Navštíveno 1176x

19.09.2009, 18:02 |
Draxx Dneska rano kolem 9:00 si deti hrali s kaminkama....

19.09.2009, 18:03 |
Draxx A tady kaminky co se netrefily

19.09.2009, 18:03 |
Draxx Bocni skla vydrzely

19.09.2009, 18:05 |
Draxx Upravili jeste vuz co parkoval vedle - celni a bocni sklo.....Je to parkoviste pred hotelem, nikdo nic nevidel a neslysel.

19.09.2009, 18:12 |
Augi To byl nějakej divnej hotel, když vidím to okolí nebo to je focený jinde?
jako augi.... si zas cigáni našli zábavu, ale v dnešní době to dělaj i normální rozmazlený frackové..... bych je ******** !!! ****** !!

19.09.2009, 18:53 |
Draxx Hotel stoji za "fotografem" ta stara budova je byvaly motorpal = )
Foceno primo na miste "cinu". Sme maly mestecko (6k obyvatel) a takovejhle vandalismus tu neni beznej.

19.09.2009, 19:01 |
Augi Každopádně to ale nasere. Seš aspoň pojištěnej?
Sorry za blbé OT, ale vzpomněl jsem si na tohle.. Jinak tohle nechápu, jak se takovou věcí může někdo bavit, a už vůbec ho napadnout..
[ Link ]

19.09.2009, 20:02 |
fredh Nám tady ve stodvacítkách řezali hadičky od benzínu.
Zjistilo se asi po týdnu, že to byly děcka z dětskýho domova, který se nudily. Šel bych tímto směrem, jestli ho tam taky máte. Máme 4tisíce obyvatel.
My máme ten dětskej domov asi 200m nad barákem a pravidelně chodí naší ulicí "partička" 7-8 vejrostků, do kterejch bych tipl nějakou podobnou sviňárnu. Jinak je s ostatníma klid a bez problému.
tak to je masakr, za bílýho dne rozsekaný okna a nikdo nic neviděl... :-/

19.09.2009, 23:13 |
Draxx | Upraveno: 2009-09-19 23:14:47
Abych to upresnil, vuz neni muj, ale meho otce. Pojisteny neni. To by clovek neveril jak blbe se vysava sklo, vsude sou takovy malinkaty kousicky co ani vysavac nechce brat. Nastesti to zadni sklo nestoji nejak zavratne moc, ale na nasrani to bohate staci.
To nasere. Jinak s tím vysáváním, já už měl rozmlácený sklo taky, hodil jsem to do nějaké opravny autoskla a ti to kromě zasklení i vysáli, takže aspoň o starost míň :) Ale tehdy jsem to taky neměl pojištěný, takže nějaký 4k v háji. Dneska už pojišťuju všechno.

20.09.2009, 01:52 |
vypuk Heh, chce to silnější vysavač, máme doma nějakej obouživelný Phillips, a ten vysává snad i u sousedů pod náma ;) Střepy se s ním vysávaly docela často z koberce, akorát nevím, jak moc je velký rozdíl těch střepů ze skla od auta a normálními střípky z nádobí nebo něčeho jiného,...
Tak či tak, věřím, že to nasere, a přeji ti, abys ty "děťátka" našel, a pěkně jim vyčinil, už mi celkem tečou nervy z toho, jaká je dnešní mládež(už je mi 19 a něco, ale tohle jsem fakt nežral), bezstarostná, papínem a mamá zaplatí všecko na co má chuť, značkový hadry, mobil na kterej ani já nemám, i když už mám druhej iPhone(na které jsem si vydělal sám). Nejsou všichni takoví, ale i tak je jich dost.
Známému minulý týden vykradli Felicii, prý šli po rádiu, akorát vzali rádio a náhodou se koukli do kufru a pobrali mu 14 tabáku do vodní dýmky(250gramů a každá za 400kč), naštěstí měl schovanou "kasičku" pod sedadlem a tu nenašli, ale určitě prý šli najisto, když pobrali i tabáky.
Lidi jsou svině!

20.09.2009, 15:44 |
Kesam Bolthorn : :D masakr
Ale jak víš že to byli děti???
Jééé Telč, no tak to koukám, co se tam děje. Každopádně nezávidím...