Navštíveno 479x

Takže kamarádce se stala nemilá věc a to že ji zdechl altík. Dala ho na repas a zpět do auta (teda ne ona ale nějaký mechoš) a problém je ten že i po nastartování sem tam problikává nebo svítí pořád. Napadlo mě že by mohl být špatně napnutý klíňák. Může toto způsobovat něco jiného? díky za rady
esi problikává tak si špatně sedli uhlíky

05.10.2009, 15:46 |
hawai na felde mi to taky kdysi nedobijelo a nakonec to bylo nejakou malou soucastkou na altiku, takova kosticka, nakonec se tam dalo neco z favorita a funguje to do ted, ale co to presne bylo ti nepovim, tenkrat to delal otec, ale vim ze tam slo o nejakou kosticku velkou asi jako krabicka od sirek
asi máš na mysli regulátor , na něm sů přiletovaný uhlíky , dá se to vyměnit celý nebo enom uhlíky
Vadný regulátor dobíjení a nebo je na pochodu/vadná nějaká dioda v buzení. Pokud najdeš šikovného fachmana, tak se to dá rozebrat a vadnou diodu vyměnit. Klíňák rozhodně ne, to by to pískalo po startu když je volnej a nebo při větší zátěži.
ale spíš ten regulátor , dioda by svítila při volnoběhu a při přidání plynu by kontrolka zhasla , aspoň to tak bývá , enom by ně zajímalo , co jí na tem altíku repasovali , jediný co sem dycky měnil byli uhlíky , regulátor asi enom jednů , asi bych si pokecal z oka do oka s tým mechanikem :o)
diody zpravidla bud jdou nebo nejdou , tohle zavání uhlíkama těsně před smrtí.... u felcky práce na chvilku a pár kaček....
hele promrkni ty uhliky,co sem delal tet clio tak typek koupil zbytecne regulator:-( a byly to uliky nejaky prase to blbe pripajelo a novy vysli na 16kč:D pokud jde u feliny tak zkus zamacknou uhliky a at nekdo jukne jestly dobiji.jinak Taky pozor na kostru nekdy se zdá že je ok,ale nemusi
já to auto prolezl až teď, takže opravený altík byl špatně udělaný takže jsem mu to šlahl na stůl s tím že si pro to zítra příjdu tak ať to je pořádně..