Navštíveno 556x

Stalo se mi vcera ze jsem se nalepil na pomalu jedouci volvo C70. Frajer jakmile videl ze ho chce vzit rohem 2kovy mondeo na to slapl a pochopitelne se mi ztratil.
Co me ale prekvapilo ale taky trosku polekalo byl zvuk ktery od toho auta sel. Bylo to skoro jako z proudovy stihacky a bylo to dost hlasity.
Chtel jsem se zeptat zda je to normalni bo tam mel nejakou upravu ci co???
Jooo to vis, neni nad Volvi petivalce, to je libozvoucek:o)
Kdyz se k tomu prida jeste rozumny lauf, jsou to orgie, samozrejme rikam jako Volvo positive ;o)
jako kounect.......T-éčkovej pětiválec = slint.
A jestli to bylo moc tak mel hodne tuzing vejfuk anebo mu zrovna upadl :o)
Takze to je jako normalni? Bylo to hodne hlasity pac jsem se fakt lekl a to jsem mel samozrejme zavrene okna.
Jinak zadny votuzeny auto to nebylo, od oka serie....
s sérii to neni skoro slyšet , když ale máš T5 a dáš tam rezonátor a pořádnej tlumič laděnej tak z toho dokážeš nějakej zvuk udělat i přes to že tomu chybí objem :)
já zase potkávám na kladně Dodge Neon klasika slabej dvoulitr a to co z toho dostal za zvyk to opravdu nechápu......
nejlepsi vejfuk mel svyho casu Foki na tom jeho pseudo RS Fokusu modrym - s tim TDCi... jen trubka :-D a to byl fakt zvuk jak kdyz startuje stihacka... jak tam bylo slyset jen to motajici se turbo :-D (masakr byl ze me jednou predjizdel v budejovicich v mistech kde bejvalo vojensky letiste a ja sem koukal kde startuje ten MïG... :-D - bylo to totiz jeste v dobe kdy se tam semtam jeste litalo )