Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pls pomoc s IT

o Navštíveno 377x o
o 04.10.2009, 21:24 | Midi34
chtěl jsem něco stáhnout přes torrent
stáhnul jsem program na stahování torentů (μTorrent , [ Link ] )
ne že bych potřeboval tak nenáročnej program ale líbilo se mi že nezabere moc místa protože to nehodlám často používat

stáhnul jsem co jsem potřeboval ale ted to potřebuju dosta do jiný složky ,DEkomprimovaný

a to proto že v tý složce mám další mp3 a wma a tu skopíruju jako obvykle do tlefonu a poslouchám to v práci

problém je ten že jsem LAMA a nedokážu to dostat z toho μTorrent jinam
spustit mi to jde al nikam to nepřesunu

co s tím ? díky

o 04.10.2009, 21:46 | Midnite
jak nejde presunout? pise ti to ze je soubor pouzivany?
o 04.10.2009, 21:52 | axetom
nejde ti to proto ze torrent urcite jeste bezi a lidi od tebe tahaj. vypni torrenta a melo by to jit. Jinac slozku kam se ti to ulozilo sis tusim zvolil nebo to najdes v nastaveni
o 04.10.2009, 21:58 | Ghofig
aneb... a zkousel jsi to vypnout a zapnout?:))
o 06.10.2009, 07:24 | Midi34
už jsem na to přišel , musí se zcela vypnout ten program a pak to v total comanderu přetáhnu kam si vzpomenu

díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 2.0323 sekund.