Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Windows 7 Help

o Navštíveno 587x o
o 20.09.2009, 14:49 | fredh
Zdravím, tak sem podlehl a zkusil sem to nainstalovat.
Jsem příjemně překvapenej, jak je to rychlý, ale musim si zvykat na úplně jiný rozložení všech věcí.

Teď k problému. Jakej prográmek používáte na image? Mám image hry a když sem tam zkusil daemona 4.30, tak mi to píše problémy s kompatibilitou a nepustí mě ho to nainstalovat. Chci zkusit hry jak na tom pojedou.

A ještě dotázek: V čem bude jiná verze 64bitová oproti 32bit. co tam mám teď. Byl sem v domění, že je to 64bit. verze, ale není. Bude to rychlejší? Mám si to tam dát?

o 20.09.2009, 14:53 | clown
deamon tools sice mele o kompatibilite, ale to je vse .., me to bezi v pohode, pripadne si kup deamon pro a mas to :o)))

o 20.09.2009, 14:58 | mourl
já používám PowerISO to mi chodí. Jinak mám 64bit a všechno na tom šlape v pohodě.Být tebou tak to minimálně vyzkouším.Budeš ždímat procák co dá :-)
o 20.09.2009, 15:00 | Downland
[ Link ] ja pouzivam tenhle a pohoda sice to napise ze nemusi fungovat ja to ignotuju a pustim instalaci po restartu znova rve ze to nebude fungovat ignoruju pustim a slape jak hodinky :)
o 20.09.2009, 15:05 | fredh
už to valí, díky páni.

Zkusím teda ty 64bity splašit, ale už teď mi to přijde dost svižný...
o 20.09.2009, 16:04 | KaZaN
se pridam s dotazem, nahodou jak XPmode donutit dos aplikaci k full screen modu nebo aspon nejak to okno zvetsit poradne?
o 20.09.2009, 19:04 | Ghofig
kazan ja to resil s podporou nejakeho dosoveho softu na evidenci cehosi a bylo mi receno, ze to nejde. jen zvetsit velikost fontu ve vlastnostech bataku...
o 20.09.2009, 20:53 | KaZaN
no to prave nestaci, kdyz to zvetsim, tak se to sice vylepsi, ale furt je to maly a kdyz sou doted zvykly na full screen.... )o: ach jo, DOS BOX nepomohl a ikdyz mi XP MODE s vetsinou pruseru poslouzil suprove, tak prave tahle klicova aplikacka, radsi ani nejmenuju, protoze reakce podpory mne donutila k hysterickýmu chechotu - tam volam a ty fakeři mi vpálí, že naše stávající verze není ideální ani do Vist, natož do něčeho jako Seven a ještě x64 ... nicméně jsme je uspal, že jejich demoverze aktuální verze jaksi nepřináší nic co by mi pomohlo s mým problémem, tak vo co jim jde, že nevidím důvod platit zase po několikátý full price za další update, kterej nechci, když nejsou po sto letech schopný to předělat do Woken )o:
o 22.09.2009, 08:49 | Crimson
take jsem na ně přešel ..
chci se zeptat, zkoumal jste někdo adresářovou strukturu zapnete-li si Skryté soubory ?

Mně to připadá matoucí a vůbec nechápu tu spoustu adresářů jako Dokuments a setings, ProgramDat, atd. atd. ve kterých se nesčetněkrát doublují stejné adresáře , linky, Dokumenty, Dokuments, Oblíbené, Favorites, Desktop, Plocha a přitom do nich ani jako Admin nemáte práva, nejste vlastník !

To je kvůli kompatibilitě s XP nebo k čemu to vše ?
Nejradši bych to promáz ..
o 22.09.2009, 21:22 | KaZaN
heh ja bych rekl, ze jsou to spis shorcuts nez adresare alespon vetsina z toho co pises...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3234 sekund.