Navštíveno 1391x

Dorazilo mailem, tak vyvěšuji:
Zdravím všechny,posílám Vám foto mého "bývalého" Erka,bylo mi odcizeno z garáže,kdyby jste ho někdo viděl a poznal,dejte mi prosím vědět.Modrá metalíza,lehce zatmavená okna,červenožlutě lakované nápravy,motor favorit s červeným ventilovým víkem,nedodělaný interier,na zadní kapotě chromový nápis
"ERKO",na předním spojleru nálepka s SPZ 1A1 1890.Děkuji za jakoukoliv informaci.
Radek Illich
radek.ylych@seznam.cz
728183620

zdá se mi to nebo tohle stávalo v Jičínský ulici u chodníku ? každopádně blbě přehlídnutelný auto...
A sakra. Každopádně dej to i na skoda-virt.cz
když se někde objeví, tak po něm všichni co budou vědět že je to čorka pujdou jak slepice po flusu... eRko v tomto stavu je unikát.. soused má podobný motorově velmi upravený, a jeden chlapík od nás se tluče do hlavy ,že eRko před rokem prodal..
teoreticky už je někde v DE... němci jsou schopný za schnilý eRko dát nekřesťanskej peníz..natož za takovejhle kousek...

25.09.2009, 15:12 |
Kesam Rko je pecka no škoda že ho čorkly.
moc pekny Ero. Rad bych rekl, at se brzo najde, alemyslim, ze dopadlo tak, jak pise Honza.

29.11.2009, 17:34 |
ERKO Zdravím vás všechny,je to neskutečné,ale moje Erko jsem po dvou měsících dohledal a už ho mám opět schované,tak doufám,že ho brzo dodělám a vyrazím....

29.11.2009, 18:04 |
relax hezky, tak doufam ze ted uz bude garaz radne zabezpecena :)
ty bláho, to čumím....a jak si ho dohledal? Jinak blahopřeju!!!
wow, tak to gratulace! ;)
Fakt gratulace, doufam, ze bylo aspon trochu OK...

29.11.2009, 18:48 |
Jujk0 Paráda, gratulujem... Brácho má tiež eRko. Najkrajšia Škoda dodnes :)

30.11.2009, 18:40 |
ERKO Teď už jiná garáž,protože bohužel (bohudík)majitel té původní byl zodpovědný za krádež mázlika :),trochu jsem vyhrožoval,prudil,otravoval a vyplatilo se!Erko zůstalo komplet,jen lak má nějaký ty šrámy,takže celolak mě asi nemine!:(