Navštíveno 1530x

Zdravím.Proč jsem založil tohle téma?Asi proto,že v Hrádku se tento trend začíná rozmáhat a vykradených aut přibývá.Dneska když jsem dorazil k autu,které parkuji ve starém dvoře za lékárnou,tak jsem měl skoro slzy v očích,zámek rozbitý a dveře otevřené.Šikula vyndal autorádio,které si pěkně odpojil,aby ho nepoškodil(cca 4 dny nové a namontované) a když s ním byl hotov pustil se do zástavby,která byla místo zadních sedaček,jelikož sebou neměl asi moc nářadí,tak odšrouboval jen 4 šroubky a pak přišla na řadu hrubá síla,veškeré kabely vytrhal a zničil co se dalo.Auto jsem připravoval na příští sezonu do soutěží a mělo sloužit jako reklama a prezentace práce,kterou nabízím.Práce na zástavbě bylo opravdu mnoho a proto to zamrzelo ještě víc.Jen bych chtěl poprosit,kdyby měl někdo nějaké informace a náhodou u někoho narazil na úplně nove rádio značky Alpine a zesilovač Phase,kdyby se mi ozval. Díky moc

všechny končetiny useknout
nebudeš mi věřit,ale z mých úst padaly i horší slova,eště teď se mi klepou nohy ... jenom ten čas ty instalace přímo na tyhle komponenty a shánění :-(
Kradou proto protože naš jak státní tak obecní policie dělá uplný hovno-viz banda v Modřanech v Praze
zdarec tak shruba pred mesicem mi rozbili bocni okynko u spolujezdca a vytahli mi cele radio ktere ma porizovaci cenu 12tisic ale vytahly tim stylem bananky ze zadu ze je zatrhli v radio no a hudbu v kufru si asi nevsimli diky bohu
to dělaj no ... ale jeden pán policista mě krásně uklidnil a pronesl větu "můžete být rád,že vám neukradli auto" ... ale na jednu stranu pravda no

20.09.2009, 19:19 |
Borin | Upraveno: 2009-09-20 19:21:39
Nic proti tobě, ale připadá mi jako nerozum parkovat auto někde na parkovišti a instalaci mít takhle krásně naservírovanou skoro na stříbrným podnosu...já osobně když montuju muziku do spotřebáka tak všechny komponenty schovám a sub pod platem v kufru aby nebylo nic vidět...když už jsi to chtěl takhle vystavovat tak alespoň na parkování si to měl přikrejt hadrem, nebo něčím...o panelu na rádiu ani nemluvě...Tím neomlouvám zloděje, ale tohle pro něj byli "rychlý prachy"
Panel schovaný byl a co se týče zástavby,byl vidět max kapacitor a to večer skoro taky ne,nebylo to klasické parkoviště,ale stáni u baráku,kde máš kolem auta dvě zdi po stranách,kde pořádně neotevřeš ani dveře,bohužel garáž nevlastním a jiné možnosti prostě nemám.Ale co se stalo , stalo se.
nebyl aktivni ... nekdy zlobí otevírací kontakt ... :( a na novej se teprva setrilo ... mam auto celkem kratce a vsechno sem este nebyl schopnej poridit ..

20.09.2009, 20:25 |
Kesam Jsi tam nechal radio jo?? SEKET RUCE SRÁČUM!!!!
každej si tim jednou projde..... kdyby se opravdu ty ruce sekaly tak by od nich snad byl pokoj :(
on to ten zloděj ani nemusel vidět, třeba tě SLYŠEL někde přes den...
radio , jako panel byl schovany,aby nebyl vidět , ale našel si ho ... :-( Byl to pekny kouse,sice to nebylo radio za desetitisice,ale nove bylo a hlavne z nej byla maximalni spokojenost a radost :-( a je možné že mě někde slyšel ... měl sem to i jako prezent na praci a to sem chtěl nechat dělat reklamu,tak nic no,třeba přiští rok. Ale všem díky,vážím si každé reakce a budu doufat ... díky
jj a nejhůř , že neuděláš vůbec nic ... :-(

21.09.2009, 11:44 |
gizmi Promin, mozna to bude znit spatne, ale kdyz mas na muziku, tak nerikej hlasky typu "na alarm se setrilo"..Oproti muzice je alarm absolutne zanedbatelna polozka pokud delas muziku poradne jak jsi psal. Jen co das za kvalitni kabelaz je vice jak za alarm - alespon tedy ja mam Jablotrona s otresakem a dokoupil jsem od zdejsiho clena pager. A to jeste nespim klidne dokud neprijde vyplata a nenecham opiskovat vsechna skla. Na aute mam reklamu na Hifonics, slyset jsem dnes uz statecne a parkuju podobne jako ty (ikdyz mam vse schovane)

21.09.2009, 11:58 |
DaveX chyba už jen ta, že si tam nechal tatranku. Lidi jsou prostě nepoučitelní. Nedávno jsem četl v novinách, že kdesi v Africe, snad v Somálsku byli týpkům za krádež amputovány ruce. Kdyby to bylo tady, tak by to bylo těžce na hovno, protože by se zvedly daně ať má stát peníze pro romy na invalidní důchody :)
njn ale muzika byla z předchozího auta,takže investice už potřeba nebyla u tohodle auta alarm bohuzel nebyl,ja vim neomlouva me to,pouceni pro priste,zivot jde dal.A tatranka v aute bohuzel zustala,normalne ji vyndavam,ale shoda nahod,prijeli sme pozde,tak sem na to nebral zretel ... dokonce taky velka nahoda,ze ten vecer mela sousedka psa zrovna doma,ten jinak nesnesitelne steka pri sebemensim pohybu ... . A ja bych treba neamputoval hned cele ruce,ale zacinal bych na prstech a zaziva,bez umrtveni,treba by si to pak rozmysleli ...

21.09.2009, 16:31 |
Mika Dave, předloni na štědrej den mi lohli top model JVC kupoval jsem ho od Rampy, byl jsem s nim spokojeny maximalne, pak mi ho lohli, rekl jsem jsem blb, že tatranku jsem nechaval v aute dobre mi tak. A tak jsem si po vyplate 10. ledna koupil novy od Alpine, to mi vydrzelo tri dny!!!!! Panel mam novy doma, tak mi rekni, sel jsem k autu a ver, ze i stodeseti kilovej chlapek dokaze zaknourat, jeste ze jsem ho nechytil v aute. asi bych ted sedel. Jo a ted vis ze alarm je asi dulezitejsi, ale stejne je to k nicemu pac lidi jsou nevsimavy, a policie nemuze byt vsude. Lidi neblaznete, co si kazdy myslite ze polda bude hlidat kazdy jedno auto, verte ze v tp je vic zloduchu pres noc jak policistu. :-((. PS hlavne se z toho neposrat
Každá ztráta je špatna a zamrzí každého:-( Je jasné,že auta nejdou uhlídat,taky jim to nedávám vůbec za vinu ... Stejnak je to asi zbytečné to i hlásit,ale naděje umírá poslední.

21.09.2009, 18:44 |
gizmi Mika: proto je dobrej ten GSM pager ;)
Mika: jj TP, to je děs běs...

21.09.2009, 20:06 |
KaZaN Si myslim, zekdyz k tomu mas papiry, ze nahlasit bys to mel, protoze kdyz pak takovy nejaky vyfetlo seberou a bude mit doma nebo nekde "sklad" nebo diky nemu narazi na prekupnika co to od nej bere atd, tak by Ti ho eventueln mohli i vratit...ne ze by se mi to stalo nekdy osobne )o;
a měl si rádio něják zajištěné nebo jen na vyndání s těma pacičkama?já to mám yvřešený tak,že mám rádio přimontovaný k alu rámečku a ten rámeček k jedný části přístrojovky,takže když to hrubou silou nevyndá,tak to zničí zas no.
Tak nahlašený to samozrejme je,i otisky braly a seriove cisla jim budu este dodávat , akorád ten zesik nebyl kupovanej novej,ten me stve nejvic,pac za tu cenu uz ho v zivote nesezenu :-((( Jinak radio sem mel uchycey jen v ramecku a ten byl pridelany jen packama ke stredove konzoly,radio kazdou chvilku vyndávám,tak nikterak brutálne zajištěný nebylo a jak si rikal ... asi kdyby bylo,odnesl by to celej stred ...
Dnes ráno mě vzbudil alarm, pager ukazoval na otřesové čidlo.. Říkám si, že to asi bude nějaký kluk co si hraje s kamením, a jestli to bude opravdu on, tak bude hned po ránu u nás v ulici masakr. Tak jsem vyběhl polonahý na ulici, nikde nikdo a za stěračem reklama.. Být normálně oblečený, tak ještě doženu toho debila co mi tam tu reklamu dal a nakopal bych ho do zadku, co mi má co sahat na auto.. Tak jsem po ránu zas nasraný.
Jj asi nepotěší ... ale aspoň alarm dobře funguje ... :-) Má někdo nějaký dobrý tip na alarm ... nějaký s tím pagerem?Moc do alarmu nevidím,tak si nechám radši poradit,funkčností se mi celkem libí Magicar ?
Jo jo Magicar je asi nej..
a co zkušenosti s instalaci ? nechat odborníkům a nebo by se to dalo s trochou šikovností zvládnout ?
Magicar je pakárna na montáž, pokud si nikdy neinstaloval alarm, tak se do toho ani nepouštěj..

22.09.2009, 21:23 |
KaZaN MAGICAR? Nikdy víc, fakt jako sorry.

23.09.2009, 11:48 |
gizmi Presne tak!!! Magicar nikdy vice!!!!!! vice poruchovej a slozitej jste tu uz bybrat nikdo nemohl :( Navic pak clovek nemuze klice hodit (do kufru, kabelky, atd) aniz by neco nepomackal a nezmrvil :( Doporucuji neco od Jablotronu, dobre se to montuje a kvalita za dobre penize ... plus od mistniho clena dokoupit Pager ;)
Nevím, je pravda že já sám Magicar nemám, ale dost lidí co znám a mají ho, tak si ho nemůžou vynachválit.. Já mám osobně Sentinel, montáž jednodušší než u Magicaru, ale dost tomu chybí, taky je ale o polovinu levnější..

23.09.2009, 11:58 |
Bucci :-( strašák...

23.09.2009, 12:18 |
Rudi gizmi a co konkrétně od jablotronu?

23.09.2009, 16:19 |
KaZaN Bohuzel nevim co doporucit jinyho, byl jsem spokojenej s Crimestopper, ale uz se nedela prej. Ale Magicar, alespon ten s displayem a dalkovym startem, tak ovladac to je jak utocna zbran, navic casto se omylem samo neco zmackne. Celej system ma pro mne hafo nevyhod a nedomyslenosti, brrr, spolehlivost taky nevim no, mne ho po tejdnu menili, no menili, vyndali, poslali, mesic sem cekal a prisel novej, super obdobi.
Magicar má jen pager s mizivým dosahem, ne? Nebo dělá i něco lepšího? Podle mě je lepší Jablotron (Athos, číslo nevím), umí to všechno možné a je to přes SIMku, takže to zavolá kamkoliv..
jojo jablotron je dobrej ale necha si to zaplatit:) Jinak ja mam par montazi alarmu portman a vzdycky vse ok:) a i po dvou letech vse funguje bez reklamace. Do dalsiho auta pujde zase:) jinak neberte to jako reklamu. Myho portmana mam od www.tssgroup.cz

24.09.2009, 10:52 |
KaZaN Magicar má pager s dosahem relativně schopným vzhledem k technologii (GSM modul by se k tomu jistě dal dobastlit), ale jak říkám, ovladač/pager je obří, tlačítka na blbým místě a možnosti nastavení nedomyšlený - mluvím hlavně o dálkovým startu. Bohužel v tomhle není na trhu moc na výběr no )o: