Navštíveno 1808x

30.09.2009, 22:30 |
fredh Jak nejlevněji dostat 4 kola ke mě domů. Mám to k chlapíkovi přes 220km a nějak poslat by je snad vyšlo levněji ne? Jsou bez gum, váha tak do 20ti kg, sou to BBS.
českou poštu asi ne, ty jejich ceny sou tragédie. PPL? Neboo tu ještě někdo psal, že to de poslat přes český dráhy.
Jak se to cenově pohybuje?
Nebo ještě varianta, jestli někdo z okolí Kdyně( kousek od Klatov ) nejezdí směrem Znojmo, Jihlava, Třebíč, Velký Meziříčí a nebyl je ochotnej převzít a přiblížit mi je.
jedina varianta je ceska posta... balik do 30kg vyjde na nejakych max 150korun, coz mi prijde pakatel...
u PPL si troufnu tvrdit, ze bude stat mnohem vic...
no jenze ti smejdi si napocitaji,ze je to neskladny balik a vyjde te to uplny nesmysl,takze jedine PPL,ale zase je problem s dobirkou,pokud s nima nemas smlouvu
pošta změnila u neskladných obchodní podmínky, takže tam už není u NSK II těch nesmyslných více než 400Kč, ale něco kolem 180Kč. Případně to hoď do krabice a máš klid

30.09.2009, 22:56 |
fredh ne jde o to, že kola má chlápek od kterýho je chci koupit a ani jeden s PPL smlouvu nemáme. Takže teda PPL padá.
Pošta by vyšla na kolik když by ty kola byly max ve folii.
Já ho přesvědčuju, aby je poslal. Měl v inzerátu osobní převzetí no. Jen zjišťuju, s čím by měl nejmíň starostí a stálo to nejmíň šišek.
ppl umi bez smlouvy bez dobirky, cili mu muzes poslat penize na ucet

30.09.2009, 23:13 |
fredh a s dobírkou by to šlo? Přece jen posílat někomu neznámýmu prachy...
si to precti jeste jednou
PPL UMI BEZ SMLOUVY BEZ DOBIRKY
kdyz mu posles penize na ucet muze to poslat PPL
jinak taky mas moznost si pro to dojet :-)
zas tak daleko to neni

30.09.2009, 23:29 |
fredh aha, nojo, sem to přečetl moc rychle :)

01.10.2009, 01:31 |
TUNER Když zajistíš dopravu do Plzně,tak ti je můžu do Třebíče nebo Valmezu o víkendu přivézt....
mam moznost ti je dostat z klatov do plzne pokud se to nejak domluvi:)
pak pripadne DHL posilal sem prez ne jednou gumy nemusis u nich mit smlouvu jako u PPL ale penize za to chtej taky desny ja za 4 gumy daval neco prez 500,- za postovny

01.10.2009, 07:43 |
tom96 jj DHLko a PPLko mají víceméně srovnatelné ceny. Jen DHLko používám z důvodu, že sice na dobírku jsem potřeboval nějakej papír, ale to trvalo pár minut to vyplnit a šlo to všechno přes mail plus jsem mohl poslat jakoukoliv blbost třeba dveře od auta a bylo jim to fuk a ne jako u PPLka kde to po mě chtěli v krabici. Zkus ještě kouknout na UPS, ale podle mě to bude všechno + - pár korun rozdíl.

01.10.2009, 09:01 |
xSam Za sebe mohu doporučit TopTrans (
[ Link ] ), nemají problém skoro s žádným rozměrem a ceny mi přijdou velmi sympatické...
Nechal jsem si přivézt kompletní výfuk v celku (nikdo jinej ho nechtěl vzít, nebo to bylo šíleně drahé)a z Opavy do Roudnice nad Labem mě to vyšlo na 500.
Nikam se s tím nemusí, přijedou si pro to, odvezou a pak pošlou fakturu a to velice svižně.

01.10.2009, 10:08 |
fredh Tuner, axetom: Díky, zkusím tu PPL a kydžtak se ozvu. Ty kola nemusím mít nutně tento víkend. Sou na renovaci. S majitelem je zdlouhavější domluva a tak by to asi do tohoto víkendu neklaplo a já sem stejně pryč.
Co sem koukal na PPL, tak do 250kč 25kg balík, takže to tak hrozný zase nebude.
to fredh: ty kola masna GTicko? Jestli jo, co bude s tema staryma?? O necem premyslim...

01.10.2009, 21:54 |
Rudi sice 4 disky, ale 4 disky maj taky nějaký rozměry, takže to půjde spíš na 2 balíky po 10kilech.
Můžu doporučit DPD, zavoláš, objednáš, dojedou k tobě, ruhej den doručej a prachy z dobírky ti pošlou na účet( většinou do 5-7dnů). Ceny dobrý.

01.10.2009, 22:28 |
fredh skuutr: ee, čistě jen na kšeft. Zrenovuju a pošlu dál.
Jinak na moje kola je zájemců.... Seš v pořadí.

01.10.2009, 22:29 |
fredh Rudi: Tam zavolám u a domluvím se s nima přímo. PPL píšou, že max. 200cm x 300cm.
hele kdyztak se ozvi, dopravu klatovy plzen mohu zajistit kazdy den pres kamarada. Pokud by ses rozhodl dej vedet na icq:)
nechal sem si poslat kola z plzně až za brno, ve 4 balících každej měl 17kg, poštovný vyšlo cca 180,- balík... a bylo to jenom zabalený v takovým tom igelitu s mačkacíma kolečkama + izolačka a špagát.

02.10.2009, 10:35 |
fredh no, zkusím to nějak vykoumat a kdyžtak se teda ozvu.