Navštíveno 627x

muze prosim nekdo prelozit? diky
The engine sounds noisy. I was just making a guess about the pistons but it sounds like the engine is a little loose. You know low oil pressure could be caused by bearing clearances within the engine as well. You all didnt run oversize bearings for rods or mains did you?
My old miata with a built engine always had lower oil pressure ( it was built loose ) which is what you want if you beat on the car a lot because if its loose when its warm its tight make sense. Anyways, I would also adjust your valves as well and check to see if they are out of spec. If I recall exhaust is .10 and intake is .09". Might wanna check on that. Also wiseco isnt a piston I love since it slapped a lot on my BP miata engine...that could be what you hear. Good luck man.
Motor zní hlučný. Jen jsem si dělat odhad o písty, ale zní to jako motor je trochu volná. Víte, nízký tlak oleje, mohla být způsobena s vůlí u motoru také. Vy všichni didnt spustit oversize ložiska pro tyče nebo síťový jste?
Můj starý miata se zabudovaným motorem vždy nižší tlak oleje (to byla postavena volné), což je to, co chcete, když porazil na autě hodně, protože v případě jeho volné, když jejich teplých jeho těsné smysl. Mimochodem, já bych také upravit vaše ventily, jak dobře a zkontrolujte, zda jsou ze spec. Pokud si vzpomínám, je výfukový ,10 a příjem je 09 ". Might chtít podívat na to. Také wiseco isnt píst miluju, protože poplácal hodně na mém motoru miata BP ... to by mohlo být to, co slyšíte. Hodně štěstí člověka . Je to z googlu tak sry :-D ale me to na pochopeni staci :-)

20.09.2009, 12:08 |
vypuk | Upraveno: 2009-09-20 12:09:56
translate.google.com SIce jsem to tam zkoušel, ale jaksi to vyhodilo paskvil, kterej sem se trošku zkoušel poupravit, co tak znám, ale stejně je to trošku "odbornější" text.
Co jsem tak stihl:
Motor zní hlučný. Jen jsem si dělat odhad o písty, ale zní to jako motor je trochu volná. Víte, nízký tlak oleje, mohla být způsobena s vůlí u motoru také. Vy všichni didnt spustit oversize ložiska pro tyče nebo síťový jste?
Můj starý miata se zabudovaným motorem vždy nižší tlak oleje (to byla postavena volné), což je to, co chcete, když porazil na autě hodně, protože v případě jeho volné, když jejich teplých jeho těsné smysl. Mimochodem, já bych také upravit vaše ventily, jak dobře a zkontrolujte, zda jsou ze spec. Pokud si vzpomínám, je výfukový ,10 a příjem je 09 ". Might chtít podívat na to. Také wiseco isnt píst miluju, protože poplácal hodně na mém motoru miata BP ... to by mohlo být to, co slyšíte. Hodně štěstí člověka .
Downland mě předběhl :-D A já se tu s tím seru :-D
diky :-) to jsem zkousel take, ale nerozumim moc te technicke AJ