Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hrozí mu (jen) až 3 roky

o Navštíveno 578x o
o 03.10.2009, 23:29 | HIGHTOWER
Z toho by člověk fakt blil a navíc, je tohle normální, ty hajzli jsou ozbrojení čímkoli, možná může být rád, že ho nenapadl tím kladivem, takže kdyby se někomu poštěstilo takového cajzla chytit, bacha na to! Navíc nemusí bejt sám a ze zálohy může zaútočit jeho pomocník "hlídač"
[ Link ]

o 03.10.2009, 23:34 | ruffrider
Tak kde to jsme??? Hrůza...
o 04.10.2009, 00:03 | Nismo.Power
mě to nepřekvapuje....... u mě stačí abych se křivě kouknul na kofolu nebo ukrad rohlík v samoobsluze a pudu minimálně na 10....
o 04.10.2009, 00:36 | H-Honza (M)
no jo, strilet se to nesmi... pritom kdyby to trochu upravili na americkej zpusob, hned by bylo ve veznicich vic volnych cel.
Sice by se zase zaplnily hrbitovy .... ale kdyby takovyhle ksindly potom co je nekdo opravnene zastrelil zpopelnili, mohly byt jednou v zivote uzitecny jako hnojivo.

Mam zbrojak, mam zbrane. Nenosim je.
Nase legislativa neni naklonena ochrane normalnich lidi.
Z clanku v jednom streleckym magazinu popisujicim realny pripad cloveka, kteremu chteli dva podobni zoufalci ukrast auto....
Nastoupil na ne s legalne drzenou zbrani, oni na nej zautocili.
Jeden mel baseball palku, druhej sroubovak.
Oba dostali nejakou kulku. Az sem je vsechno v poradku.
Jenze... kdyz to prislo k soudu tak nekdo chytrej nabyl dojmu, ze sroubovak proti pistoli nebo baseball palka proti pistoli neni srovnatelna zbran, a ze by se mohlo jednat o neprimerenou sebeobranu a pac jeden z tech zmr*u mel snad trvale nasledky, obratilo se to proti tomu co mel byt poskozeny a resilo se nejaky vyrovnani za ublizeni na zdravi :O//
o 04.10.2009, 08:23 | Deliquente
H-Honza: asi je měl "dokončit" a třeba by pak neměl kdo svědčit :)

Je to tady bordel :( smutno z toho .
o 04.10.2009, 08:27 | HIGHTOWER
koukám, dal jsem to do tuning místo ostatní, holt jsem byl už nějak unaven :-(
o 04.10.2009, 08:32 | Deliquente
Nám to nevadí :)
o 04.10.2009, 20:00 | Kesam
Tak to je smutné:(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3258 sekund.