Navštíveno 788x

29.09.2009, 12:49 |
Kacko uff tak si jdu v patek z prace, specham jak blazen, pac mam byt do 10h na vinobrani na karlstejne a auto nikde.. odtahli ho kvuli cisteni silnic.. ceduli dali z jedne strany(jednosmerka), kudy bohuzel vubec nechodim, neb bydlim na konci jednosmerky.. tak nasranej jako svine jedu na odstanvou stanici a tam nejaka pi*a s 10cm podpatkama prede mnou.. nepamatovala si ani typ ani spz auta, tak tam pobihala po parkovisti a hledala ho.. samozrejme jsem spechal jak blazen.. no vyplaznul jsem 1850,- a vesele vyrazil..
Po navratu jsem auto zaparkoval do te same ulice o cca 50m vedle, dnes rano vyjdu ven a auto nikde. Ty mamrdi ho odtahli znovu, protoze pretim tu silnici asi nedocistili nebo co! Takze dalsich 1500,- v pi*i + super cesta tramvaji.. bych se z toho pos*al.
tak tomu fakt říkám smůla ;-(
jo tak to je pešek. ještě jak nedávno v televizi ukazovali jak už zničili v Praze asi 2 auta díky závadné hydraulické ruce...
ty kráso, tak to je na odstřel, ale v 1 případě tvoje blbost, to musíš uznat :-)

29.09.2009, 13:13 |
Kacko HIGHTOWER: jo moje blbost to v 1. pripade byla, to uznavam.. i kdyz mohli dat ceduli i z druhe strany ulice.. nebo to vyhlasit rozhlasem.. no nasranost uz opadava, ale rano se na me nekdo spatne podivat, tak si to na nem asi vybiju..
Pripomelo mi to scenku ze Stoparova pruvodce pro galaxii, kde mimozemstane vysvetluji, ze zprava o planovane demolici Zeme vysela nekolik tisic let na planete XXX a kazdy pozemstan si to tam mohl zaletet precist:)
na planete alfa centauri :-)

29.09.2009, 14:05 |
vypuk Chlape, buď rád, tady to bylo 5000,- za odtažení a dalších x tisíc za nějaké pokuty, takže asi tak ;)
Známej si tu zapoměl auto a tak jsem mu volal, pak šel za policajtem jestli by nemohl s tím počkat, že známej dojde a policajt se usmál a řekl: No, rád bych, ale auto je už nafocené, váš známý se dopustil tří přestupků - stojí na chodníku, auto směřuje do protisměru a stojí v zákazu stání. :-D
Nakonec to ale stihnul, vyplázl tři kila za nejmenší prohřešek a přeparkoval jinam.

29.09.2009, 16:06 |
Kacko vypuk: No tady je to bez pokud nastesti, to mas recht. Ja za rok nez se naucil parkovat mimo chodniky(spechal jsem a nebylo kam to dat slusne) dal za odtahovku a pokuty cca 12tisic. Tak me to nastvalo, ze ted, kdyz jsem slusnej a poctivej ridic, musim platit stejne kvuli takovy pi*ovine.
Ale naladu mi zvedli typci co tu pred praci u autobusove zastavky nabarvili zabradli na bilo-cervenou a jako varovani dali na zacatek toho 50m zabradli cerveny satek:) Tak tu z okna sleduju lidi, jak prijdou a oprou se, pak nekdo zjisti, ze to lepi zacne si otirat tu barvu dolu.. ostatni si vsimou toho co dela a hned to resi taky:) Muhehe ja jsem skodolibej parchant:)

29.09.2009, 20:03 |
gizmi Bohuzel JA jsem jednim z tech co jim ponicili auto:( Podrapana strecha a odrbane 18tipalcove kolo..Ted tam maji dopis od pravnika s dohodou ze vrati za neopravneny odtah a zaplati pokutu a nikdo nebude chtit uslej zisk.. Co se tyce odtahu, tak jsem parkoval na svem placenem miste (vlastni zaplacene firemni parkovani) na vyhrazenem parkovisti a byl jsem odtazen bez policie cizi firmou udajne ze bylo cisteni (jenze ja stal na parkovisti mimo, navic na svem..takze tohle neberu)..a co se tyce odtahu, kdyz jsem tam cekal na statnaky, tak jsem videl jak "technik - jak si rikaji" privezl corsu s lanem podvlecenym skrz paprsek kola!!!! Neveril jsem, ale opravdu!! A posleze kovovej hak polozil pri sundavani na strechu, coz uz jsem opravdu rostl.. Nejhorsi bylo zjisteni ze u meho auta se to udelalo taky :(
jj taky jsem platil za odtah a nevím co s tím dělali, ale auto mi pak zatáčelo na jednu stranu, musel jsem za dalších 600,- na geometrii.. jsou to humusáci, stejně si myslím, že to čištění je jen kvůli tomu aby si nacpali kapsy na těch co tam to auto nechaj stát..

30.09.2009, 13:31 |
Kacko No tak podruhe jsem to mel i s pokutou.. + 1450,- za odtah..
1450 to je levnej kraj.... já to měl 2500 + litr pokutu.... bejvá i 5000 za první den ..... každopádně týpek mě ještě jebal že prej mu to moje auto málem strhlo rameno tak sem mu řikal že to je ponaučení pro příště aby si nedovoloval na velký auta s automatem jinak si ho podám tak zavřel hubu a následně jsem ho zprcal za zadní dveře který jsou jakoby zatlačený dovnitř vůči podběhu....... čůráci to odtahujou jak o závod aby měli prachy a půlku aut pokurvěj jak pospíchaj......
ad tvoje storka tak taky nezávidim.....
nejlepší to ja u kolegy v karlíně, daj tam s lehkym předstihem značký že bude čištění apod třeba od 8:00...... v 7:30 se tam najede tak 20-30 odtahovek a v 7:50 se na to všichni vrhnou a samo ty škopky co tam stojej pořád neberou takže okolo nich je věčná špína .... nechápu teda pak ten smysl.....

01.10.2009, 09:25 |
Alííí Kacko, takhle jsme se už dlouho nezasmál... :-)))))
BTW, kde budeš parkovat dneska? :-DDDDDDD
Dneska jim to tam zaveze dobrovolně :-DDD