Navštíveno 640x

19.09.2009, 16:29 |
KaZaN Měl sem tu na servis asi před půl rokem od jednoho Rusa bo Albánce bo co to bylo za exota notebook Asus, takovej ten velkej, multimediální kepl s MediaCenter... zjistili sme vadnou desku, řekli sme mu cenu a on, že si to zkusí vyreklamovat nebo sehnat jinde bla bla... notebook si vzal, ale zustaly tu ceda, vozil sem mu je celou dobu v aute, ze mu je nekdy dam az ho uvidim, nikdy sem je nepouzil, protoze ten notes ani nesel zapnout....a pak sem je nekal soupl, aby se jim neco nestalo v aute. Nicmene mi ted zacal volat a buzerovat, ze sem mu je ukradl a ze sme je urcite nainstaloval si do jinyho pc a podobny nesmysly a ze je chce a hned... trvalo mi par dni nez jsem je po ty dobe nasel... dal sem mu je, ale rovnou mi ukazal, ze jedno chybi a opravdu, je tam jen s driverama solo cedo a pak druhy a treti z toho kitu recovery, prvni chybi, samozrejme mu rikam, ze mu to vracim tak jak mi to dal, ale vypadal, ze mi spis rozseka tlamu nez ze to uzna.... z toho, ze hned to kontroloval si spis myslim, ze mi ho ani nedal a chybelo mu uz predtim, ale na to nezalezi, musim ho nekde splasit, nema nekdo moznost? Po netu sme koukal ale nikde nic )o: . Vecer opisu z tech zbylejch vo co de )o: Tak kdyby nekdo mel tip nebo moznost... mozna mi zachrani zivot
hahaha ja vzdycky rikam, ze mas originalni problemy:))
zkus napsat do Pegatronu do OVY...
a prestan spolupracovat nebo delat PC ruske mafii :))

19.09.2009, 18:11 |
KaZaN OK, slibuju, ze to omezim, jenze ono temhle lidem se blbe dava vypoved )o; Jeste hur nez z nich dostat prachy za praci...
mno taky mam jednoho takoveho... :))
zkus ten pegatron... myslim, ze na tohle budou nejpoverenejsi

19.09.2009, 19:47 |
KaZaN | Upraveno: 2009-09-19 19:52:09
No hlavne aby mi byli ochotny to cedo pustit a nejak promptne, aby mi nechteli napr nadelit celej ten kit za nejakou palku.
Jinak jde o:
15G092076CZ0KIT
Recovery CD-ROM
(pro CD 2/3 N1589) (pro CD 3/3 N1590) (pro CD 1/3, ktery potrebuju, tipuju ze to bude N1588)
Czech C1.0-MCE Disc 1/3, 2/3, 3/3
15G092076CZ0
Notebook by měl bejt Asus A7TC-7S100M
KaZaN: vyser se na něj na idiota..

19.09.2009, 20:08 |
KaZaN | Upraveno: 2009-09-19 20:09:39
Bolthorn, tím, že těžko prokážu, že mi to cedo nedal, tak ač bych to nejradši udělal - a běžnýmu takovýmu prudičovi samozřejmě kdykoliv udělám, tak nemůžu, protože si nenechám namlátit nebo zničit auta od toho primitiva a jeho gangu. Typickej machr východní, sežral moudro světa, vlastně je pánem světa, prdel si vozí tuším v novým Céčku, voháklej jak z gulagu, vychyluje, že nemá potřebu šetřit (rozčiluje se na mne, že mu neberu telefon, když sem v Německu - volal asi tak 30x ten den), ale dát bůra za opravu desky v týhle imitaci notebooku je pro něj nepřekonatelnej problém, strašně na to v únoru spěchal, pak to nechá půl roku spát - nejspíš hledal kde mu to opraví za 4750 a najednou vyšiluje, degeš.
KaZaN: jasný no, tak snad seženeš..

20.09.2009, 11:12 |
vypuk Není někde na netu? Snad by mu to stačilo vypálený, ne? ;) Ale pochybuju, jen takový nápad,... Přeji tobě, i tvýmu autu, ať to přežiješ bez úhony :) Znám taky takové horké hlavy, od jednoho horkohlavýho blbečka sem dostal z ničeho nic přes držku, i když jsme se spolu znali delší dobu a nic proti mě neměl, snad...

20.09.2009, 12:50 |
KaZaN | Upraveno: 2009-09-20 12:57:03
Jasně, že by vypálený stačilo, ani jiný nesháním, nehodlám ho kupovat, ale hledal sem hledal a nikde nic, vono asi tenhle kepl taky nemá moc lidí bohužel, natož v Čechách )o: (abych to upřesnil, samozřejmě kdyby honěkdo sehnal, tak rád zaplatím, ale nerad bych za 1 až 3 céda dával litr nebo dokonce víc)
Náhodou někdo nemá známý v tom exAsusu Pegatronu? Protože už vidím jak mi celý šťastný sháněj a kopírujou nebo ještě líp uploadujou někam jedno cédéčko jen proto, že sem trpící hyena (o:

21.09.2009, 03:02 |
KaZaN Ghofig nemas nejakej fcni mail do Pegatronui? Stranky maj, pokud teda jsou to tyhle:
[ Link ] dost desny a jedinej mail co tam je se mi vratil )o:
V praci urcite jo. Mrknu, jak tam dorazim. Predpokladam, ze nejakej kontakt bude v hlavicce na papirech od nich...
www.asus.cz a vlevo kontakty
PEGATRON Czech s.r.o. (Ostrava)
Česká republika: tel. 596 766 88

21.09.2009, 09:46 |
KaZaN Jako ja z nich vykvetu, jo je tam adresa a telefon, ale mail zadnej, jen formular, kterej je opravdu na pikacu, bez vyplneni VSECH kolonek nejde odeslat a seriove cislo musi byt ve spravnem formatu, ale kdyz ho nevim (((o:
Takze jdu zkusit volat.
ja mam na protokolech o jednu osmicku vic :)
596 766 888
mejl tam neni
Ghofig : jj, ta jedna osmička mi vypadla :) když se mrkne na ty www co jsem psal, tak je to tam správně

21.09.2009, 10:07 |
KaZaN Tak sem volal a nevěřil sem svým uším, slušnej chlapík, ochotnej chlapík, slova jako žádný problém, s tím něco uděláme, líp mi pondělí nemohlo začít, vzal si hned mail a poslal mi link na novější image (DVD verze) a už sosám. Asi je to tím, že žiju v Čechách a jsem zvyklej spíš na opačný jednání, ale jsme konsternovanej. Jeden by zase začal mít rád notebooky Asus, když vidí ten přístup v servise.
Tímto vám děkuji za navedení a samozřejmě Béďovi z Asus/Pegatronu za ukázkový jednání a hlavně za to DVD.
Takže snad to dopadne dobře a mne se jen tak nezbavíte (((((o: .. teď jdu zase změnit závěť zpět a vrátit tu rakev (o:

21.09.2009, 10:18 |
DaveX KaZaN: a jak ti on prokáže, že ti to cedlo dal?

21.09.2009, 10:30 |
KaZaN Ani Ti nevím, levým hákem?
to už je jedno, lepší když mu ho dá a rozloučí se s ním v dobrém a příště s ním sepíše, co mu všechno dal a bude krytý pro podobný případ

21.09.2009, 10:44 |
KaZaN Asi, jen žádné příště nebude, protože zákazníka, kterej si u mne nechá zjistit zadara závadu a pak si sežene opravu jinde + navíc jako bonus tohle kino, tak takovýho ani nemůžu potřebovat.
to není jen pro něho, ale obecně pro všechny, aby ses vyhnul podobným problémům, věř mi, že je to pak lepší něco řešit
Kazan mas zac :)
jinak Bedrich Kana? Toho cloveka znam :) Uznal mi na zaruku 2x mechanicky rozmlacene notebooky a ma fakt super pristup :))
No teď jen aby nechtěl originál CD a s tímhle Tě neposlal někam.. To jsou zákazníci tohleto.. Verbeš zas*aná.

21.09.2009, 11:37 |
KaZaN peta34: s těmahle sorry za ten výraz čmoudama je úplně fuk jestli máš něco sepsanýho nebo ne, vždycky je to někdo od někoho, všichni si myslej, že tu vládnou, prostě Malá Moskva na západě Čech. S Čechama tyhle potíže nejsou, bez vytáček daj zálohu, vše zaplatí včas, já mám lidma většinou dobrý vztahy. O soužití tady a mojí roli v dění bych mohl sepsat trilogii, možná i dekameron.
ghofig, jojo, to je on
bolthorn, no to doufam, ze na mne zkouset nebude kokos jeden

22.09.2009, 20:52 |
KaZaN chcete znát dohru? (o;

22.09.2009, 21:20 |
KaZaN vcera volal po poledni a kdyz mu rikam, ze mam pro nej vypaleny origo novejsi verzi primo od Asusu atd tak kecy o tom, ze chce svoje original cedecko atd bla bla, ale nakonec ze teda jo, ze vecer zavola prijede si, ale vecer se neozval, volal az dnes vecer a byl nejakej podezrele prijemej.... ze teda prijede, prijel, byl jak mílius, omlouval se mi 10 minut, dal mi prachy, ze se moc omlouva, ze to cedecko mel doma, rekl sem mu k tomu svy, pocinaje tim jak se neumi chovat pres to, ze by se meli vzpamatovat, ze pro ne a jejich rodiny toho delam tolik a seriozne, ze by mi meli spis dekovat a finišoval sem tim, ze s charitou pro takhle nevdecny lidi uz konec... ...ale ze se tak omlouval, tak nakonec rikam, ze teda ok. Takze nevim, jestli mu nekdo z tech s kym jsem o tom mluvil neco rekl a nebo jestli svedomi roste i tam kde bych ho necekal... ve finale mne poprosil, jestli bych mu precejen nezaridil tu opravu radsi ja...
Ja nevim, jsem z Marsu já nebo ti kolem mne?
KaZaN : heký finiš...a jak teda, budeš mu to opravovat a nebo na něj pečeš ?

22.09.2009, 22:01 |
KaZaN oprava bude, pěkně zaplatí