Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Autoalarm s GPS

o Navštíveno 3689x o
o 29.09.2009, 10:29 | prohifi.cz | Upraveno: 2009-09-29 10:31:25
Ahoj, potřebuju radu na alarm s GPS. Z osobní zkušenosti znám jenom Jablotrony, líbí se mi 1803BT, ale přijde mi zajímavý i Cobra Connex nebo Altea. Vše ale posílá info přes GSM, takže pokud bude mít někdo rušičku, tak to moc nepomůže.

Nikde jsem nenašel jak funguje Sherlog, někde jsem se dočetl, že na principu mikrovlnky, ale nevím zda je to pravda a zda i to jde rušit. Samozřejmě tedy rušit jde vše, ale možná to bude složitější.

Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky :-)

o 29.09.2009, 12:11 | H-Honza (M)
na ten jablotron jsem slysel velice pozitivni ohlasy, taky o nem premyslim.
o 29.09.2009, 12:43 | FBS
mám doma nachystanej Cobra Patriot, ten ma miliardu nastavení, funkcí, taky se těším. Montoval jsem as 4 kusy do aut a funguje suprově, s rušičkou sem samozřejmě v prdeli, ale jakmile se dostane na signál, pozná to, a hned pošle sms. Osobně si myslím, že takto fungují všechny výše zmiňované systémy...
o 29.09.2009, 13:00 | prohifi.cz
resil jsem ted Jablotrona ve spolupraci s REXem, plati se tam cca 300-450 mesicne, ale auto jim posila kazdych 15 minut signal, ze je OK a zije. Kdyz se tak nestane, hned to resi a berou jako poplach - tim je castecne vyreseny problem lidi s rusickama

samozrejme kdyz clovek zajede do podzemni garaze bez signalu, neni to prilis zadouci, ale neresil jsem detaily - nejak to jiste budou mit posefovane
o 27.08.2014, 12:35 | HIGHTOWER | Upraveno: 2014-08-27 12:37:54
Obnovím téma, jaký v současné době? Koukal jsem na nějaké, ale nevím, jaký vybrat, každopádně GSM/GPS, případně i GPRS k tomu, ovládání SMS či voláním, bez dálkového startu, pokud by uměl CAN, ale dá se to i natahat.

Zaujal mě tento: [ Link ] GSM Pager SIM900, k tomu modul GPS + záložní zdroj, co vy na to?

Pak jsem koukal na Jablotrony, a celkem mi přijdou pálka :-(

No a pak jsou různé další, Patriot (ten je spíše na vozový park mi přijde) apod., čert se v tom vyznej :-( Někdo konkrétní zkušenosti? Asi není možn krom Jablotronu nějaká android aplikace na správu alarmu, zabezpečení auta, co?

Špatná nabídka není ani Magicar, ale to jsou rádiové pagery, když je člověk 5-10 km od auta, je mu to k ničemu :-(

Chtěl bych to napojit na originální autoalarm, případně jestli se přidávají nějaké čidla, spínače - kapoty apod.?

Doporučil by někdo někoho či přímo někdo dělá, kdo se tímto zaobírá v Praze, kam bych dojel a probral to a nechal si poradit? Cenovka +- autobus :-D 5-10 tis. s/bez montáže?

Díky
o 27.08.2014, 12:49 | tappaja
Accorda ti nikdo neslohne, nalep si nekam na viditelny misto Castrol nalepku "dalsi vymena oleje pri 380tis km" a bude to levnejsi :D
o 27.08.2014, 17:34 | cendler
řeším něco podobného, mám to na sporťáka v garáži, nejezdím stím každý den a nemám moc čas kontrolovat garáž, tak něco chci.
Co by jste doporučily, (CAN nemám) je to starý sporťák.
o 30.08.2014, 00:44 | Mr.Scully
Měl jsem asi před pěti lety Jablotron, bylo to teda asi za 20k, ale mělo to tak nějak lepší "recenze" než třeba Magicar (mi přišlo). Bylo to celkem fajn, akorát se mi to po čase pojebalo (falešný poplachy), ale výrobce i montážník uznali chybu i po záruční době a pak už to bylo v poho :-)

U dalších (dražších) aut jsem usoudil, že se nebudu stresovat s mobilem u postele a spolehnu se na havarijko.
o 30.08.2014, 08:11 | Lubak | Upraveno: 2014-08-30 08:11:57
V práci asi 2 rokem montujem Patriot X. Konkrétně tu základní verzi , která má v sobě SIM kartu (neplatí se žádný další poplatek ani paušál) SIM je třeba 1x ročně dobít. Dá se připojit přímo k alarmu v autě nebo využívat základní funkce viz. níže. Nastavíš si 1-5 čísel, a na zvolené čísla ti v případě poplachu buď přijde sms o stavu vozidla vč. GPS souřadnic a odkazu na mapu a nebo ti jednotka bude volat. Záleží na tom jak si to nastavíš. Máme jich namontováno v různejch autech cca. 20ks a zatím vše bez problémů
Základní vlastnosti jednotky Detekce náklonu vozu
Vyhodnocení pohybu vozidla s vypnutým zapalováním
Kontrola poklesu a odpojení napájení
Předání poplachového hlášení od autoalarmu
Odeslání informace o stavu nouze vozidla (havárie, náraz)
Přenos informace o GPS poloze vozidla
Přenos informace o stavu zapalování
Přenos informace o rychlosti jízdy
Dálkové ovládání 1 výstupu (300mA)
o 30.08.2014, 09:05 | radaman
Zrovna do toho Accorda bych to dal když po republice jich je jak šafránu...kamarád má Jablatrona a hodně dobrý.

Lubak: co to vyjde?
o 30.08.2014, 11:11 | Lubak
Pokud si pamatuju tak vc.montaze 5990bez dph
o 30.08.2014, 13:12 | HIGHTOWER
Tak jsem zvolil 2 varianty, jen nevím, do které jít, obě jsou cenově cca nastejno, instalace toho patriota + zbytku vyjde kolem 2.500,- asi tak.

Ten GSM Pager SIM900 vypadá zajímavě - [ Link ]

Někdo zkušenosti s bleutuning.cz?

Tak do čeho jít?

foto k příspěvku  od HIGHTOWER

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3272 sekund.