Navštíveno 686x

poraďte mi prosim někdo jaký mobil si přát od ježucha k vánocum. vim, času dost, 2 měsíce, ale aby stim počítal :))
vůbec se v tomhle nepohybuju, takže bych si nechal poradit. nejradši asi nějakou nokii, nebo něco co funguje a po dvou rocích se nevy***e.
díky za každé rady, tipy a připomínky.
požadavky jsou následující:
Cenovka kolem 4ooo,-
SPOLEHLIVOST!! (ne aby, když mi někdo volá, ho to "típlo" a po odblokování klaves se vyplo!!)
dobré ovládání
pohodlné psaní sms - důležité
rychlý, ne nějakou jebku pomalou jako mé stávající k700i
dlouhá výdrž baterie
odolnost proti pádu velké +
něco akorát do kapsy :)
foťák výhodou, ne podmínkou ;)
nedotovaný

05.10.2009, 20:29 |
KaZaN Sorry, přicpu se Ti sem, snad neva, ať nezakládám podobný...
Už mne moje E66 se*e úplně monstrózně. Neřeším teď jestli mám vadnej kus nebo je to dement foun sám o sobě, znám hafo lidí co na něj tak yklejou a nakonec ho vyměnili, prtože se prostě sekal, blbnul, zlobil..ale hafo i těch co sou maximálne spoky. Svůj klidně vyreklamuju ale mezi tím musím fungovat, takže si stejně musím koupit jinej...
Požadavky pro hyenu jsou tyto:
rychlý data+BT+WiFi
good e-mail klient
rychlej os
SPOLEHLIVOST - tzn nebude se mi sekat foun, rozhodne se nebude sekat ve chvili kdy mi nekdo vola, nebudou se zasekavat mail služby tak, že si budu myslet, že půl dne žádnej mail a přitom vono se to jen rozhodlo, že to nemailuje teď zrovna půl dne. Nebude mi vypadávat modrozub zejména ne tím stylem, že foun se tváří jako spojen s HF v autě, ale přitom nic...
foťák co dokáže vyfotit i něco zblízka a nepotřebuje k tomu slunečnej den, aby to šlo přečíst
malý kompaktní, žádnou cihlu
klávesnice, jsem zvyklej psát po slepu, číst po slepu sice ještě neumim, ale bohužel ani psát na dotykáči po slepu ...
Vlastně chci E66 co bude fungovat, jen navíc ještě s lepším foťákem, lepším signálem a lepší výdrží (((o: takže za co se dá úspěšně vyměnit E66?
v pohodě :)
jak jsem tak porůznu slyšel/čet, tak si řikám zlatá oldskůlová 3310 :) ta splňuje mé požadavky :D
já se taky přidám, ale já bych chtěl pro změnu něco jiného, než Nokia.
Měl jsem SE K700i, SE K750i@W800i, SE G700, ale z něj jsem byl nadšený tak max 14 dní :-(
ja mam SE C902 a spokojenost

05.10.2009, 22:34 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2009-10-05 22:35:47
nejradši asi nějakou nokii, nebo něco co funguje a po dvou rocích se nevy***e. - :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sorry, ale musel jsem, Nokia že drží a po 2 letech se ne....?
Vlastně jo, Nokia se vy..... už po půl roce :-DDDDDD ta ani 2 roky nevydrží, aniž by nemusela do servisu

06.10.2009, 10:51 |
Cenda vysokavež> 6300 má spousta známých i víc jak 2 roky a zatim nevim o nikom, komu by se vysrala. Tak jsem hodně snížil požadavky a koupil ji taky, i když je to už zastaralej model.
Posledních 5 jet mám jedině Nokie, a můžu říct, že kvalitou jdou do sra*ek. Momentálně mám E50, a taky uvažuju o jiném. Protože ty mobili se Symbianem mě už štvou.. Seká se to, samovolné restarty apod.. A aplikace co člověk potřebuje má dnes každý mobil.. Já bych chtěl něco lehkého, tenkého, s decentním designem a dobrým foťákem. Tak taky můžete poradit..
Jo, máš pravdu, staré modeli dejme tomu, ale měl jsem new 3210 - po 7 měs. do servisu, odešla anténa, pak jsem měl 6210, po 4 měsících odešel SW a musela na nové nahrání, pak jsem měl 3650 (nebo jaká to byla) a po 6 měsících odešel display, no a pak už jsem si řekl, že Nokii nikdy více....

06.10.2009, 14:59 |
KaZaN Je fakt, že 6300 je držák, jednoduchej, přitom vybavenej foun. Máme doma tři, zvenku už teda trochu trága, ale jinak no problem a že už je to kua nějakej ten pátek co se pořídily...
..bohužel nic pro mne... já chci nahradit E66 něčím ani ne tak moc lepším jako kvalitnějším

06.10.2009, 15:01 |
Cenda zajímalo by mě, který z nových vyšších modelů se nesere a to bez ohledu na značku. Nadávaj snad všichni.

06.10.2009, 15:06 |
kuja Vseobecne vetsina HTC se moc nesere :) Ale tam zalezi spis fakt na kusu :)
highty: no tak nokyje mě napdala jako první ,ale psal jsem asi, nebo, takže ne že chci stopro nokii.
je to vtipný, i když taky smutný že už není co bejvávalo :-(
pokukoval jsem po tomle stroji:
[ Link ] htc se mi líběj, ale už jsou mimo finanční limit :(
taky jsem na to koukal zrovna před 2 dny a za cenu, co se dá sehnat si myslím ok, ale je to v podstatě jen obyč mobil s dotykáčem. Videa sem zkoukl a běhá tio docela v pohodě, bez problémů, nebál bych se do něho jít

07.10.2009, 20:49 |
JA | Upraveno: 2009-10-07 20:50:14
mám sice HTC HD ale Samsungy co sem měl, naposledy SGH800 se nikdy ani nekousli a dcerunce šlape jako víno...a to mu je přez 2 ročky a byl to pracovní foun obchoďáka :-)líbil by se mi SGH810 i s wifinou...
jak jsem dával link na samsunga, tak jsem slyšel a potom se i dočetl že bude verze s Wifinkou :)
tak si počkám, snad bude do Vánoc a nebude to nějaká cenová pálka a pudu asi do něj.
jinak zde o něm diskuze (dosti dlouhá):
[ Link ]
taky čtu tu diskuzi, už jsem na straně 68 :o)
P_H: Tedy, ty máš fakt h...o co na práci, co? :-D