Navštíveno 2868x

Tak jsem se konečně po přesně na den 6 mesicnim cekani dockal noveho vozitka :) Jedna se o VW Scirocco 2.O Tsi, 147 kw, modelovy rok 2010, mam desnou radost tak se musim pochlubit aspon par nekvalitnima fotkama :))

Vice foto a na novych kolech snad uz zitra :-)
napíši jediné....KONEČNĚ!!!

22.09.2009, 22:22 |
ivls gratuluji - moc pekne
no konecne! gratuluju divochu .-)
hezký auto velká gratulace

22.09.2009, 22:27 |
mishan | Upraveno: 2009-09-22 22:29:05
no konečně...paráááda....;-)
hezky sladěné kilometry s časem :o)
pekny :)
pak hod vic info o aute a cenu atp :)

22.09.2009, 22:32 |
peetm Nádhera. A ještě v bílé. Co víc dodat. Krása
supr auto, supr motor, supr barva...
nový šíro se mi vážně moc líbí....

22.09.2009, 22:38 |
Kesam Tohle se jim powedlo pěkné shiro :-) Gratulace
Takze jeste dodam ze jde teda o benzinovy turbomotor 2.0, vybyva klasika a k tomu dualni klima, cerny interier se sedackami kombinace alkantara/kuze, bixenony s prisvetlovanim a natecenim, multifunkcni volant, palubni PC plus, vyhrev sedacek, loketni operka a to je snad vsechno :-) Jinak predano s najetymi 17 km, nevim kde ti smejsi jezdili :-) Ja dneska najel cca 80 km, spotreba cca 12 litru, ale to jsem tomu slapal na krk :) Vic ted nevim, cenu si necham pro sebe, ale dodavatel mel zisk z auta cca 250,- Kč, zadna nula mi tam nechybi :))
A jinak diky za gratulace :))
a ještě jedna rychla vecerni :)

22.09.2009, 22:44 |
KaZaN Mne to pripomina starsi Hondy, nejvic asi prdel Civica (o; Coz ale nenina zavadu, protoze oboji s emi to moc libi, to Scirocco samozrejme oooo mooc vic, zrovna jsem dneska na jedno slintal v Praze u Karláku....jeste ted mne boli zakrkem jak jsem se ohlizel a to ani nebylo bíílýýý..

22.09.2009, 22:44 |
KaZaN ta večerní foto je takováááá výhružná, transformers hadr (o; mluví? nebo pouští písničky místo mluvení?
Ten Fiat byl lepší.. :D joke..
moc hezké.. taky malá závist.. O:)
Hlavně aby jsi byl spokojený a nejzdil pořád na ty záruky :-))))
Jooo to je krasa,jen tise zavidim a zaroven gratuluju;-)

22.09.2009, 23:09 |
cira Dneska se mi bude blbě usínat :-) Gratulace!
Hmmmm, slint. Vypada suprove nasrane :)) Tak at slouzi a libi se ti.Pekna motorizace.

22.09.2009, 23:44 |
Pekys tfujtajbl, to je kára :o)
moc pěkný, gratulace.
a jak tu dneska někdo psal, fakt chybí skoro vždycky kus auta :o))
kamaráde nááádhera!!! taky mám šíro, ale dvojkový :D
přihlaš se k nám na forum, už tam máme dva trojkaře ;) (www.scirocco.cz)
no konečně :) gratulace....
v týhle barvě se mi to líbí.... zatimco široko se mi líbilo než vyjelo na silnice tak po tom co vyjelo se mi přestalo líbit neb předek super zadek divnej....v bílý pecka ale nejhezčí asi modrý eRko :)
Krásná kára.. A umí to koukám i česky - PECKA
vidam stejnyho na zelenem pruhu, peknej povoz
gratulace :-)
s tim čekánim to vypadalo skoro na veteránský značky už, ale vyplatilo se :o))
afričani přestali sklízet banány :-)
Tak to se u Tebe budu muset stavit.. Písni až budeš v garáži..

23.09.2009, 07:26 |
Pagoš Krása, gratuluju! A možná to i trochu pojede :)
johaník: krása! gratuluju k takovýmu vozítku :o)
ty jeden zbohatlíku ti nestačí kolka viď :-))) Na té poslední fotce to vypadá jakoby se ti mlžilo světlo čéče :-)
Jeste jednou diky vsem :)
Bolthorn : Neni problem, ale v garazi moc nebude, spis jezdi :))
Pavelk: to vis, to sou ti zbohatlici, smejsi jedni :)) Svetlo se nemlzi, je to blbej odraz :)
Nismo : Rko se mi libi, ale zaprvy jeste neni v prodeji, zadruhy bych se dockal tak v roce 2015 a za treti uz by to bylo pres financni limit :)

23.09.2009, 08:04 |
Veva noooo, tak to obrovská gratulace...
závidím! :-)

23.09.2009, 08:17 |
Bucci gratulaceee
Konečně jsi se dočkal. Gratulace!

23.09.2009, 08:47 |
X-sat (M)
Parada! Gratuluju taktez,kamo.
Pekné!
P.S.: chceš nakopať? :o))))))

23.09.2009, 08:57 |
Yawor pěkné ! gratulace

23.09.2009, 09:02 |
Mika Tiše závidím, ať ti slouží k tvé plné spokojenosti. To ti přeje jeden z mnoha co se rád poveze :-). Džuuus.

23.09.2009, 09:16 |
Lsimak | Upraveno: 2009-09-23 09:16:32
taky trošku závist:-) líbí se mi jak auto tak barva.prostě pecka! ať slouží...

23.09.2009, 09:25 |
Alííí Dobře ty. Jsem tipoval, že Ti ho dodaj pod stromeček... :-)
Mě by ale asi štvalo, že jak je nový, nemůžu na něj sáhnout svářečkou a flexou... :-)))))
pěkný autíčko, gratulace ;-)
koooooooonečně!! :-)) taky moc gratuluju a budu se na to muset někde podívat hlavně až to bude na tech pecka kolech! :)) jinak myslim si spravne ze to cca za mesic,dva schováš a vyndáš až v březnu? :)))

23.09.2009, 09:42 |
zipp moc hezký....konečně nějaký širo, který má čočkový světla... na silnicích vídám akorát paraboly s halogenama... tohle jsem ještě na živo nikde neviděl:-) Ale moc hezký, barva super. Ještě jsem zvědavej na nový kola
Tak a je to na kolech :) jsem to dlouho nevydržel na serii :)) Foto je teda šílený, ale aspon pro predstavu, odpoledne se snad povede nafotit mnohem lip :) KAzdopadne to chce jeste k zemi, je to trosku vic nakoply, ale aspon to slo kousek do sirky s jinym ET, já jsem teda nadmíru spokojenej člověk :)
Co se týče světel, tak jsem je taky ještě neviděl, v noci mazec, akorat jak se vcera pospichalo, zapomeli mi naprogramovat v servisu to nataceni do zatacek, takze jeste zitra servis :)

jj, podložky určitě... takhle ten zadek vypadá fakt divně...
nevím, jestli mi ta kola k tomu sednou úplně, ale hodně dělá i ta nic moc fotka... dej pak lepší :-)
Podlozky nebudou potreba, ta fotka je fakt toalne na nic, spis ilustracni :-) Kola jsou uplne nadherne zaroven s lemem, jak predni, tak zadni, ale na ty fotce je to vazne divny

23.09.2009, 10:18 |
Rudi krása, hlavně dobře pojistit. Hoď ještě foto interiéru

23.09.2009, 10:25 |
zipp fakt? to vypadá, jak kdyby to zadní kolo bylo totálně utopený :-) jinak myslím, že kola budou dobrý, akorát by to chtělo lepčí foto, no :-) a asi i snížit.
taky bych prosil foto interiéru
ještě dotaz: přes den jezdíš s denním svícením nebo s xenonama?
Asi sem divny,ale mne se to libi vice na originalnich kolech :-)
Ale jinak mazec kara a dobra motorizace,super :-)
johan:
krásný !
jinak trošku jako cupra165 - na těhle kolech mi to už dneska přijde takový přešlechtěný - jinak ale fakt prda !
Interier sem jeste nefotil, ale napravime :) Snížit to pujde, je to trosku nakopnuta koza :-)
Pres den jezdim s xenonama, denni sviceni se mi nejak nelibi a navic nesviti cely auto a to mi tak nejak vadi
Cupra : chapu, co clovek, to nazor :)
Nemam rad seriovy veci, chci se aspon trosku odlisit, proto ty kola, ktery aspon snad nebude mit kazdej :)
Tak ono vzdy na obrazku to vypada hure nez ve skutecnosti,takze hodne vinim fotku..
ale umel bych si predstavit chromove limcaky od BBS :-)

23.09.2009, 10:52 |
zipp johanik: paráda, ty seš můj člověk :-)
Jo BBS by tomu asi taky slusely, ale zmena ted urcite nebude, momentalne jsem spokojenej a to moc :)
drcnout to dolů a bude to nélepčéšéší :)

23.09.2009, 11:02 |
fredy nádherný auto :) nechceš mě poslat do mailu nákupku, jen by mě zajímalo na za kolik se to dá pořídit...

23.09.2009, 14:13 |
MPS Bílá je hezká. Předek připomíná vzdáleně Lancera. Nechť dobře slouží.
ty kola vypadaj jak popraskaný :)))
Tak Honzo, ode mě konečně taky gratulace a jak se mi ty kola samotny bez auta nelíbily, tak auto i kola na něm vypadají i na těhle fotkách moooc pěkně :o)

23.09.2009, 15:31 |
Lefi gratulace,jinak kola mi přijdou na tom autě hrozně laciné:( nelíbí se mi.
Chce to BBS LM na toto auto :)
auto i motor se mi max libi, jen bych si ho koupil cerny no:) a kola naky vic jako race... ale proti gustu...
tak at slouzi...
Cerny uz po zkusenosti s Fabii nechci, chtelo to zmenu :-) A kola se mi libi tak jak sou :)

23.09.2009, 15:40 |
Lefi jj takto by se mi líbilo :)))
ale samozřejmě proti gustu...

Tohle je taky samozrejme krasavec, jen ta cerna mi nejak k tomu autu nesedi. Vecer jdu taky neco nafotit, tak jeste hodim par fotek

23.09.2009, 19:57 |
choze mrda pane, fakt se mi líbí

23.09.2009, 19:58 |
treid Bomba, gratulace.
no tak konečně jo? ;-) Ale v té bílé to vypadá docela dost zajímavě.... ;-)

23.09.2009, 21:12 |
JR tak bacha az pojedes za caru :-))

23.09.2009, 21:14 |
JR Honziku, kola uz by byly, podvozek na ceste a kdy zacneme s tema plastama ;-)

noo, pomalu, musime pomalu :)

23.09.2009, 22:06 |
BadyS krasavec :o) gratulace k vozítku, jak to budeš postupně přestrojovat by JR, dej unfo, mame jednu totalku a díly ne a ne sehnat :o))))
fakt nádhera, těch moc u nás nejezdí... Hlavně že už jsi se konečně dočkal :-) ať dobře slouží.
paradni
jinak auto fotis moc z vrchu, zkus se trochu prikrcit, bude to lepe vypadat :-)
auto krasny, ale kola se mi moc nelibi... obecne se mi teda tenhle vzhled kol nelibi takze neni divu
kazdopadne gratulace
Kraliku to byly fakt jen ilustracini fotos :) Za chvili se mi dostahnou fotky ze vcerejska, tak jich sem par nahodim :)
Tady uz to vypada mnohem lepe,takove agresivnejsi..nemel bys fotku jeste z boku?
mam fotky, neboj, ale musel sem mimo kancelar, takze az se vratim :)
na zéém! :-) ne je to peknej povoz...
pecka! ale podvozku se fakt nevyhneš :o)
Pekne rozcaple,po snizeni to bude bombicka.Za tohle pisu vw 1*
2-3cm bych ho pustil k zemi a bude to paráda. jinak mi přijde, že ty kola působí menším dojmem než ve skutečnosti jsou...

24.09.2009, 14:20 |
Mika to se vše změní po tom co si to sedne :-)
Až si to sedne, tak to bude pecka.
origo kola teda lepčí:/ ale každej to vidí jinak....
za mě určitě podvozek a kola min 19".. pokud možno jednoduchej design...tohle je moc přeplácaný!
samotný auto pecka!

24.09.2009, 15:42 |
Pagoš Fakt krasavec, tiše závidim :)
zhruba jako Nevřis,jinak líbí mooc
Tak jeste nahodim slibeny interier

A ješte 2 lehce umelecke :)

Moc hezký auto, hlavně ta bílá je pecka. Ale původní kola se mi líbila víc,ale proti gustu,že... :)
dnes sme se potkali na silnici a musim říct ze mu to klukovi opravdu sluší :)) těšim se na svezení :)
pěkný vozídko. Bílá mu sekne
Velká gratulace, tak je konečně doma, ať hodně slouží, vážně pěkné. Já už mám také objednáno, slibujou do prosince.

25.09.2009, 14:43 |
Conan Hezký, gratulace ...

25.09.2009, 15:58 |
clown pekny :o)
no tak ja si to novy auto teda v bily neporidim, nooo :o)))
Nelíbí se mi přístrojovka, ale zvenku je to moc pěkný, v podstatě asi první VW, který se mi líbí designově. Bílá barva taky dobrá, v poslední době je docela v módě :-)

25.09.2009, 19:53 |
clown cim mensi VW tim drazsi a ceka se na nej dyl ?? :o)))
krááásnéé auto!!! fakt luxusní! Jen na něj nedávej prosím ty plasty co sem dával JR... to je hrůza nafouklá, vypadá jak přežrané :-)
ten zadek je stejně ........... divnej......... žabák....... jak francouz........
nevim asi jsem zvyklej že když někdo dělá comeback tak takovej challenger si něco bere od starý generace a linie zůstávaj......
tady mi to prostě schází vzrobily nový auto kterýmu prostě jen řikaj jako jednomu starýmu který vlastně má společný jen počet dveří ale vpodstatě to je jen smrsklej golf o 3dveřích :)
gratuluji k novému vozítku Honzo, ta bílá fakt sluší... jinak to sis vydělal prodejem SMD ledek? :-D že bychom pak prodávali všichni :-D :-D

28.09.2009, 10:51 |
Lefi Nismo.Power: tak tak,taky jsem čekal nějaké nostalgické prvky,podobající se předešlé verzi :(
Uprimne je mi uplne jedno, jestli je to starymu Siru nejak podobny nebo ne, koupil sem si auto ktery se mi libi a je to :)
Peta : samozrejme, jak jinak, jeste par prodam a mam postavenej barak :)))))
johanik : Honzo, ještě že jsi to bral s nadhledem ;-)
To prece ani jinak nejde :))

28.09.2009, 21:13 |
Syrup Novy siro je krasny... bohuzel na me pusobi dojmem ze to je takovy auto pro teenagery a ne pro "chlapy" ... :) nicmene gratulace
Tak jsem si na tebe minulý týden vzpomněl, když jsem potkal tuhle autoškolu :o))

No pěkná autoškola Fordíku :)

05.10.2009, 09:02 |
kuja johanik: Gratulace,pekny auto....ale jako majitel 2 kousku predchozi generace se spis klonim k nim :)
Lefi,Nismo: Predchozi 2 generace Scirocca byli taky splaclej Golf,takze tvary novyho jsou poplatny novy generaci Golfa,coz sedi :) Retro prvky z predchozich 2 generaci by byli spis na skodu....dnesni mlada generace,pro kterou je to staveny, dava spis duraz na kulatejsi tvary s placatym vzhledem :) Hrany ani jiny retro prvky by moc neobstaly :) Nehlede k srovnani s Challengerem v ramci vraceni stary generace....americani jsou preci jenom haklivejsi na stary muscle cars :) Scirocco bylo i ve svoji dobe "pouze" auto pro prepravu z A do B :) Slavu si ziskalo az v poslednich 15 letech :)

05.10.2009, 15:24 |
Fordik | Upraveno: 2009-10-05 15:26:06
Novej retro Dodge mě nedávno předjížděl a málem sem vystupoval za jízdy, abych si to s ním vyměnil. To auto je nádherný!
Ale Honzovo se mi taky moc líbí a oproti ostatním se mi líbí i ta kola.
Johanik: taky jak jsem to viděl, tak šup rychle foťák do ruky a za jízdy aspoň taková fotka. Další autoškola co sem potkal, byl Nissan 350Z a v tu chvíli jsem vzdal další focení, protože podobných objektů na focení jsem potkal mraky a měl bych fotky jen aut.