Navštíveno 614x

jablíčkáři prosím o radu s iTunes, nainstaloval jsem, spustil automatické vyhledávání, některé složky s MP3 jsem přiřadil mauálně, ale u některých alb mi to nahází jednotlivé songy do alba, nebo v albu zobrazí jen jeden song ..
mp3 mám roztříděné v adresářích podle názvu alba a jednotlivé songy mají z cca 90% vyplněné Tagy a *.m3u playlist ...
i když jsem to všechno vyházel pryč a přidával jednotlivě po složkách (albech) tak to vypadá pořád stejně :o(
např. viz foto

nez to nahazis do itunes, musis mit v kazdym albu stejnyho interpreta a stejny nazv alba (bacha i na velikost pismenek) Jde to tak ze vyberes vsechny mp3, kliknes na ne pravym, vlastnosti a nekde je tam hromadna editace ci tak:)
tady to je líp vidět ...
no stejnýho interpreta? jak to docílit u složených kompilací, kde je každý jiný interpret?
jeden výběr je v pohodě a další je rozházený :o(

ako axetom. Teraz si to už domrdal, tak Ti ostáva len dať pravý klik, Get Info a premenovať alba/interpretov/hudboný štýl na rovnaké ako u zbytku u konkrétneho alba... stačí medzera, znak, veľké/malé a rozhodí si to ako dve odlišné albá, trošku hlúpe ale dá sa s tým žiť, osobne ale mám v mp3 z 98% luxusný poriadok :oP
takže když mám adresář, ve kterém jsou naházené MP3 z několika zdrojů, některé bez tagu, některé s číslem v názvu, apod ..
tak nemám šanci to mít "srované" v iTunes?
to prostě neumí zobrazit jakýkoliv adresář jako album s obsahem ?
to ještě nemám iPoda doma a už se mi to nelíbí :o(
zvyknes si. Udela ti to i lepsi poradek v mp3kach :)kdyz tam mam vic interpretu pojmenuju si to trreba axe1 axe2 atd:D
no ono u těch složenych alb kde mas hodně interpretu to řadit podle alba,podle interpreta ti to sice rozházi ale pak v ipodu das alba a vyjede ti cele album. je to ale pekna jebacka byl sem taky nerpijeme prekvapen kdyz sem to nainstaloval
Máš šancu, ale musíš to spraviť rúčo :o)
no tak u jednoho alba jsem to odhalil, název albainterpreta byl jiank ...
jde to nějak jednoduše opravit přímo v iTunes? abych to nemusel přehazovat do MP3Tagu a v tom to upravovat?
ale opravdu se mi to ani trošku nelíbí :o(
jde použít nějaký jiný softík? nebo jak jinak dostat MP3 do iPodu touch, abych přetahoval jen adresáře?
Máš šancu, ale musíš to spraviť rúčo :o)

06.10.2009, 07:51 |
Petura | Upraveno: 2009-10-06 07:52:45
Slim: spraviť rúčo, to jo ... ale kde?
jedno album jsem opravil tím, že jsem v iTunes k cca polovině songů doplnil chybějící název "interpret alba" a hezky se to srovnalo, jenže mám tam plno dalších, kde např. je vyplněný stejně Album, žánr, rok, ale přesto co song to album :o(
v programu MP3Tag
[ Link ] je taky všechno v pohodě, stejný žánr, název alba, rok, atd ...
a umí iTunes automaticky aktualizovat upravená alba? abych to nemusel všechno označovat, mazat a následně opět načítat nové složky do knihovny?
Ja to robim tak ze otvorim si foldre az po zlozku ktoru chcem kopirovat, chytim ju mysou a presuniem do spodnej casti playlistu (lava strana nizsie) a je to tam ci je to s nazvami alebo nie, Automaticky to vytvori novy playlist s nazvom albumu. Takto som nabuchal 9,6GB wav suborov a je to tam.
díky za rady, včera jsem srovnal komplet sbírku za loňský rok a postupem času snad urovnám i zbytek :o)
ale přidávám složku po složce abych tam najednou zase neměl milion alb (co song to album) :o)
ale je opravdu zajímavé že v MP3Tagu mám tady v pohodě hezky jak má být, winamp a mediaplayer taky OK, ale iTunes má problém ...
zažívám občas perné chvilky při srovnávání MP3 sbírky, ale iTunes ze mi začínají líbit ....