Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Další oběť policejního Passatu

o Navštíveno 1341x o
o 27.09.2009, 17:55 | Bolthorn
Jedu si tak dnes po hradecký dálnici a najednou za mnou černej Passat, vůbec mi nedošlo, že to může být policejní a jedu dál 170. Zničeho nic mi to došlo a přibrzdil jsem.. Za chvíli už byl předemnou a rozvítil se nápis Policie, následujte mě prosím.. Naštěstí mi změřili 163 km/h, takže litr na místě a dva body v čudu.. Byli, ale v pohodě kluci, pokecali jsme popřáli mi šťastnou cestu a jelo se dál.. Takže dávejte pozor na Passaty!

o 27.09.2009, 18:06 | luda551
:D
o 27.09.2009, 18:13 | Kesam
:)))) 170 to by se mi nemohlo stát :-)
o 27.09.2009, 18:13 | Knightey-
o 27.09.2009, 18:14 | HIGHTOWER
:-D
těch tvých 170 bylo tacho nebo dle GPS?
o 27.09.2009, 18:21 | Paczqo
To maš v pohodě ja jsem ve čtvrtek dostal za 54 kmh 2500,- a 3 bodiky dolů ty ses aspon projel :-D
o 27.09.2009, 19:00 | Luke-Jeep
pačko: nemelo to bejt nahodou litr a dva? je to ve meste o min jak 20km/h

:-O
o 27.09.2009, 19:08 | HIGHTOWER
jestli nejel těch 54 na 30 :-D
o 27.09.2009, 19:11 | muSlim
Hrozne ma bavia závery typu: "Byli, ale v pohodě kluci, pokecali jsme popřáli mi šťastnou cestu a jelo se dál.." :o))) Sú to kurvy keď ma chytia a ja som ešte väčší lebo jazdím ako hovado. Punkt. Načo to furt tak rozotierať? :oD Inak R36 poznám na hony, zatiaľ klop-klop v pohode :o)))
o 27.09.2009, 19:13 | Paczqo
Jak spravně piše HIGHTOWER bylo to na 30kmh u školy nějak jsem nepřemyšlel a vjel jsem do ulice kde je škola v době kdy chodi parchantíci domů a to tam je 30kmh což mi nedošlo a tak nějak jsem si jel jako normalně a zpoza auta na mě vyskočil městskej panáček s placačkou a bylo to.
o 27.09.2009, 19:17 | Kesam
o 27.09.2009, 19:39 | dj.DEKL
Měšťák by měl bejt označenej cedulí ne?
o 27.09.2009, 19:42 | Bolthorn
170 podle GPS navigace.. A kluci byli opravdu v pohodě :-D
o 27.09.2009, 19:45 | Paczqo
dj.Dekl no měli ji tam ale stal tam nakladak se zasobovanim a nebyla vidět ja jsem se kvuli tomu dohadoval ale pak mi ji ukazali takže pech no navic i kdybych viděl ceduli tak bych jel stejně nedošlo mi že je to v hodinu kdy choděj ze škol děti. prostě ve špatnou dobu na špatnym mistě.
o 27.09.2009, 19:45 | Roman889
Hlavně že pokecaly :D
o 27.09.2009, 20:25 | Mika
hlavně, že oni v tu chvíly kdy tě zaměřili jeli taky nad rámec zákona tudíž protiprávně, ale je to kocourkov :-(
o 27.09.2009, 20:31 | Bolthorn
No hele můžu si za to sám, nejel jsem podle pravidel silničního provozu.. Proč bych se měl vztekat a nadávat na ně, když je to jejich práce.. Chovali se slušně, jako lidi a ne jako nafoukanci v uniformách co si osobě myslí, že sežrali všechnu moudrost světa a jednají s člověkem zvrchu, takových je na ulici čím dál tím víc..
o 27.09.2009, 20:54 | HIGHTOWER
Mika: blbost, jen kecičky.... To není proti tobě ale proti těm, co místo aby tak nějak slušně dodržovali zákony raději tráví čas vymýšlením kravin po přečtení pár zákonů jsou najednou právní odborníci
Bolthorn: je jich čím dál víc a bude, neboť díky Langerovi přišli k policii i lidi, který by se tam nikdy nedostali, ale aby byl zakryt nedostatek a podstav policistů, brali a berou kohokoli. Všichni co jsou již u policie zkušenější a mají odkrouceno aspoň 5 let to říkají, je to kinderpolicie, to co nabrali...... A bude to pokračovat, neboť zkušené lidi u policie to přestane bavit dělat s tak neschopnými lidmi..... Ale dle Langera k policii přišli superpolicajti....
o 27.09.2009, 21:01 | Bolthorn
HT: Tohle moc dobře vím.. Sám tam dělám, tak vím co je to za bordel..
o 27.09.2009, 21:10 | Mika
za chvilku budu mít odkrouceno 5 let, a po včerejšku možná budu nucen s tím seknout, o5 cigoši :-( a hlavně, že maj u policie děti a holčičky pro noční projíždění s veliteli, hnus velebnosti, a myslím si, že s těmi passaty to je na hraně, a nezastávám se řidičů co jezděj jak dobytek, no chtělo by to leší legislativu, ale po tom se volá řadu let a nic :-(
o 27.09.2009, 21:19 | Nismo.Power
mika : to neni na hraně, když oni chtěj nějak porušovat předpisy tak od toho je modrý světlo ...... když chtěj jet přes 130 tak musej pustit modrý světlo což nedělaj místo toho jedou 10km za někym 200 kdo jede na totálně prázdný dálnici a pak ho zastavěj....

Langera by měl někdo zastřelit neb ten je blbej až to bolí a ty jeho stíhačky 3.tisíciletí by mu měli strčit do prdele..... honěj jen chudáky co sem tam jedou rychlejc místo toho aby to brali s nadhledem a tim že beztak tu hodně lidí tlačí limit 160 tak jak někdo jede 140 tak je pirát silnic.... ty co jezděj 200+ ty stejně nemaj nejmenší šanci s těma "Stíhačkama" dohnat pokud nebude dálnice zasekaná....
o 27.09.2009, 21:19 | Mr.Scully
Bolthorn a Hightower to říkají dobře... taky jsem tuhle jel 66 ve městě - sice prázdná výpadovka, ale prostě je to moje blbost. Stopka, litr a dva body. Moje chyba, moje škoda. Rychlostní limity často porušuju (na bezpečných úsecích) a jsem smířen s tím, že když me chytí, tak bez vytáček odevzdám prachy i body.
o 27.09.2009, 21:23 | Mr.Scully
Nismo: za prvé si myslím, že ty passaty jsou v tomhle férové - za 140 fakt nestaví. Co jsem slyšel, tak berou 160 a víc. Že se občas chovají jako dobytkové a provokují řidiče k rychlé jízdě, to je sice trapný, ale je to zase blbost nás, že se vyprovokovat necháme.

Jinak bych se vsadil, že bys R36 neujel ani omylem. Já mám dejme tomu výkonově podobné auto, ale vsadil bych se, že by mě dostali tak po dvou kilometrech nejpozději. Pokud má někdo Lambo, tak možná by odolával o 10-20km víc, ale dál ne. Přeci jen tady nemáme rovné čtyřproudovky. Stačí jeden předjíždějící kamion a nějaké zrychlení či maximálka je ti úplně nanic.
o 27.09.2009, 21:42 | HIGHTOWER
Pokud je člověk za volantem šikovný a myslí hlavou, tak ujede, jako např. staré obyč fáčko zmizí oktávce turbo, neb stačí šikovně uhnout např. do prava a oktávka proletí rovně, neboť je to moment překvapení a pak fáčko je lehčí a tak vklidu odbočí - vlastní zkušenost..... Na okruhu vyhrává rychlejší, ale na silnici chytřejší, neb není umění ujet na rychlost, ale na chytrost, v pravý moment překvapit pronásledovatele a baybay
o 27.09.2009, 21:43 | crestik
MrScully..uplně přesně můj názor
o 27.09.2009, 21:50 | Rudi
tak za litra a pár bodů dobrej pokec :-))
o 27.09.2009, 21:53 | tykeev
já teda jakmile vidím už zdálky B6 Passata, tak si dávám kur*a pozor .... sleduju na dálnici provoz před sebou i za sebou a zatím jsem je vždy poznal...
o 27.09.2009, 21:56 | KaZaN
Nemluvil Nismo spíš o motorkách?
o 27.09.2009, 22:38 | HIGHTOWER
tykeev: jj, mi povídej, měl jsem čest jen když jeli před kamionem a najednou jsem je viděl, ale jel jsem jen kolem 140, takže v pohodě
KaZaN: Jak Passaty tak Yamahy nazval stíhačkama 3-tího tisíciletí :-D
o 27.09.2009, 23:20 | Nismo.Power
..... mno ujížděl jsem pčr všehovšudy 3x a 3x jsem ujel..... ale ujížděl jsem protože

prohrabal jsem zatáčku od semaforu a rozjel jsem se tak na kilo a přičemž jel jsem z nuly a v tom kile jsem si všim jak zapli majáky přes křižovatku a projeli to na červenou aby si na mě mohli smlsnout, upozornuju že to je nájezd na rychlostku kde je 90 néli 110 ale očividně si mysleli že mi za něco daj pokudu, než oni přejeli křižovatku a ujeli tak 500metrů tak já už sem měl 1000metrů a sjel jsem a samo si ani neprdli

podruhý jsem telefonoval a jel jsem 40 mezi polema před začátkem obce, než se otočily byl jsem fuč....

apod.....

nenechám se cepírovat za kokotiny prostě, jediná jejich výhoda je maják ale jak je silnice volná tak šikovnej řidič prostě zmizí.....

ano když pojedu rychle a budou stát přede mnou tak moje blbost, nebudu samozřejmě nikam ujíždět ale když budu tak prostě at si nechaj mojí SPZ s smlsnou si na mě potom, né že ty "kreténi hovadský" sednou do fábie a začnou honit BMW a přejedou chodce neb neuměj řídit a honěj se fábií.... samo on nemá ujíždět ale oni si nemaj hrát na kobru 11 co viděj v televizi to at se na mě nezloběj.....

KAZAN : o motorkách ani nemluv, těm by snad ujel i skůtr s velkym obsahem, maj tam milion majáků, kufrů a všeho aby se to nedalo ovládat a nejelo to ani rovně ......
passat nejede blbě, jede to jak moje 10let starý dvoutunový auto ale je tu hafec aut který by si na něm smlsli jak prd takže se "stíhačkama" at jde Langer k šípku..... co se týče toho co stavěj tak nevim kdo kde slyšel že chytaj 160 a víc to je totální volovina..... chytaj za všechno co +3 a víc když se jim chce....samo ty rychlý chytaj taky nebo se snažej i takhle chytali šéfa jednoho známýho kterýho prostě vytlačovali a on se vůl nechal a myslel si že nějakej kokot zívodí takže ho vyprovokovali na 250 a po pár kilometrech ho teprv zastavily.....

MrScully : a proč jim teda nestačily mondea který stejně neměly na benzín a proto si je na silnicích ani nepotkal jak byl rok dlouhej ???? proč jim na to nestačej oktávky ?? když budeš mít lambo tak ujedeš jak prd a pravej pruh je pořád volnej a sjezdů je na našich dálnicích tři prdele....
já bych jim neujel neb mi to jede cca stejně a ani bych se nesnažil ale jak jsem již několikrát řikal když se mě budou snažiot provokovat tak prostě dupnu na brzdu a budu doufat že si do mě tuknou a bude pojistná událost a budou mít průser a trapas v televizi neb si ani nedokážou udržet bezpečnej odstup.....
jinak R36 poznám ve dne na hony daleko a zatim jsem je pokaždý zdetekoval bez problému s mohutnym předstihem, horší je když jsou před kamionem samo ale kamionáci je tam neviděj rádi slyšel jsem že je vyblikávaj pokud se jim serou před předek :)

mimo to jak jsem tu psal už mě málem policejní stíhačka nabourala když měli akci "piráti praha"
o 27.09.2009, 23:23 | BekyCar
Taky znám z vlastní zkušenosti.

Policajti teda byli skvělý,...až na komentář, že mám na pravé botě nejspíš sádru =).
o 27.09.2009, 23:34 | tykeev
to Nismo:

obávám se, že pokud bys to před nima bezdůvodně zadupnul, měl bys trochu problém.
Oni vše nahrávají a pokud by nebyl důvod k tvému brždění, šla by vina na tebe.
o 27.09.2009, 23:44 | Nismo.Power
Beky : taky mám většinou naštěstí dobrou zkušenost :)

tykeev : tak se neobávej..... když mě sejme zezadu je to odjakživa a stále pořád vina toho co si nedal odstup ! a i kdyby kamera nekamera, nemaj se mi co lepit na prdel.... a jak jsem již řikal toho zajíce prostě neviděli a neni to muj problém že ho neviděli nebo jejich kamera......
kamera je stejně jediný co R36 má v sobě ....
o 28.09.2009, 01:03 | JP
tykeev: tak samozřejmě že nevystoupí a neřekne že hodil kotvu bezdůvodně:-)). Vzhledem k tomu, že řidič ze zákona musí předvídat prakticky i nemožný, tak to neni problém ukecat ani kdyby to byly 2 samotný auta na kilometrový placce asfaltu:).

Jinak zrovna dneska jsem tady z okna pozoroval, jak dementi v PaCh Fabii "pronásledovali" motorkáře. Ten o tom nejspíš ani nevěděl, byla to nějaká uřvaná silnice a jak vyjel za město, tak tam měl asi během 2 vteřin maximálku tý Fabie, která se 400 metrů za nim hnala tak kilem přes město (bydlim na konci města a vidim asi na 1km úsek hlavní silnice). Já vůbec nechápu, proč bych měl takový kokoty jakkoliv respektovat? Neni tejden, kdy bych neviděl prasit policejní auto bez majáku, hlavně teda v Praze. Nebo třeba měšťáci v Hostivicích kousek za Prahou - často tam v noci "zevluju" a koho tam v noci vidim nejčastějš prasit s dvojkovou fabií? Jak jezděj oni v noci uprostřed města, to já bych si nikdy netroufnul ani s 10 majákama a sirénou. Přitom pochybuju, že má ta jejich jízda vůbec nějakej cíl, protože je pak o kilometr dál vidim samotný stát na parkovišti u Lidlu. Takový lidi mě budou buzerovat, že jedu 36 v obytný zóně?
o 28.09.2009, 02:31 | Samantus
Internetovy kecy, kecy a zase kecy, nikdo tady nepise tyyyyvole normalne sem jim ujel, nebo zadup sem to a meli problem, ale kazdej tady pise, hmmm zastavili me a mel sem to za litr a dva body, ale jinak byli super, koukam ze forum snese hodne, ale realita je na vas nadrzena jak stepni koza, tak smele do nich do "tech svini" jak me to bavi cist, to je sranda:-)
o 28.09.2009, 09:45 | Luke_288
jj, jako samantus. už zase to brzdění a čekání až do někoho švestky narazí. mě by zajímalo, co byste si představovali aby policajti dělali. pak by tu zas lidi řvali, že nedělaj nic.
ano, já bych začal s pokutama za to, že se lidi nevracej do pravýho pruhu když je volnej, začal bych pokutovat za lepení se na prdel, začal bych nekompromisně pokutovat neseřízený světla a různý kokotiny typy svítící vejfuk, ventilky a podobně
o 28.09.2009, 10:01 | Mr.Scully
Jako Luke_288. Prostě ať policie pokutuje jak divá, ale za něco trochu jiného, než doteď.

Ještě bych k tomu přidal změna jízdního pruhu bez blinkru... spousta "hustotunerů" předpokládá, že myšky se dělají nečekaně a bez blinkru a člověk pak aby dopředu přemýšlel, kdo mu tam bez varování vjede.
o 28.09.2009, 14:24 | mrazik
Nismo s tim brzdenim nemas pravdu. Bracha v kamionu vozi uz nejakej rok kameru a uz dvakrat mu zachranila pokutu, protoze mu to hrdinove jako ty, schvalne zadupli. Vzdycky tvrdili, ze ten zly kamionak to do nich napalil a nedrzel si odstup. Bracha mezitim zapnul notebook, prehral jim zaznam a zajimave, ze pokazde chteli ti blbci menit vypoved. Takze na tohle bacha.
o 29.09.2009, 06:47 | sanjasin
Kdyby byli kluci v pohodě, tak tě nechají bejt, ale tys jel 170, takže jsi automaticky silniční pirát a vrah matek s kočárky :), ale oni musí vykázat nějakou činnost, když dostali policejní stíhačky, jenže to většinou odnesou ti nepraví.
o 29.09.2009, 11:50 | HIGHTOWER
tak pokud vím, tak silničníma piráty začala nova a Langer to od nich převzal, neb to bylo v kurzu a je v kurzu a lidi na to slyší. A pustit ho nemohou ani náhodou, protože jak to nahrají, už to nesmažou, to mohou, a kdo ví jestli, IT, takže pak stačí kontrola jejich nadřízeného co mají natočeno a jen se zeptat jak to vyřešili a pokud by ho pustili, mohlo by to být i zneužití pravomoci veřejného činitele..... Takže asi tak....
o 30.09.2009, 06:18 | sanjasin
Bohužel to převzali všichni dementní novináři.
o 30.09.2009, 16:36 | Harryp
To Nismo: kecáš nesmysly s tím zabržděním.Ve vyhlášce je jasně napsáno co nesmíš dělat,koho nesmíš omezit/ohrozit atp. A to nemám jen z vyhlášky a od kamarádů nehodářů z PČR,ale i z vlastní zkušenosti,kdy jsem byl účastníkem takové nehody "ťuknutí zezadu" ... ono totiž něco jiného a jiná bezpečná délka je ve městě na křižovatce, a jiná v rychlosti na dálnici :-)
o 30.09.2009, 22:58 | Rajdlos
Harryp: pak je to bohuzel, ale otazka svedku, nikdo mi nemuze dokazat, ze pres cestu nebezel treba zajic a ja musel prudce brzdit, bohuzel vetsinou plati, co neubrzdis, to neokecas
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.313 sekund.