Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > recovery system - HP mini 2133

o Navštíveno 850x o
o 22.09.2009, 11:24 | Petura
mám u sebe kolegyně HP mini 2133 se zbořenýma Woknama XP home, ve stavu nouze do notesu dostanu, data jsem zalohoval, ale nic víc v tom nespustím ...
než nějak okna záplatovat, tak chci udělat čistou instalaci, v BIOSu jsem objevil skrytou funkci na system recovery, jenže i když to spustím a po restartu mačkám z nabídky F11 tak to stejně začne bootovat systém z disku :o( už fakt nemám čas ani chuť se s tím dál rozčilovat, tak prosím o radu jak co nejrychleji do toho dostat new system ?
nevim jestli je na HDD skrytá partition se systémem a i kdyby byla tak nemám nápad jak to z toho dostat ...

o 22.09.2009, 15:08 | AR
hp maji featurku se skrytou partici, pokud je ale mazla tak leda recovery placky které ti poskytne HPčko nebo sežeň instalator oken a udělej normal instalaci
o 22.09.2009, 15:24 | Petura
no skrytá partition tam asi je (cca půl roku starý PC s původní instalací), ale jelikož okna házeli několik chybových hlášek a jedna z nich byla xmnt2002 - skiping Autocheck, což jsem našel jako poškozený bootovací soubor po po použití patition magicu (nebo tak něco v tom smyslu), tak asi proto nejde automatické spuštění system recovery :o(
mám přes usb připojenou CD mechaniku a instalačka woken se zasekne po cca půl minutě :o( acronis taky (spouštění acronis loaderu a konec) ...
se s tím mažu od rána vždycky po chvilkách když je na to čas a už mě fakt začíná štvát
o 22.09.2009, 16:02 | sencom
pokud se nepletu, tak na HP sice skryta partition s datama pro recovery je, ale je potreba si z ni vytvorit bootovaci dvd/popr cd, ze ktereho potom probiha reinstall. Alespon tak je to u desktopu a ntb, ktere od HP kupujem. Pokud se takto seka, skoro bych to videl napr na KO radic, popr by stalo za to projet disk nejakou test utilitkou, jestli je ok.
o 22.09.2009, 18:54 | AR
sencom: blbost...hp recovery jde rozjet i bez CD, na CD si uděláš akorát zálohu, jinak to valí z té partice. Pokud ale poškodil partici tak je konec, leda opravit partici.
o 22.09.2009, 19:17 | Petura
nakonec jsem to vzal domů a už mi to šlape ..

a nejlepší je to, že v ntbku zůstala paměťovka, tak si říkám má jí z foťáku nesmím jí ztratit, tak jsem jí schoval, a teď když už to mám komplet tak jí vracím do kompíku a ono se mi rozjede system recovery :o))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3273 sekund.