Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > QIP nejde zvuk :-(

o Navštíveno 497x o
o 20.09.2009, 11:34 | hawai
prosim pomozte mi nekdo, asi pred dvema dny mi prestal na qipu fungovat vsechen zvuk, vubec nevim cim to muze bejt, podle me jsem ani nic neodintalovaval, ale nevim to jiste....kazdopadne jsem z toho na nervy...ani preinstalace qipu nepomohla

o 20.09.2009, 15:02 | Downland
koukni se nahoru na qipu jak sou ikonky jestli ten zvuk nemas vyplej ?
o 20.09.2009, 15:07 | hawai
nn, nemam. na to jsem se uz dival
o 20.09.2009, 18:57 | Midnite
vymaz qip, vymaz registry, zbytek slozky a pak znovu nainstaluj
o 20.09.2009, 19:49 | Draxx
Obcas se to stava, ja to vzdycky jen reinstalnu a pohoda. Nebo jestli mas chut, najdi si v options zvuky a uvidis ze sou smazany, staci je znova priradit a pude to.
o 20.09.2009, 20:42 | hawai
tak jsem qip odinstaloval, celou slozku co po nem zbyla sem smazal, znova nainstaloval a uz ok. diky Midnite
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3512 sekund.