Navštíveno 598x

chtěl bych přítulkyni k narozkám pořídit novej mobil, nejradši by byla kdyby to bylo "vysouvací a nebo s dotykovým displejem". narazil jsem na toto LG
[ Link ] máte s ním někdo zkušenosti? případně nějakej lepší telefon do cca 3500? dík

29.09.2009, 19:09 |
Kacko Bejvalka ma KU 990, kterej je(byl) jako vyssi model a je to nehorazne pomalej srac.. ale jinak si nestezuje.. obdobne bych to videl u tohoto..
Cookie jsem koupil mladý, není to teda moc rychlý, ale zase je to asi nejlevnější dotykovka, no. Chce to ohlídat si firmware, aby se to nesekalo a jinak je to asi na pohodu.
Mlada ma KF-510,taky ho dostala ode mě k narozkám,a taky chtěla "vysouvací a nebo s dotykovým displejem" nebo dokonce obojí najednou,tenhle to má a zatim dobrý,má ho cca půl roku,zatím bez poruchy.Funkce myslím dobrý,vzhled no typicky pro ženský,nezasekává se.

29.09.2009, 19:45 |
Honcke | Upraveno: 2009-09-29 19:52:49

29.09.2009, 19:50 |
Honcke | Upraveno: 2009-09-29 19:55:10
Sakra tak znova
[ Link ] A dělaj i tmavě červenej,ten jsem jí koupil,a myslím že k ženský se fakt víc hodí.
s tímhle chybu neuděláš a hlavně bude fungovat :o)
[ Link ]
Ten SE nééééé, vím zhruba o pěti lidech co ho mají/měli a všichni jen problémy od zamrzání (přehrání firmware pomohlo někomu na tyden, někomu vubec), vypadávání signálu až po samovolné vytáčení čísel a jiné větší problémy...
Jinak u LG co vím tak je pomalejší a má tižší sluchátko, jinak za ty peníze celkem fajn telefon.
no vidiš a já ho doporučil kolegyni v práci a ta si ho nemůže vynachválit ...
tak buď mají lídí okolo mě neuvěřitelnou smůlu a nebo má kolegyně štěstí! :-D
SE se mi nelíbí... asi pujdu do toho LG ;-)
ještě mrkni na Samsung S5230,o něco kvalitnějc provedený než to lg,mohu nabídnout toho samsunga novýho v černý barvě za 3500,- (nový,jen už je potvrzený záručák,česká záruka od t-mobile)
muzu ti doporucit nokii 5110 vydrž baterie supr a dá se pouzit i jako kladivo,padlo atd:D:D:Dza 3500,-urco sezenes :D