Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Windows 7 help pls

o Navštíveno 463x o
o 29.09.2009, 08:33 | Enismo
nevíte někdo, kde vyhledat přístupový heslo pro získání přístupu z PC s WXP do PC s W7? když jsem instalil WiFinu, tak mi to to heslo ukázalo, já si ho napsal, ale bohužel ten papírek kamarád vyhodil. Stálo tam, že se to dá vyhledat někde později, ale netušim kde, ještě pořád jsem z těchhle Win docela zmatenej :-/

o 29.09.2009, 10:57 | fredh
to heslo to generuje, když to vytvoří síť ne? Takže když bys tu svou aktuální síť zrušil nebo odebral a nainstaloval novou, tak by to mělo vygenerovat i svoje nový heslo, ne?
Teda moje doměnka, sám s nima bojuju už týden taky:)
o 29.09.2009, 11:00 | Ghofig
UTFG:
[ Link ]

nebo kdyz si zadas do prohlizece IP APcka, tak v administraci toho zarizeni ten wep klic uvidis taky. musis se k nemu ale pripojit dratem... a pak zadat IP vychozi brany...
o 29.09.2009, 11:36 | Enismo
Ghofig: please, next time before UTFG UTFB jak jsem psal jde mi o heslo, který generujou W7 pro přístup do PC z jiného PC, ne o heslo pro přihlášení k WiFi. Router je můj, takže heslo vim

fredh - já bych to takhle klidně udělal, ale nemám moc času se v tomhle PC prohrabávat, neb ho má kamarádka doma a časově se moc nescházíme, takže bych potřeboval poradit přesně postup a abych to tak rovnou udělal, jsem z těch W7 fakt na větvi, já ani nepoužíval Visty protože mi nevyhovujou svym prostředím a z XP je to docela skok pro mě, zalíbily se mi, ale ještě s nima moc neumim
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3205 sekund.