Navštíveno 1318x

24.09.2009, 10:37 |
foxos chtěl bych se zeptat koupil jsem našim tenhle wifi router
[ Link ] a vůbec nevim jak ho zprovoznit maj UPC.díky za rady
Tohle ale dle mě není router, to mi přijde jen jako repeater/bridge.
presne jak pise Sestikule, toto neni router

24.09.2009, 11:15 |
Rudi jako minimike

24.09.2009, 12:12 |
Yawor Gateway/Ap+router/, LAN2 je využit jako WAN, připojit se pak můžou přes wifi, jak se chová LAN1 port nevím.

24.09.2009, 14:05 |
foxos cože??já ho mam doma a mam to jako wifi
jestli to jde jako píše Yawor, tak to napojíš na PC, nakonfiguruješ, odpojíš od PC, připojíš do toho WAN a na počítačích nastavíš patřičně wifi přístup
ale jakym zpusobem to mas pripojeny?
vzdyt i primo na tom odkazu je napsany, ze se nejedna o router....
"WiFi access point (přístupový bod) součástuje dva LAN porty pro připojení k routeru nebo místní síti."

24.09.2009, 14:31 |
foxos já nevim to mi dělal člověk co mi instaloval pilsfree

24.09.2009, 14:35 |
foxos wifi mi funguje takže to je hlavní ale potřebuju to rozchodit i na UPC
tak to vyzkoušej a je to. Připoj to kabelem k PC a nakonfiguruj wifi, odpoj to, do LAN2 píchni kabel z UPC, restartuj modem UPC a hned uvidíš, jestli na počítačích tu novou wifi vidíš a jestli se přes ni dostaneš na net

24.09.2009, 14:55 |
foxos no právě to konfigurování to je ono nevim kde mam zjistit všechny ty věci

24.09.2009, 14:57 |
B@rry
delal jsem pred chvili neco podobneho ale s adsl... net bezel okamzite po pripojeni modemu(po kabelu) a po wifi chvili po hrani si s nastavenim. Takze by to melo behat. Jedine co tak kdyz to pak chces zabezpecit heslem a podobne.. tak se tomu moc nechtelo.. Ale nakonec se povedlo..
v návodu budeš mít adresu přes niž to nakonfiguruješ v prohlížeči (zpravidla to tak je) resp. dostaneš se do konfiguračního programu. Tam aktivuješ wifi, nastavíš si název sítě, typ kodování, heslo - vše podle sebe, a hotovo. Nic zjišťovat nemusíš, vše si dáš dle sebe. Restartneš ten UPC modem, aby si pak natáhl údaje z toho routeru a povolil mu přístup do internetu.

24.09.2009, 15:09 |
foxos ok tak já to zejtra zkusim díky moc za rady

25.09.2009, 13:34 |
foxos tak já jsem fakt lama nejde mi to dohajzlu