe něco koupím. Jsou tam sice modely loňský kolekce, ale mě je to stejně šumák, protože nesleduju poslední výstřelky mody a buzna oblečení mě neláká...
o 06.10.2009, 18:26 | CervinVega
Hatě=divný velikosti, staré modely, divoké barvy... byl jsem tam celkem 3x a nikdy si nic nekoupil :-)
o 06.10.2009, 21:14 | sencom
souhlas s Cervinem, nestoji to za to tam jezdit ...
o 06.10.2009, 21:19 | basstard
BYl jsem v těch štěrboholech se podivat o prázdninách poprvý a pár věcí jsme koupili(především přítelkyně), jinak sem měl taky problém si vybrat pro sebe něco pěknýho..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4148 sekund.