Navštíveno 1566x

tak diky curakum co zacli odtahovat na nasi ulici a dalsim co neumi parkovat o ulici dal jsem musel zaparkovat 944ku do ulice pod nemocnici :-( spatnej pocit se vyplnil...
Pochroumanej zamek a radio v hajzlu. Samozrejme bez panelu. Je jim sice uplne na picu, pac to bylo VRX 928 RVD Clarion a to ma blackbox oddelene ( pod palubkou ) stejne nejelo DVD ale fungovalo vyjizdeni a to jsem chtel prehodit na druhej kus co mam z ebay... :-( pac tam nejede vysun :-(
Takze kdyby jste potkali 928mu multimedia bez bboxu a dratu a panelu dejte pls vedet
Diky

01.10.2009, 08:23 |
Yawor zmrdi...
je toho teď strašně moc, u nás kolem baráku není tejden aby se něco neztratilo...

01.10.2009, 09:22 |
Alííí Včera kamarádovi na ulici z Tourana velkou barevnou dotyk. navi. :-( PODRUHÝ. Má tam alarm, a ten ani nepípl. :-(
Asi by vě mně slušně chytly saze, kdybych toho blbečka načapal napůl v autě.

01.10.2009, 09:40 |
Pekys jako Yawor, je toho čím dál tím víc a bude ještě hůř, protože tyhle čorky maj relativně malý riziko, že je někdo chytí nebo najde :o(( A když už, tak co, podmínka? přestupek? Kocourkov a přeplněný věznice tomu jen nahrávaj.
Jediný co mě uklidnuje je pojištění, že člověk dostane aspon něco zpátky. Jinak proti tomu nejde bojovat. Alarmy jsou dneska už všem k smíchu.
pojistovny to je bonus sam pro sebe... na ty kaslu... proste budu do auta davat ostnatej drat a podobny speky... mam auto upraveny tak, aby se za normalnich okolnosti do nej nikdo u nas nedostal... vcera bohuzel nebyly normalni okolnosti... :-(
chjo to zamrzi :O//
dalsi duvod proc prestat resit nejaky slusny radio, necham v aute origo jebku na kazety a koupim k tomu nejakej ten mp3 adapter co se pripojuje misto CD menice
jak rikam nejvetsi pruser je ze DNESKA to radio melo jit z auta ven a poskladat z dvou kousku jeden funkcni :-( kua! ten druhej je mi ted prakticky k nicemu - pac oprava bude stat raketu kdyz nemam nahradni dily :-(
Tak to je k posrá.í! Urazit pazoury a eště ho těma jeho pazourma zmlátit. A kára jinak v pohodě?
jo nastesti se do auta dostali jen zamkem... ten zaslepim a prijde dalka... nyni uz vim ze se radio skutecne ma nechavat volne... pac nemam nic poniceny vevnitr
tak to fakt nasere...
já ho chytit napůl v autě tak bych ho asi zabil! u kámoše v Ostravě před barákem už tento týden taky vykradli 3 auta
Sice nemám chorche :-)
ale takhle sem našel jednou ráno své auto já.
Ukradli "jen" zesilovač a rádia Becker, který sem tam měl i s nasazeným panelem si ani nevšimli asi vypadalo moc obyčejně...

zkurvenci zlodějský se toho nebojej, protože i když je chytnou, tak je to jen přestupek a nikdo to neřeší...prostě zákony na hovno

01.10.2009, 15:43 |
Timbo a bude hur protoze se blizej vanoce :-(
Ty vole, to je v hajzlu. Pod nemocnicí je to prej častý. A ty bydlíš na které tam? Já jsem asi 300m vzdušnou od tebe
Cca před půl rokem mi v Praze rozbili okýnko u řidiče, ale nic se neztratilo - je pravda, že mi volal alarm a hned jsem rozsvítil, tak možná to někoho vyplašilo.
Otázkou je, co dělat, když někoho takového u auta uvidím. Slyšel jsem historku, jak někomu v Praze houkalo auto, vyběhnul ven s klíčkama, tam si ho pár borců podalo, sebrali mu klíčky od auta a odjeli. Ještě mu při tom nadávali, že mu to tak dlouho trvalo než sešel dolů.
Takže když uvidím někoho, jak mi leze do auta, tak ho nějak vyrušit a doufat, že se lekne a uteče. V opačném případě se asi dívat a doufat, že si toho odnese co nejméně... celkem bezmoc :-( Sice mám zbroják, ale mít u sebe pistoli, stejně bych se ji bál použít kvůli nepřiměřené obraně.
vše v jednom: Pekařská ;-) v půlce, nad čápem :-)
prohifi: vystrel do vzduchu...a doufat ze taky jednu nema :-(
ještě že nemám zbroják a ani pistoli, páč bych se v tu chvílí vůbec nerozmýšlel a hned bych pálil...
proti těmhle zm*dům nepomůže žádnej kriminál nebo vysoký pokuty, ale jedině je vyhladit :o(
Vy byste taky davali jen samy headshoty.... :-)
Parkrat ho strelim do nohou ,nejlepe zezadu aby to vypadalo ze byl na uteku s lupem a do prijezdu policie bych jeste parkrat zakopl o jeho xicht....
...a pak by sis šel sednout za nepřiměřenou obranu...
Prave ze musis ze predu aby to vypadalo, ze po tobe vystartoval:)
Tak Batman by to měl zvládnout potichu a definitivně :-))
Pockat pockat to mi fakt chcete rict ze kdyz ho pri cinu postrelite do nohy (da se pak tvrdit ze jste mu tak branil v uteku) ze me odsoudi za neprimerenou obranu?
Sice by z toho byla stejne max podminka ale stejne ....
S podminkou bych nepocital...
2kozlustechnykus: Casy se meni...... dnes jsme se o tom bavili na treninku:
[ Link ] Jen cekam kdy se zacnou prodavat nejake podobne nastrazni zarizeni do auta.... Stacilo by jen po spusteni alarmu vystrikat do interieru bombicku slzaku a zlodejicek nema sanci. Je to docela zajimavej napad tak pokud je tu nekdo s podnikatelskym duchem klidne se toho chopte.

01.10.2009, 21:25 |
Kesam SEKAT JIM RUCE ZMRDUM A ještě co byllo ve zprávách to to takovej kokotum čorkařskejm akorát hraje do karet:(
taky bych za to sekal ruce!
Pred ctrnacti dnama jsem nastartoval a rikal si, jak se mi pekne rozezvucel novej vejfuk. A pak mrknu pod auto a ladak v prdeli... :o((
Doufejme, ze se vazne casy meni.

01.10.2009, 22:01 |
Kesam skuutr: musíš vole auto sundat na tlumičích aspon o 8cm aby se tam nedostaly :-)
Podle kamarada policajta ho mam zabit nez jen zranit na uteku.. Mrtvy si nestezuje... Je to tak pro me prej lepsi..
sousedovi co parkuje vedle me na ulici novou oktu vybrali tu origo navi co je pres pul toho stredovyho sloupku...
ja sem si koupil nakyho alpina za neco malo pres dvojku a asi nejvic me bude srat az mi kvuli tomu aby vzali levny radio vymlatej okno a dorubou interier...
Luke...tak to me mrzi.....a pro tento pripad je doma nachystana vzduchovka.... na tech 20m co to mam vzdusnou carou... to prostreli plechovku od piva, takze i obleceni a patrne se asi zavrta do neci prdele...