Navštíveno 739x

Prasknul mi kryt displeje na MDA Compact 4, poradíte někdo kde sehnat? V T-Mobile chtějí 1500 za díl. Přitom na HTC stojí 230 Kč... Zkoušel jsem kontaktovat dilynamobily.cz . Chvástají se,že umí sehnat všechno,ale na e-maily neodpovídají...

23.09.2009, 08:11 |
Smrada (M)
Kontaktuj clena DjUfik

23.09.2009, 08:14 |
Bucci zkus místního člena DJ Ufík

23.09.2009, 18:35 |
NiCk | Upraveno: 2009-09-23 18:37:53
Jestli myslíš dotykovou vrstvu tak ta je součástí LCD a oddělit to neni vubec jednoduchý (často to skončí prasklým LCD) a ještě musíš odpájet a z5 připájet flex..Proto neni k sehnání jako náhradní díl a mění se celý LCD.
NiCk: Prodává se to normálně zvlášť
[ Link ] . V T-Mobile by dotyková plocha s LCD určitě nestála 1500,ale tak 5000-6000 :)

23.09.2009, 21:05 |
NiCk Jenže tohle je neorig.náhradní díl z číny.Autoriz.servis HTC ti vymění rovnou celé LCD a pochybuju že u MDA Compact 4 to bude jinak,když je to Diamond v jiným obalu..Jinak se to dá běžně koupit na Ebay.A jednu výměnu u Diamonda mam za sebou tak vim o čem mluvim:)
[ Link ]
Ahoj,
tu dotykovou vrstvu jsem ještě neobjednal, ale chtěl bych to napravit. Odkaz na ebay co sem dával nick už není aktuální. Poradí někdo kde koupit? Našel jsem jeden eshop v čr ale tam za ní chtějí 750 + pošta. Na ebay jsem našel pouze možnost zakoupení i s lcd což by vyšlo na 40doláčů + doprava. Poradí někdo kde koupit samostatnou dotykovou vrstvu/digitizer?
Díkes
Tady to mas za 15 dolaru z Hong Kongu. A pošta je zadarmo.
[ Link ] Dodani tak do dvou tydnu, ale nekdy kluci sikmovoky prekvapi a je to do tydne doma.
Ale jak psal NiCk, vymenit jenom ten digitizer je docela vopruz...
Díky moc, včera jsem hledal na global.ebay.com a nic mi to nenašlo, nechápu.
jako Nick a wolker...naposled kdyz jsem menil digitizer tak sem zlomil u Diamonda LCD napul...takze opatrne :-)