Navštíveno 1105x

Dneska celý den lítají na R10 - Praha - Liberec, já zrovna viděl, jak brali R8, frajer se v tu chvíli co jsem to viděl rozmejšlel, zda na to nedupne, nakonec asi zastavil, ale asi se mu moc nechtělo :-D

30.09.2009, 15:21 |
fredy nj, asi se připravovali na tajný německý závod, o kterém sice vědí, ale třeba nevědí že ho kvůli nim zrušili :)
kuja......zrovna dneska jedu.......díky za upozornění. Pojedu dneska celou cestu hodňáka.

30.09.2009, 15:37 |
Yawor kua tam ne, to je MOJE silnice ;o)
kdyyybyyyy byyyyl Yaworooov co jsoooou Vodňaaaanyyyy... :-D

30.09.2009, 16:56 |
Yawor LJ :-D

30.09.2009, 17:07 |
Etien (M)
jaj, nejen Yaworova sinice R10 jest... ;-)
tak počkat brali teda R8 nebo R10 ? :)))))

30.09.2009, 17:48 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2009-09-30 17:51:18
pro N.P:
na R10 brali R8 autem R36
A docela by byla sranda, kdyby si s autama pohráli a vzhledově je předělali do civilní verze, to by pak byla větší zábava :-D
dneska řádili všude... odpoledne kolem 15:00 viděny dva kousky na konci D8 u Lovosic

30.09.2009, 21:51 |
Syrup asi se plynule presunuli do Prahy, protoze ted jsem cestou z centra videl 2x R36 se zastavenym autem smerem do centra. Jeden na hlavaku a druhej u prazskyho povstani. Oba blikali jak vanocni stromecek a kasirovali a kasirovali ...

30.09.2009, 21:54 |
Kesam Kolik jich kurwa mají??
Kesam: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Asi by se vyplatilo koupit Prassat, dát majáky a kasírovat, nikdo by nic nepoznal.
Tak jsem nepotkal ani jednoho.......ale radši jsem jel jako civil né jako lidojed.

01.10.2009, 09:50 |
Pekys kua, já mám asi pech :) Za celou dobu co jezděj jsem je viděl jenom v televizi :o))
Yawore, ty můžeš bejt v klidu, stejně ti to víc nejede ;o))
A co jsem jel ted o víkendu Litoměřice - Praha hodně nepředpisově a přijel asi o 5min dřív než počítala navi dle předpisů, tak si řikám, jestli to vůbec za to stojí.

01.10.2009, 10:27 |
fredy mají jich 12 nebo 16 kusů
já je tedy potkávám naprosto pravidelně na D8... téměř pokaždé, když tam jedu

01.10.2009, 12:11 |
Yawor Pekys : :-DDDDD
tak ti kesame muzu rict presne ze jich maj 12 pac presne tolik sem jich dnes potkal na zacatku prahy, vsechny zaply majaky a leteli v kolone za sebou smer usti když sme se vraceli tak na zacatku lovosic jich stalo 6 pohromadě a chytali v obou směrech o asi 2km dál stál další v něm dva příslušníci a dalsi asi 1km před nima stál další a v něm seděli dva příslušníci s dalekohledem a patrně to hlásili těm před nima, vubec nevim co se zblaznili ze byli vsichni takhle pohromadě a měli takovou velkou razii

01.10.2009, 16:06 |
fredy asi měli sraz, potřebovali pokecat a ukázat káry :) potom byla spanilá jízda okresem a zpět na parkoviště pokecat, veče něco grilovali a ráno všichni namol šup zpět do svého okrsku :)
Spis bych rekl,ze se trenujou na budouci zatah na Yawora :-)))))
páč jsdem od firmy, tak mohu potvrdit, že fredy uhodil hřebíček na hlavičku s tím závodem :-D

01.10.2009, 21:44 |
Rudi já včera jednoho blokoval v centru na Václaváku, chudák R36 s ostravskou značkou nemohl projet, nebylo místo :-))

03.10.2009, 23:24 |
Smrada (M)
Ja je videl jen na Plzensky dalnici, kdyz osvetlovali majakama auto pri vymene kola
Smrada: a kdy? Já potkal jednoho předevčírem taky na plzeňské dálnici, ale přišlo mi, že spíš kasírovali a pak o pár hodin později na hradecký a tam určitě kasírovali. Škoda, že nepotkali ale ty kretény kamioňáky. Během 3hodin mi jich do cesty v kopci vjelo 5 :o/ U jednoho sem to psychicky nevydržel a trochu ho přibrzdil. A vidět mě musel, protože to bylo v noci a světla vidět jsou.