Navštíveno 802x

24.09.2009, 08:33 |
foxos Ahoj scháním někoho kdo by mi udělal úplně nový internetový stránky nebo si to člověk dokáže udělat sám??popřípadně kolik takové stránky stojí.narazail jsem tady na odkaz www.za5minut.cz je to dobrý si to udělat tam?,děkuji za Vaše rady

24.09.2009, 08:42 |
zipp jde o to, jak složitý a propracovaný ty stránky chceš. Jestli ti stačí nějaký úplně obyč amatérský, tak si to zkus sám. Ale jestli je chceš třeba k firmě, tak bych doporučoval někoho, kdo to umí. Buď nějakou firmu, nejlíp ale spíš nějakýho studenta třeba, ten ti to udělá pravděpodobně stejně kvalitně, ale za menší peníze

24.09.2009, 09:06 |
foxos no právě že to chci pro začínající firmu samozřejmě do začátku chci něco obyčejnějšího ale aby to nějak vypadalo a časem zlepšovat.sám bych to klidně zkusil ale nemam s tim žádné zkušenosti nevim kde a v jakym programu to dělat
Teď jsem dělal tyhle
[ Link ] Taky pro začínající firmu, než budou peníze na profi.. Chystám se to ale ještě vylepšit.. Je to moje první vytvořená stránka, nikdy předtím jsem to nedělal ani tomu nerozumím, tak si myslím, že to zvládneš sám a zadarmo..

24.09.2009, 10:05 |
foxos a v jakym programu se to dělá?
Tohle jsem dělal v MS Publisher, ale ten je naprd. A doporučen mi byl Frontpage, takže začnu stránky překopávat v něm..
No jako Bolthorne, jestli jsou to tvoje první stránky, tak to není tak špatný. Rozhodně jsem už viděl daleko horší pokusy od lidí, kteří tvrdili, že se tím živí :-)
Jinak jak už jsem psal jinde, MS Frontpage se vyhni ZDALEKA, je to fakt nástroj pro blondýnky a výsledek za to opravdu nestojí. Všichni jsme na něm asi začínali a všichni jsme po půl roce přišli na to, že je třeba co nejdřív ho zase opustit :)
Díky za pochvalu.. Jo je to tak, úplně první stránky v mém životě.. Muselo se tam něco nahrát, tak jsem sedl k počítači a vzniklo z toho tohle..

24.09.2009, 11:35 |
martin924 | Upraveno: 2009-09-24 11:37:12
stáhni si zdarma nějakou šablonu a pak jí uprav dle potřeb třeba v TopStyle Lite: hází to rovnou i náhled.
Já takhle dělám svojí prvotinu -
[ Link ] EDIT:
pak budeš potřebovat nějakýho FTP klienta abys to nahrál na server.

24.09.2009, 11:47 |
Boris
Jj, souhlas se sablonou. Hledej treba "free web templates", idealne rovnou XHTML. Sam uvidis, ze je to celkem na par radek a da se v tom solidne orientovat.

24.09.2009, 13:22 |
Cenda | Upraveno: 2009-09-24 13:23:57
naucit se zaklady html a css neni zas tak slozity a pokud nepotrebujes kvuli necemu dynamickej web, tak to i tak nejak staci. Vyhodou je potom rychla uprava stranek presne podle tvych predstav a podkladu. Tvorbu ala FronPage, nebo s pouzitim sablon jsem rychle zavrhl.
Na firme si web pisu sam, grafiku mi udelal kamarad
[ Link ]

24.09.2009, 13:55 |
Kacko Uff vy jste silenci:)

24.09.2009, 14:00 |
foxos supr díky moc za rady.a tyhle stránky teda pak můžu normálně hodit na net aby se mi vyhledávaly ve vyhledávači??
No potřebuješ hosting, doménu a pak stránku zaregistrovat v nějakém katalogu nebo na ni někde uvést odkaz, aby si ji vyhledávače alespoň trošku všimly :-)

24.09.2009, 14:03 |
foxos tak to už je awsi to nejmenší ne??

24.09.2009, 14:11 |
Kacko foxos: Ne to je prave to nejdulezitejsi. Dobre je mit na kazde strance nadpis H1, pak podnadpisy H2 a kazdy aby vyjadroval neco smysluplneho. Nemit na strance duplikovane odkazy a mit tam i dostatek textu. Zakladem je dobra domena, ktera vyjadruje alespon trochu to o cem ten web je a pak ty zpetne odkazy. Cim vic odkazu, tim lip. A odkaz na vas web, ktery povede s kvalitniho webu(s dobrym pagerankem) ma celkem slusnou vahu. Takze cpete odkazy kam to jen pujde;)

24.09.2009, 14:15 |
Cenda | Upraveno: 2009-09-24 14:17:42
[ Link ] nazory na to co a jak vyplnovat, co ma vetsi vahu ve vyhledavacich se dost lisi, ale vetsina se shodne na nutnosti spravne vyplnene hlavicky, popisu, nadpisu v textu H1-H3 (vc. hierarchie), zpetnych odkazu. Na domenu bych to zas az tak nesvaloval, spis pouzit smysluplne vyrazy v adrese stranky (napr. www.fox.cz/vysavac/elektrolux.html). Prostuduj si ten odkaz.
Krasnej web ti je na prd, kdyz ho nikdo nenajde.

24.09.2009, 14:18 |
foxos ty bláho tak teď z toho mam hlavu jak pátrací balon

24.09.2009, 14:24 |
Kacko Cenda: Domena ma velkou vahu, ver mi:) Samozrejme bez relevantnich odkazu je k nicemu, ale ma dost podstatnou vahu. V SEO se pouziva i spousta jinych praktik, ktere se nikde nepisou a nikdo ti je jentak nerekne;)

24.09.2009, 14:31 |
Cenda mam kamarada, co se SEO zabyva profi. Nerikam, ze by vahu nemela, ale za dulezitejsi poklada(m) jiny parametry. Nekde na netu se vali i pruzkum ceskych a zahranicnich "optimalizeru" :-) toho, co kdo povazuje za dulezite a moc se pani odbornici neshodli. Zkusim to nekde dohledat.
SEO se taky zabývám, obecně bych asi řekl, že nakonec stejně nikdo přesně neví, co google chce :), ale za nejdůležitější považuju asi kvalitu a množství zpětných odkazů, doménové jméno (klíčové slovo v URL udělá hodně) a pochopitelně title a h1. To bych vzal asi jako tři klíčové faktory. Plus pak je řada dalších :)

24.09.2009, 15:01 |
foxos když tak na to koukam na ten program co jsem stáhnul na to vytváření tak přemýšlím jestli si to radši od někoho nenecham udělat.navíc ten program je anglicky.co používáte nejvíc za programy?,

24.09.2009, 15:01 |
Kacko No ja jsem programoval par seo nastroju pro dobryweb.cz, spolupracoval jsem s lidma se seo certifikaci primo od googlu a proste neco o tom vim;) Na netu pise spousta seo 'odborniku' ruzne clanky, melou v nich porad to same dokola s tim, ze polovina tipu jsou pouze domenky.

24.09.2009, 15:10 |
foxos prosím můžu poprosit přestat tohle řešit a poradit mi ještě trochu děkuji

24.09.2009, 15:14 |
Cenda Na netu se pise spousta blbosti, nejen okolo seo.
tu anketu jsem uz nenasel.
foxos: pouzivam Macromedia Dreamweaver v html kodu.

24.09.2009, 15:24 |
Kacko foxos: Promin. Ja pouzivam VIM.
Jestli jsi uplny zacatecnik, tak pouzij Frontage(nebo Dreamweaver), bude to asi nejjednodussi. Ale stejne brzo dospejes do bodu, ze si Frontpage nebuge vedet rady a budes muset resit HTML.
Tak je otazka, zda se rovnou nenaucit HTML a pouzit na to editor typu PSPad.

24.09.2009, 16:03 |
kuja foxos: Jestli nejsi uplnej negramot a dokazes pochopit zakladni logiku otevreno x zavreno (ve smyslu tagu),tak se nauc html code a zaklady css,neni to nic slozity a treba na strance
[ Link ] je to vysvetleny pomerne polopate...
Nebudes se pak potykat se silenym hnojem co vytvori Frontpage nebo Publisher....
Zaklad pro zacatecnika je zvyraznovani tagu :)

08.11.2009, 23:51 |
Cenda sice pozde, ale tu anketu jsem nahodou nasel zastrcenou v zalozkach :-)
[ Link ]