Navštíveno 2757x

27.09.2009, 17:03 |
Komba Čáu,je velkej problém na tomto autě a to konkrétně ten,že neukazujou žádný budíky,ale občas si povyskočí.Takže jestli někdo ví v čem je problém,tak mi to napište prosím...octavia I 1999 1.9TDi
to máme taky taky tenhle rok, bylo to napojený na počítač a je tam něco s eletrikou,a vždycky když to auto poskočí tak budíky taky poskočí a chvíli fungujou tak asi nějakej kontakt

27.09.2009, 18:16 |
Drtič Je tam studeňák přímo za budíkama na jednom ze spojů. Celkem častý problém. Znám borca, co to za tuším litr opravuje

27.09.2009, 19:27 |
Komba Takže je v háji tišťák na přístrojovce jo a když bych se ti ozval,tak mi to budeš schopnej zařídit?
A požitá přístrojovka stojí kolik tak?
Komba : častý problém O1, otec měl toto samé nedávno. Starší nekupuj, bo se ti to může kdykoliv objevit i na těch starších co koupíš. Opravy co jsem četl jsou taky jen řešení na nějakou dobu. Ideální stav je výměna za nové a máš klid (údajně ty nové typy co se tam dávají již tuto závadu nemají).
Vetsina neni problem opravit a pak funguji bez problemu. Koupe noveho je taky reseni ale nekolikanasobne drazsi. Opravit pripadne taky muzu.
řešilo se to několikrát na škodahome foru a ve finále bylo nejlepší vyměnit ty budíky za druhé. oprava tě vyjde sice kolem litru, za nové dáš cca 2,5 tis, ale máš klid a tento problém už tě znova nepostihne. u oprav se stávalo, že časem to začlo zlobit znova a tak když zaplatíš 2x za opravu, tak máš zaplacené ty nové. toť můj názor na tuto problematiku.
Opravil jsem jich už hodně a dodnes fungují OK.