Navštíveno 609x

Cusik mám takovy problem ze mi odesel pc zdroj(450w) tak jsem ho dal na zaruku daly mi novy ten samí jen sem koukal a na 12V ma psanejch 22A a ten puvodní mel 28A.No a problem je vtom ze kdyz pustim nejakou hru at novou nebo starou tak se mi (skoci modra obrozovka(jak kdy) pc vypne to same u HD videi.PC je amd athlon x2 4800+ 3GB ram ddr2,hdd 320GB,Grafika ATI TOXIC x 1950 256 zaklodovka myslim nejakej foxkon nebo jaktoje presne nevim.Dle servisu je vse v poradku.komponenty odskousené v jinym pc a vse v cajku,krom zdroje nerad bych znicil jiny pc. A tet AHC rad.-) předem díky
vim ze je to moc dobra rada ale co koupit tedy novy a silnejsi zdroj? :o))
nedostatek proudu, bohužel budeš nucen koupit new silnější zdroj...
mno osobne se mi ale moc nezda, ze by zdroj hazel BSOD. co to pri tom pise, kdyz to hodi modrou obrazovku? nejspise uplne dole... nepise to vypis pameti nebo neco takoveho?
koukni co je v modrý smrti napsáno nebo to vyfot a hod to sem...... každopádně jak řikám ATI je ATI a nevim co od ní čekáte.... už sem viděl x kompů s modrou díky ati která neměla dost napětí, nevidie vžycky jen napsala že má málo proudu a proto si naser já výkon mít nebudu pokud budeš pokračovat přes tohle varování, ATI klidně lehne díky catalystu špatnýmu..... jediný kde fungovala hláška co jsem kdy viděl bylo u 2900xt když sem jí dal ke slabýmu zdroji.....
podle mě to ten zdroj neutáhne, na W nezáleží můžeš mít jak řikáš stejný W ale jinej výkon neb eurocase 450 ti udrží stále třeba 300 zatimco kvalitní udrží treba 440 stále... :)
jojo ja taky skladal novej PC a zdroj, co jsem chtel nebyl skladem, tak jsem tam na 14 dnu chtel nechat 550W Eurocase a chudak se po tydnu rozloucil ve velkem oblaku koure :) Q9400, 2x raptor v raidu + disky normalne a ATI 4850 X2 neutahnul :))
Ghofig: ty woe taková elektrárna, se divíš ? :oDDD
TheTimo tak to mam doma... mam v tom spoustu dat :)
ale podle kalkulacky to vychazi na nejakych 586W s tim, ze to pocita ztratu 5% rocne... takze normalni kvalitni 500W zdroj by to utahnul... ale proste eurocase je sracka neskutecna, tak jak se na tom zacalo hrat, tak opravdy vyhorel resp se odparil :)
tak tak, eurocase apod jebky nekupovat.... už jsem viděl i že kvůli němu udešla půlka počítače po blesku zatimco ve stejnym bytě na kvalitnim pc s dobrym zdrojem neodešlo nic jen to luplo :)
no prave nevim co je v ty modry :-) po tam skocí a pc se behem 1sekundy vypne:-( asi zkusim nejaký jiny zdroj no:-) a ted babo rad a porad nejakej kvalitní/levnej zdroj
tento pocitac > pravym tlacitkem vlastnosti > zalozka upresnit > spusteni a zotaveni systemu (uplne dole) > Nastaveni > odkliknes automaticky restartovat > OK, OK
pak ti ta modra obrazovka zustane...
oki tak az budu doma tak vyzkousim a ofotim
Ghofig: OK OK :oDDD ale popis přesnej, jen jsem se nasmál :o)))))))))
to neni smesne, ale obcas spise smutne :))
já vím, ale prostě jak jsi tam napsal to OK OK :o))) rozesmálo mě to :o)