Navštíveno 1902x

Před nedavnem jsem tu resil osobu blizkou, respektive fotku z radaru co mi dosla z Prostejova.
Dle rad jsem odeslal dopis kde se odvolavam na osobu blizkou a bla bla bla.
Vcera jsem vytahl listek z posty ze tam mam doporuceny dopis opet z Prostejova.
Ne ze by se mi uz s nima nechtelo dal nechtelo dopisovat, ale zajima me co se stane kdyz ho neprevezmu (treba opakovane do listopadu kdy uplyne 1-rocni promlceci lhuta)???
Jen pripominam ze si dopisuju s mestskym uradem, nikoli policii CR.

29.09.2009, 13:52 |
Midnite | Upraveno: 2009-09-29 13:52:27
OT: pan hrdina, udelas chybu a si prichycen tak plat
Ja myslim, ze uz to nejde neprevzit, po 10. nebo 15. dnech se to povazuje za doruceny.
I proto se zrizovaly datovy schranky snad.
jako tapp, neprevezmes - povazuje se za doruceny a Ty ani nevis co
Takze prevzit, priznat, zaplatit a priste si dat pozor! ;)
no a nejlepší je se po nějakým průseru zeptat tady na foru co máš dělat, pak to slepě udělat a když se začne na základě toho (třeba ne, jen hypotéza) dít, tak zase nastartovat forum a ptát se co dál...
z osobní zkušenosti dělám jen to, co jsem schopnej sám dotáhnout do konce, u věcí u kterých si nejsem jistej (zvlášť tohodle typu) je snad lepší rovnou se přiznat a ne si tahle třeba zadělat na ještě větší průser...
začínám chápat policajty, jak je sere osoba blízká, když to používá každej druhej protože mu to poradil tonda od mámy ségry přítele syna...
No hele, ja zas vim, ze je osoba blizka ani tak nesere, pripad uzavrou a nemusej se s tim papirovat. Uz tak maj prace nad hlavu. Takze pokud to ma vsechny nalezitosti, nevysmivas se jim do ksichtu, tak to takhle staci.
ale to je vcelku jedno, to není to, co jsem chtěl svým příspěvkem říct, šlo mi o to, že buď použiju něco, o čem vím že to funguje a samozřejmě budu vědět jak dál, když se někdo ještě ozve nebo na to seru, srazim paty a neřešim to,

29.09.2009, 14:52 |
BATMAN | Upraveno: 2009-09-29 14:56:58
2Midnite: Svy ztupidni OT si nech pro ty co o ne stoji.
Jak jsem psal, nemam mensi obavy si par dalsich dopisu vymenit pac vim co delat, jen me zajima jestli ten zakon o "automatickem doruceni plati" nebo ne.
Jinak ty datove schranky snad zatim plati jen pro pravnicke osoby,ne?
mě kdysi přišlo do schránku od pošty, že pokud si přeju změnit adresu doručování na jinou než mám trvalý bydliště, tak že to mám udělat právě kvuli tomu o čem píše tapp. ale jestli to už platí to nevim.
datový schránky jsou podle mě zatim jen pro firmy, já žádnou nemám nebo o tom nevim.
Ja sem si ji zridil, muze si o ni pozadat i soukroma osoba, pro firmy to bude povinny od 1.10. tusim?
S prebiranim dopisu problem nemam, spis se nezdrzuju na adrese.
BATMAN: kdyztak Stupidni... jinak radary v Prostejove foti fakt dobre a jestli tam jdes poznat tak mas akorat tak pruser
Pruser? :-)
V absolutne nejhorsim pripade bych tu pokutu zaplatil, a to se slovem pruser neda nazvat.
Jinak jses tak strasne poctivej az to snad neni mozny.....

29.09.2009, 19:23 |
OMEGA Ted to funguje takhle: Pokud si to neprevezmes, tak na to daji razitko ze je to dorucene stejne a hodej ti to do schranky a je to povazovano za dorucene.
a myslis ze pokutu nebudes platit kdyz to svedes na osobu blizkou?:) akorat body ti nevemou
Midnajt bez prosim prudit na jinym forum, nebo alespon do jinyho threadu.
THX
nevím co je Midnite zač, ale má názor blízký spoustě členům fora.... prostě tě zajímalo co se stane když "náhodou" nepřevezmeš.... stane se to co psali kluci nademnou a jsi tam kde jsi tak jako tak :-)
pruserem bylo nejspis mysleno, ze si jim psal o osobe blizke a treba ti dle foto dokazi, zes to ridil ty. Pak je to kriva vypoved, podvod, klamani organu nebo jak to nazvat.
přesně tak, osobu blízkou použiješ jen pokud nejsi na fotce.. jinak bych řek.... "osud" !
no kámošovi ted v týdnu přišlo, že se vybodoval, 12b od r 2006, stejně mi to hlava nebere, jak to , že o tom člověk neví a je bez bodů, si někde fotěj vaší káru a automaticky odečítaj body nebo co ? Dyt nemůžou kuwa vědět kdo to řídí..
ono si spoustu řidičů myslí, že když zaplatí na silnici pokutu a polda jim nic neřekne, že teda ani o body nepřišli.. Ale pokud s ním ty přestupky nikdo neprojednal, tak prostě bez bodů není..
Stejnej nazor?
Jakej???
To jako kazdy z vas kdo projede na cervenou zastavi okamzite na prvni sluzebne PČR a jde se naprasit???
Chtel jsem jen vedet jestli uz plati ten zakon o tom automatickem doruceni. Tim dekuji TAP a Lukasinu za normalni odpoved a vy ostatni, doufam ze az sem hodite taky nejaky normalni dotaz tak vas taky nekdo zacne prudit a lizt do svedomi.
Jinak 2 Šestikule: Kdyz nemas paru o cem pises, radeji mlc. Odmitnuti vypovedi na kterou mam ze ZAKONA ČR pravo, neni kriva vypoved a dalsi picoviny ktery sem seres....!!!!!
BATMAN: je vidět, že si tvrdej chlap, jen tak dál
když bude tvrdit, že na tý fotce není on, i kdyby to byl prokazatelně on, tak je to taky neprůkazný...