Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Aukro - pochybní prodejci

o Navštíveno 772x o
o 04.10.2009, 17:54 | LukeFab | Upraveno: 2009-10-04 17:56:12
Už jsem narazil na několikátýho prodejce co se mi prostě nezdá. Prodává autorádia se vším co se dá ukradnout,jen ne s origi. krabicí manuálem atd.Bacha na ty věci od tam,projděte si jeho komentáře před koupí a radši i aukce.Já bych nic kradenýho nechtěl.Třeba není,ale riskoat to nebudu.

o 04.10.2009, 19:09 | Knightey-
buh vi kolik jsi uz koupil kradenejch veci a ani o tom nevis :)
V tomhle jsi hold proste nevyberes :)
o 04.10.2009, 19:17 | Luke-Jeep
jako ze tam je po kokot veci kradenejch... ale na druhou stranu... za posledni 4 roky jsem mel radove 18 radii +/- 5 :-D a ver mi ze jsem originalni krabici mel pouze k jednomu...
o 04.10.2009, 20:35 | Šestikule
mno, já třeba schovávám origo krabice akorát tak možná během záruky, leckdy ani to ne, takže chybějící krabici bych nebral jako znak čórky. Tím nezpochybňuju, že tam bude banda věcí kradených
o 04.10.2009, 20:56 | kozlustechnykus
Presne, krabice vyhazuju celkem rychle, ale normalni clovek si snad nechava zarucak, nebo aspon doklad o zaplaceni. Takze pokud chces mejt jistotu, tak si vyzadat aspon foto nejakejch papiru od toho.
o 04.10.2009, 21:49 | Luke-Jeep
klicove slovo: pocas zaruky ;-)
o 04.10.2009, 21:52 | luda551
jinak k reklamaci podle zákona uz nepotřebuješ krabice stačí ti doklad o koupi:-) jedinou krabici co mám je k wooferu:D radio dás ,,do krabice vod bot":D
o 04.10.2009, 23:33 | Rudi
tam to máš se vším, od telefonů přes rádia, navigace po díly z auta. Prostě je to jedno velký tržiště.
o 05.10.2009, 07:26 | Bolthorn
Jestli člověk nechce 100%ní čorku, tak buď kupovat jen nové věci a ne na aukru, nebo alespoň s dokladem o nabytí. Já třeba na aukru kupuju mobilní telefony, ale musí být s dokladem, v záruce a s kompletním příslušenstvím včetně krabice.. Zase až tolik ušetřit nechci na úkor toho abych měl doma nějakou čorku. Jinak myslím, že tohle téma je zbytečné, protože tohle je každému jasné, že se tam prodávají povětšinou kradené věci..
o 05.10.2009, 08:32 | Milhauzz
Za Bolthornovu poslední větu bych se klidně podepsal.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3448 sekund.