Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Přehození dálniční známky na auto?

o Navštíveno 1988x o
o 05.10.2009, 09:55 | Rudi
Vim, že se to tady poměrně nedávno řešilo, jak přehodit známku z jednoho auta na druhýho, aniž by člověk musel kupovat novou.
Jak to teda je? Sloupnu původní z okna, skočim na poštu, vyplnim formuláře a za ten man. poplatek 50 nebo 100Kč mi vydaj novou?

o 05.10.2009, 10:33 | Šestikule
potrebujes kupon ze skla a druhy kontrolni kupon, na obout musi byt citelna RZ a kontrolni kod, pak ti staci jen cestne prohlaseni k vymene. Pokud mas vsak jen jeden z kuponu, je potreba protokol Policie o nehode, odcizeni apod.
o 05.10.2009, 12:39 | Rudi
Super, díky
o 05.10.2009, 12:43 | Luke-Jeep
ja nevim ja sem nikdy na znamku spz nepsal... pac ju zapomenu napsat nez ju nalepim a pak se tam uz nedostanu :-D
o 05.10.2009, 13:55 | ACEMajky
LJ - a uz te nekdy kontrolovali vcetne napsane SPZ? Pokud ne, nema smysl sem psat ze jsi to nikdy nepsal, napsane to byt musi!! (pro info me uz to jednou kontrolovali a to ve meste mimo dalnici vcetne druheho kuponu)
o 05.10.2009, 14:08 | .mycTD
samozrejme, ze tu RZ kontroluji.
o 05.10.2009, 15:56 | Luke-Jeep
nevim... dalnice jezdim hodne, ale jeste me jinak nez dalekohledem nekontrolovali :-O

jasny ze to tam bejt musi, ale fakt to tam uz nejde napsat :-D
o 05.10.2009, 15:58 | Rudi
záleží, jak moc blbě jí máš nalepenou, já psal taky na okně a nakonec sem to dal :-)
o 05.10.2009, 16:17 | Luke-Jeep
Rudi: porchik ma docela hodne sklopeny predni sklo a ja to mam az uplne dole... jeste az za zahnutim palubky... :-)
o 05.10.2009, 21:29 | Ravo
No já nechci být za "chytráka"...ale RZ píšu na dálniční známku, než ji tam nalepím :)

Na stole se to píše pěkně ;-) A na ty nový už to jde i propiskou...ale ročníky tak kolem 2003...to byl hnus, nešlo to ničím jiným než lihovkou (která se pak pěkně mazala lihem :)
o 05.10.2009, 21:31 | rover (WoodTech)
radši píšu jelikož známka bez SPZ je posuzována jako by tam žadna nebyla takže plna palba
o 05.10.2009, 22:11 | Rudi
LUKE: tak pak jedině sundat okno :-D
o 05.10.2009, 22:21 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jakéo LJ, nikdy to nikdo nechel videt, stacila vzdy nalepena, pred 3-4ma lety mne chytli s propadlo a jestli je vypsana nebo co na ni je je vubec nezajimalo
o 06.10.2009, 10:33 | Luke-Jeep | Upraveno: 2009-10-06 10:35:31
Ravo: njn myslis dopredu ja vetsinou dalnicku kupuju 2hyho unora kdyz jsem uz druhej km na dalnici :-D

jinak jako kral... ani na broukovi kdyz me lustrovali jak prase a nechali aji z predniho okna sloupat nalepku ktera byla rezana a presne za zrcatkem - absolutne zevnitr neviditelna... na dalnici :-D tak nenapsanou spz neresili... oki pristi rok ju tam napisu... VLASTNE PRD :-D krabicky :-D posledni krok ke kontrole rychlosti na dalnicich ;-)

edit/ps: stejne jak ja tam tu spz nedopisu, tak tam policajt nedohlidne :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.376 sekund.