Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: Rada střecha

o Navštíveno 703x o
o 20.09.2009, 22:08 | Brda
Někdo znalec prosím? Jakou krytinu na střechu domu byste doporučili? Má to být taška, jen netuším, jaký rozdíl je mezi pálenou taškou, engobou a glazurou.Je to poznat na životnosti a údržbě? Díky za každou radu.

o 21.09.2009, 07:35 | píďa363
hodně frčí glazura, neboť se nani skoro neusazuje mech. je hladká a lesklá. Dřív se hodné dával TONDACH ale teď tu střechaři hodně jedou ROBEN www.klinkercentrum.cz. je sice ještě o trochu dražší ale ve výsledku to udělalo na střeše asi 5 litrů. Pokrývači tvrdí, že se s nima dělá líp než s jinýma, že jsou přesnější. Navíc tyhle robeny dělají poláci a ať si říká kdo chce co che tak Poláci mají hrozně kvalitní hlínu, z které ty tašky pálí... Takže asi tak. Za poslední dobu se dělaly 3 střechy v rodině a jedna u kamráda. Kamarád má právě Tondacha a kope se do hlavy..
o 21.09.2009, 07:47 | MazliG
já ti poradím za sebe - hejbu se občas po stavbách

dej si Bramac a budeš mít klid - po tom co vidím střechy od Tondachu a třeba ty slovenský betonový /nevzpomenu si ja název/ tak nikdy - samý problémy, křivý, praskaj atd atd.

Nehodlám se tu pak dohodovat co je lepší, ale jednoznačně BRAMAC. Alpská klasik - povrch Protektor.

toť můj osobní názor
o 21.09.2009, 07:54 | cupra.165 | Upraveno: 2009-09-21 07:55:12
Ja mam take bramac protektor 3 roky na strese a porad se krasne leskne a je hladka bez usazenych necistot.Jinak vsechno to proveri cas,nikdo nemuze s jistotou rici,jak to bude vypadat za par let. Jeste co bych zminil jako vyhodu je vaha,napr. oproti palenym bobrovkam je ta vaha temer polovicni,cili pokud mas stary krov,docela mu ulevis..zapomnel si napsat,to je na novy krov nebo uz nejaky starsi ,ktery treba neni uz nejrovnejsi?
o 21.09.2009, 08:15 | MazliG
no tak ono bobrovky je váhově i počtem do metru čtverečního extrém bych řekl, jinak bramac váhově vychází řádově stejně na kg/m jak tondach.

akorát pozor na bramac - sypaná - tu má soused a má na střeše pořád zelený pruhy od mechu, sice když se ta krytina položí je pěkná, ale ten protektor je praktičtější - sypaná je moc hrubá a drží se bordel a tím pádem mech.

mám bramac na domku 2 roky a jak nová - u nás se třeba vyrábí KB-BLOK, který je imitace Bramacu - je levnější, ale po letech na domku je vidět jak víc zachází vůči bramacu
o 21.09.2009, 09:58 | Ferro
Tak za mě jednoznačně TONDACH když se jdu podívat do výstavbový oblasti tak domy co stojí kolem 5 let a mají na střeše BRAMAC tak jsou samej mech to u tondachu není. Navíc mají teď akci engoby za cenu režných a glazury za cenu engob. Jinak mrkni sem třeba ti to pomuze. [ Link ]
o 21.09.2009, 10:06 | Dr.Hadson
mistre jestli ti muzu poradit tak hod na strechu TONDACH HRANICE-GLAZURY AMADEUS.Delal jsem pokryvace a s timto byl kazdej zakaznik spokojen jak zelva.bramac bych nedaval
o 21.09.2009, 10:08 | MazliG
- a nyní si vyber .o)
o 21.09.2009, 10:25 | Lucni.konik
kuwnik, proč když je tondach a bramac tak dobrej, tak proč mi všichni doporučují jen KMBetu?
o 21.09.2009, 14:53 | cupra.165
Protoze kazdy ma ruzne od kazdeho podmazano a specialni rabaty...tak to vzdy v Cechach bylo a vzdy to tak bude...
o 21.09.2009, 19:13 | Brda
No díky za rady, každopadně co si teď vybrat .) No každopádně to mám na nové samonosné krovy rozměru 17,5 na 6,9 metru - jedna strana sedlové střechy.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.337 sekund.