Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada na renovaci plastů

o Navštíveno 1153x o
o 03.10.2009, 09:41 | Octávák
Ahoj,
potřeboval bych poradit. Koupili jsme si Volvo V50 a předchozí majitel interier nešetřil, a jelikož je to auto pro něžné pohlaví, potřeboval bych to nějak zkultůrnit. Nějaký nápady, nebo našel by se někdo, kdo by to dal dohromady? Asi nějakej nástřik nebo folie co já vím? Praha nebo Kladno Díky za nápady

foto k příspěvku  od Octávák

o 03.10.2009, 10:11 | M.Á.R.A.
co koupit ty madla nový ve Volvu, ty by nemusel být až tak drahý, horší bude ten středovej panel, ten bych nechal asi nastříkat, jestli jde nějak rozumně vyndat.
o 03.10.2009, 10:26 | StreetFighter
nevím jak vypadá zbytek interiéru, ale co potáhnout nějakou fólií? Carbon, případně jiný dekor,ač třeba jen čistá stříbrná?

Osobně bych se kvalitní Carbon fólie nebál...a nemuselo by to vůbec vypadat špatně...
o 03.10.2009, 10:35 | DJ.Tommik
ten stredovej panel jde krasne rozebrat tak bych se toho nastriku nebal :o) akorat uz to nebude vypadat jako ten brousenej hlinik nebo co to je ;-)
o 03.10.2009, 10:44 | ruffrider
potahová folie se dělá i v dekoru broušený hliník

[ Link ]
o 03.10.2009, 10:55 | Octávák
Zbytek interieru vypadá docela dobře. Odnesly to jen ty madla a ten středovej panel. Ta carbon folie vypadá hezky, ale já sám bych se do toho určitě nepustil... Dělá to někdo? Na kolik by to asi vyšlo?
Ten nástřik bude asi nejjednodušší, nevíte, jak se sundavá ten prostředek? Ty boční by snad měli být jen nacvaknutý
o 05.10.2009, 12:46 | prohifi.cz
na bmwklubu i na volvoklubu jsem nasel hodne dobre reference na www.autodoktor.cz - videl jsem tam i nejake veci s plasty a vypadalo to moc pekne... premyslim, ze k nemu zajedu na renovaci laku na aute

muzes mu zkusit cinknout a treba poslat fotky - myslim, ze by mohl pomoci, vypada schopne
o 06.10.2009, 01:33 | Octávák
Děkuju všem za rady, kdyby ještě měl někdo nějakej nápad, budu rád
o 06.10.2009, 02:07 | Nismo.Power
madla bych koupil nový ve volvu a středovej panel hod do lakovny a bude jako novej :) druhá možnost je to nechat potáhnout folii nebo si jí koupit a zručnej človek s nůžkama a horkovzduškou to zvládne sám :)
o 06.10.2009, 07:32 | Zdeny60
Sorry za OT, já myslel, že pravá švédská kvalita bude vypadat líp po pár letech užívání, než tímto problémem proslulý koncern? :-) (Madla dvaeří se loupaly snad všem Oktám a Superbům) Řešila to tvrdá guma a ogumovat na plast a byl klid. Někdy se to stříkalo, někdy dával foli, ale orginál byl vždy lepší).
o 07.10.2009, 15:50 | Octávák
No jak vidíš, tak tahle švédská kvalita vyráběna v belgii je úplně to samý. Motor PSA, podvozek z Focusu, takzže je to spíš o designu, než o kvalitě Volvo. Ale ženě se líbí, tak to musím jen zkulturnit :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3255 sekund.