Navštíveno 628x

05.10.2009, 19:52 |
Kacko Ahoj, nedela v tom nekdo?
Potrebuju nejake rady, jsem v najmu, nemuzu byt prekopavat, takze nejake nenapadne reseni pouze na zavrtani do zdi, nebo neco podobneho.. Z terasy mi je dost videt do bytu, zaclony tam dat nejdou a nedavno me v predchozim byte vykradli.
Idealne nejaky alarm s moznosti sms na mobil, primym volanim na 158 atp. Zatim se ptam jen orientacne, jake jsou moznosti. Reseni z aukra neberu. Do 10k. Dik.

05.10.2009, 20:33 |
treid No tak ja bych zacal tim ze bych udelal poradne dvere, dle financi bud nejaky dodatecny 3/5 bodovy system nebo cely dvere na miru stim ze tahla budou zajizdet primo do futer. Co se tyce oken tak madla od oken s pojistkou a na sklo bezpecnostni folii. Pak lze doplnit treba nejakym EZS s GSM. Do 10 se ale nevlezes

05.10.2009, 20:38 |
KaZaN zase když je v nájmu tak je to taková investice docela co si neodnese...

05.10.2009, 20:43 |
KaZaN | Upraveno: 2009-10-05 20:44:50
já třeba napral v pronajatým bytu kamery, ty pak zase sundáš a odneseš si... já sem magor, navíc je montujeme, takže jich mám mraky všude, ale první šla dolů do vchodu, další ke schodišti, pak nad dveře do bytu a jedna hlídá před domem auta a vchod... pravda to se ale nevejdeš do těch peněz a plus stejně potřebuješ ten GSM modul a pokud Ti jde o záznam, takmusí bejt někde kde Ti ho nenajdou resp neodnesou..
koukni na www.jablotron.cz maj bezdraty :) a cely sady

05.10.2009, 20:50 |
Kacko treid: dvere mam bezpecnostni, 5ti bodovy, ty byli i v predchozim byte a dostali se pres ne.. okna mam neprustrelna, pres ty by se nikdo nemel dostat.. Ale prece jen, kdyby se nekdo dostal nejakym zpusobem ke klicum, nebo se dovnitr proste dostal, nerad bych to zazil znovu, navic u tohodle noveho bytu mi uz vybilili terasu, ze ktere je prave videt dovnitr..
Na kolik by cca vysel ten zabezpecovaci system s GSM?
Neni nejake reseni pomoci jednoduchych snimacu a propojeni pres PC, ktere by poslalo tu sms? Nebo neco obdobneho?
kompletni zabezpecovaci system Jablotron OASIS, z GSM, čidlama, klávesnicí se čtečkou karet cca 15.tisíc,

05.10.2009, 21:14 |
Kacko Diky, ten komentar jsem napsal driv, nez jsem zkoukl ten odkaz, mrknu na to.

05.10.2009, 21:52 |
KaZaN A co tam dát normální nějaký PCOčko?
5ešil bych to GSM modulem a byť je to zakázáno, tak přímým voláním 158 a 156. Rád si ten výjezd zaplatím a myslím, že PCR žije z našich daní, takže bych měl i čistý svědomí.

08.10.2009, 14:06 |
Conan V Hornbachu maj nějaký pohybový čidlo + sirénu + GSM modul (vše v jedné krabičce snad) asi za 1.200 - 1.600 Kč.